Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
A co takiego zrobił FAQ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Akadera pisze:Dobra to już oficjalnie i trochę wcześniej niż wieczorem odnośnie faqu: Gramy na nowy faq, osoby, które wysłały wcześniej rozpy a chcą je w związku z zaistniałą sytuacją zmienić mają czas do jutra do 18.00 by były wciąż punktowane
Na turnieju obowiązują Uściślenia sędziwskie:Laik pisze:ja odpadam, FAQ zabil moje checi do walki o wyjazd
milej zabawy:-)
pkt. 0.2 mówi o 7 dniowym Vacatio legis. Ostatnia szansa na sadzenie z KBKSa :D
Co do gapiostwa to FAQ wyszedł dzisiaj. Wiem bo od ponad 2 tygodni codziennie sprawdzałem. Co więcej w porannych godzinach był dostępny tylko dla Empire oraz Demonów.
Edit:
Jak widać Włocławek przetarł szlaki olewania Uściśleń Sędziowskich (nie dopuścił DoC), a tym razem Białystok poszedł za ciosem w odwrotną stronę :D
April13 oznacza rok :)
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, o 17:13 przez c4h10, łącznie zmieniany 3 razy.
to brawo dla organizatorów - nie zauważyłemKalesoner pisze:Akadera pisze:Dobra to już oficjalnie i trochę wcześniej niż wieczorem odnośnie faqu: Gramy na nowy faq, osoby, które wysłały wcześniej rozpy a chcą je w związku z zaistniałą sytuacją zmienić mają czas do jutra do 18.00 by były wciąż punktowane
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Bardzo słusznie postąpił Włocławek i wczesniej Bazyl z WoCem. Ten punkt nie powinien być w ogóle w uściśleniach sędziowskich moim zdaniem, a jesli już to w formie "zaleca się".c4h10 pisze:Na turnieju obowiązują Uściślenia sędziwskie:Laik pisze:ja odpadam, FAQ zabil moje checi do walki o wyjazd
milej zabawy:-)
pkt. 0.2 mówi o 7 dniowym Vacatio legis. Ostatnia szansa na sadzenie z KBKSa
Co do gapiostwa to FAQ wyszedł dzisiaj. Wiem bo od ponad 2 tygodni codziennie sprawdzałem. Co więcej w porannych godzinach był dostępny tylko dla Empire oraz Demonów.
Edit:
Jak widać Włocławek przetarł szlaki olewania Uściśleń Sędziowskich (nie dopuścił DoC), a tym razem Białystok poszedł za ciosem w odwrotną stronę
April13 oznacza rok
Z jednej strony piszesz, ze slusznie postapił Bazyl i Włocławek iż nie dopuścił armii która wyszła na ponad tydzień przed turniejem, a zdrugiej strny dopuszczasz FAQ wywracający niektóre armie, który wyszedł na cztery dni przed.Kalesoner pisze: Bardzo słusznie postąpił Włocławek i wczesniej Bazyl z WoCem. Ten punkt nie powinien być w ogóle w uściśleniach sędziowskich moim zdaniem, a jesli już to w formie "zaleca się".
Widzisz tu gdzieś sprzeczność?
I to i to jest olaniem martwego zapisu, który nie powienien być w ogóle w dokumencie LS.
btw ja na tym turnieju nie jestem osoba decyzyjną, jesli chodzi o dopuszczanie czy niedopuszczanie czegokolwiek
I to i to jest olaniem martwego zapisu, który nie powienien być w ogóle w dokumencie LS.
btw ja na tym turnieju nie jestem osoba decyzyjną, jesli chodzi o dopuszczanie czy niedopuszczanie czegokolwiek
Myślałem, że jako HJ zatwierdzasz zasady obowiązujące na turnieju.Kalesoner pisze:Widzisz tu gdzieś sprzeczność?
A ja mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie w nowym FAQ do Orków i Podręcznika Głównego napisano, że Burning Head i Gaze of Mork może rzucać do CC natomiast w domenie Slaanesha jest czar Lash of Slaanesh 0 i ma identyczny wording jak dwa powyższe czy mogę go do CC użyć
to że nie ma go w FAQ to pewno jakieś niedopatrzenia by GW co już się zdarzało czy można tego Lasha rzucić do CC ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
@Przemcio: na pytania o zasady odpisywać już będzie Kalesoner, ale nie trolluj przecież nawet nie masz slaneszyty w rozpie ;p
A co do rozpisek to generalnie ładnie się spisaliście, były raptem 4 błędne i kilka z niewybranymi lorami. Osoby zainteresowane już wiedzą.
Aha, i miałem przekazać Jagalowi: u nas się nie gra na bazyliszki i możesz go już usunąć z rozpiski![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A co do rozpisek to generalnie ładnie się spisaliście, były raptem 4 błędne i kilka z niewybranymi lorami. Osoby zainteresowane już wiedzą.
Aha, i miałem przekazać Jagalowi: u nas się nie gra na bazyliszki i możesz go już usunąć z rozpiski
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!