Rozliczenie

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Re: Rozliczenie

Post autor: Piotr »

Heptun pisze: Nie wiem czy ktokolwiek sprawdzał rozpiski na ten lokal :)
Ja wiem. Nie sprawdzał. :D
W mojej był błąd (AB nawalił), który znalazłem już po zgłoszeniu. Meldowałem o tym orgowi przed turniejem. Nie wiedział.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Piotr pisze:
Heptun pisze: Nie wiem czy ktokolwiek sprawdzał rozpiski na ten lokal :)
Ja wiem. Nie sprawdzał. :D
W mojej był błąd (AB nawalił), który znalazłem już po zgłoszeniu. Meldowałem o tym orgowi przed turniejem. Nie wiedział.

Iii tam :D

slann z full lorem + dodatkowy czar był lepszy :] ale nawet to nie pomogło mi dostac od Rince'a do zera :D (mocna rozpa ;P)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Rozumiem, że Cię to boli i rozumiem że Koledzy bagatelizują sprawę. Od tego masz kolegów... a nie czekaj, jak to określiłeś, sidekicków? Tak się kolegów nazywa teraz?

Ponawiam pytanie:
Co by było gdybym to ja wielki oszust i "best lesny elf" ustawił sie z orgiem na "prawdopodobny" draft?

Coś wyimaginowanego, mającego się pojawić w poniedziałek i być ostatecznym [ ergo, nie było w poniedziałek, okazało się być "nieścisłe" choćby Twoje plotki o imperium, pewnie ich też nie pamiętasz ] oraz Twoje słowa o zrzeknięciu się zwycięstwa "jakbyś" wygrał. Co było jak widać przerastającym Cię zadaniem nemazisiaczku.

Tylko dlatego nie protestowałem, uwierzyłem w Twoje słowa. Widać kolejny błąd z mojej strony.
Thain pisze:
Rince pisze:Przywioze te nagrode na mastera i osobiscie wrecze zwyciezcy. Powaga.
A może lepiej najgorszemu graczowi, np. takiemu który zdobędzie 0 pkt do liga za ten turniej. A niech ma.
Ja proponuję temu co najlepiej rzuci o rozstrzygnięcie zwycięzcy pojedynku zamiast gry. Bo tylko maska coś da...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

bigpasiak pisze:Rozumiem, że Cię to boli i rozumiem że Koledzy bagatelizują sprawę. Od tego masz kolegów... a nie czekaj, jak to określiłeś, sidekicków? Tak się kolegów nazywa teraz?

Ponawiam pytanie:
Co by było gdybym to ja wielki oszust i "best lesny elf" ustawił sie z orgiem na "prawdopodobny" draft?

Coś wyimaginowanego, mającego się pojawić w poniedziałek i być ostatecznym [ ergo, nie było w poniedziałek, okazało się być "nieścisłe" choćby Twoje plotki o imperium, pewnie ich też nie pamiętasz ] oraz Twoje słowa o zrzeknięciu się zwycięstwa "jakbyś" wygrał. Co było jak widać przerastającym Cię zadaniem nemazisiaczku.

Tylko dlatego nie protestowałem, uwierzyłem w Twoje słowa. Widać kolejny błąd z mojej strony.
Thain pisze:
Rince pisze:Przywioze te nagrode na mastera i osobiscie wrecze zwyciezcy. Powaga.
A może lepiej najgorszemu graczowi, np. takiemu który zdobędzie 0 pkt do liga za ten turniej. A niech ma.
Ja proponuję temu co najlepiej rzuci o rozstrzygnięcie zwycięzcy pojedynku zamiast gry. Bo tylko maska coś da...

Fajnie sie czyta ten temat. Porządny flejm, nie tam jakiś flejmik mały.

Napisze to co powinno być napisane już dawno ale chyba zbyt dużo ludzi ma z Ciebie dobry ubaw Pawle i nikt nie chce przerywać tej błazenady. Cyrk Zalewski to przy tym mały pikuś. Kompromitujesz sie każdym kolejnym swoim postem, obrażasz różne osoby, rzucasz mięsem.
Wszystko by zrzucić odpowiedzialność na środowisko?
Zachowujesz sie jak dzikie zwierze w klatce. Miotasz sie i próbujesz bronić w jakiś żenujący sposób.
-Nemezisiaczki? Co to znaczy twoim zdaniem? Czemu w wieku 30 lat leczysz kompleksy na forum?

Daj sobie odpocząć, weź kropelki. Naprawde mogłeś z tego wyjść z honorem jako takim jakbyś zamilkł po całej aferze. Wybrałeś drogę jakiejś groteskowej krucjaty przeciwko innym.
Czujesz sie lepiej przez to że Rince grał inną rozpą? Czujesz że to umniejsza twoją winę? Czy jesteś hipokrytą który fałszuje wyniki do ligi i wylewa swoje żale na forum?

Trafnie Cie ktoś wyżej z Włocławka podsumował że na samym turnieju nie miałeś żadnych pretensji. Przykro mi że musiałem napisać tak ostro ale grasz tyle lat i zachowujesz się maksymalnie nieodpowiedzalnie, niszczysz swój wizerunek.
Chcesz doprowadzić do tego żeby na turnieju Ci nikt ręki nie podał? Idź po rozum do głowy i przestań wypisywać bzdury na forum bo jeszcze wpadniesz w rutyne i nie będzie już takiej beki.

pozdro poćwicz
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

=D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Adam "Wiadro Zimnej Wody" L.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Etam, już kilka osób pisało. Pasiak kroczy swoimi ścieżkami ;)

Nemezimisiaki :) Podoba mi się, zwłaszcza w stosunku do mojego całuśnego nemezimisiaczka Rinca :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Niestety ale Duke ma racje a ja jeste dobrym przykładem. Ja cały ten flame mam w dupie, ale wczoraj po kolejnym poście Pasiaka zacząłem się zastanawiać, kto to jest ten Pasiak i czy aby go nie znam bo lekko wstyd się za niego robi. Poziom postów zmusił mnie do konfrontowania treści z twarzą - rzadko mi się to zdarza.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, o 09:07 przez Paraszczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Diuk bardzo dobre wnioski... =D> =D> =D> =D>

Pasiak skończ ten cyrk... nie podoba ci się liga i decyzje LL to weź przestań grać i tyle... albo załóż swoją własną ogólnopolską ligę WFB i sam sobie tam ustalaj reguły...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Karli pisze:Etam, już kilka osób pisało. Pasiak kroczy swoimi ścieżkami ;)

Nemezimisiaki :) Podoba mi się, zwłaszcza w stosunku do mojego całuśnego nemezimisiaczka Rinca :)
:wink:
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Adam niestety ma rację.
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Rince pisze: kohorciakom
Duke pisze:Nemezisiaczki
Czyżby znowu byli równi i równiejsi?
Szkoda, że nie zareagowałeś tak na post swojego kolegi, wtedy Twoje wnioski miały by cień, choćby obiektywizmu Adamie.

Rozumiem, że dla Was honor to i uczciwość jest na pierwszym miejscu chyba, że dotyczy kolegów.
Napisałem wyraźnie co i jak zrobił Rince oraz co i jak zadeklarował przed turniejem. Z niczego się nie wywiązał i to mi zarzucasz brak honoru?
Bardzo odważnie.
Duke pisze:Trafnie Cie ktoś wyżej z Włocławka podsumował że na samym turnieju nie miałeś żadnych pretensji.
bigpasiak pisze:Tylko dlatego nie protestowałem, uwierzyłem w Twoje słowa. Widać kolejny błąd z mojej strony
Byłeś tam Adamie?
Gdybyś czytał moje posty to byś wiedział co i jak robiłem oraz co mówiłem.

Chcę doprowadzić do sytuacji gdzie nie ma równych i równiejszych.
By nie było oceniania ludzi kategorią kolega/inni.

Cieszę się, że jutro będzie parę osób stąd na turnieju mam ochotę z Wami porozmawiać twarzą w twarz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

ja jestem ciekaw ile lat nawet po mojej batlowej emeryturze Olsztyn bedzie sie musial borykac z niechecia srodowiska, przynajmniej z niektorych obszarow
Żebyś się nie zdziwił. Mazury w wakacje to super opcja - za duże masz mniemanie o sobie, myśląc, że jednoosobowo jesteś w stanie uwalić fajnego mastera :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Czyli temat umarł.

Jak widać kolegom wolno więcej.
Poza paroma wymuszonymi złośliwościami [ słabymi nomen omen ] nikt nie pofatygował się do mnie na turze a tu przecież bardzo aktywnie wymieniali się swoimi głębokimi przemyśleniami.

Ciekawie.

Mi się nie śpieszy.

Abandoned

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Ja nie mogę, Pasiak. Na żywca masz do siebie dystans i bierzesz na klatę, ze całą Polska się z Ciebie śmieje i sam się śmiejesz. Ładnie podziękowała za dyplom, a ludzie rzucali tylko głupimi żartami. A ty dalej to ciągniesz.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, o 00:25 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wulgaryzmy
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Zawsze mam do siebie dystans, szkoda, że go innym brakuje.
Widzisz, cała Polska to może jedynie szeptać po kątach co i jak a jeśli już przychodzi do konfrontacji siedzi cichutko.
Swoją drogą ciekawe co piszesz. Rozmawiałem z jakimś marginesem wychodzi na to [ pewnie z dobrymi kilkoma osobami ] i śmieją się raczej z hipokryzji głównych pieniaczy jak i zaniechań innych.

Kontynuuję bo uważam, że albo traktujemy all równo, albo robimy konkretne działania pod konkretnych ludzi bo tak jest potrzebnie/wygodniej.
Nie zastanawia Cię zamiatanie spraw takich jak ta pod dywan? Rozumiem że dla Ciebie to normalne?

Abandoned

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Na co liczyłeś, że ktoś na Ciebie napluje, albo Cię zbluzga? My już nie mamy nic Tobie do wyjaśnienia, okazałeś się oszustem i kłamcą i zostały wyciągnięte z tych faktów konsekwencje. Miałeś pretensje o legalność decyzji LL. Jakoś nie podszedłeś do nikogo, kto taką decyzję podjął z pretensjami. W necie się ciskasz (patrz wyżej) a sam na żywo siedzisz cicho. To już jest hipokryzja do kwadratu. To Ty powinieneś się tłumaczyć nam wszystkim, nie my Tobie.
Liczysz na to, ze będziemy do Ciebie podchodzić i Cie pouczać, albo mówić, że zachowujesz się jak gówniarz? A po co? przecież to wszyscy widzą, tylko nie Ty. Żyj sobie dalej.
Wyloguj się Pasiak i wróć jak dorośniesz emocjonalnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Chciałeś mnie chłopcze wyprowadzić z równowagi?

Obrazek

Zajmij się lepiej swoim kolegą kreatywnie podchodzącym do hobby, bo przecież to JA jestem oszustem.
Przypomnij mi tylko proszę bilans moich zysków [ nawet tych przewidywanych, długofalowych ] i swojego kolegi. Nie będzie to za trudne?

Abandoned

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Pasiak to już chyba trolluje dla trollowania :D

Nie podtrzymuj sztucznie flame`a, to nie działa
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Trikk'u czy to ja chamsko i bezczelnie kogoś zaatakowałem?
Nie.

Proszę więc abyś nie mylił próby podtrzymania dyskusji na jakimkolwiek poziomie z trolowaniem.
Rozumiem, że aby bronić kolegi próbuje się ośmieszyć tego który chciałby sprawdzenia konkretnego przypadku i traktowania równo wszystkich graczy, szczególnie tych którzy sami ciskają gromami.

Takie to trudne?

Abandoned

Zablokowany