Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
A co takiego zrobił FAQ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Akadera pisze:Dobra to już oficjalnie i trochę wcześniej niż wieczorem odnośnie faqu: Gramy na nowy faq, osoby, które wysłały wcześniej rozpy a chcą je w związku z zaistniałą sytuacją zmienić mają czas do jutra do 18.00 by były wciąż punktowane
Na turnieju obowiązują Uściślenia sędziwskie:Laik pisze:ja odpadam, FAQ zabil moje checi do walki o wyjazd
milej zabawy:-)
pkt. 0.2 mówi o 7 dniowym Vacatio legis. Ostatnia szansa na sadzenie z KBKSa :D
Co do gapiostwa to FAQ wyszedł dzisiaj. Wiem bo od ponad 2 tygodni codziennie sprawdzałem. Co więcej w porannych godzinach był dostępny tylko dla Empire oraz Demonów.
Edit:
Jak widać Włocławek przetarł szlaki olewania Uściśleń Sędziowskich (nie dopuścił DoC), a tym razem Białystok poszedł za ciosem w odwrotną stronę :D
April13 oznacza rok :)
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, o 17:13 przez c4h10, łącznie zmieniany 3 razy.
to brawo dla organizatorów - nie zauważyłemKalesoner pisze:Akadera pisze:Dobra to już oficjalnie i trochę wcześniej niż wieczorem odnośnie faqu: Gramy na nowy faq, osoby, które wysłały wcześniej rozpy a chcą je w związku z zaistniałą sytuacją zmienić mają czas do jutra do 18.00 by były wciąż punktowane
Bardzo słusznie postąpił Włocławek i wczesniej Bazyl z WoCem. Ten punkt nie powinien być w ogóle w uściśleniach sędziowskich moim zdaniem, a jesli już to w formie "zaleca się".c4h10 pisze:Na turnieju obowiązują Uściślenia sędziwskie:Laik pisze:ja odpadam, FAQ zabil moje checi do walki o wyjazd
milej zabawy:-)
pkt. 0.2 mówi o 7 dniowym Vacatio legis. Ostatnia szansa na sadzenie z KBKSa
Co do gapiostwa to FAQ wyszedł dzisiaj. Wiem bo od ponad 2 tygodni codziennie sprawdzałem. Co więcej w porannych godzinach był dostępny tylko dla Empire oraz Demonów.
Edit:
Jak widać Włocławek przetarł szlaki olewania Uściśleń Sędziowskich (nie dopuścił DoC), a tym razem Białystok poszedł za ciosem w odwrotną stronę
April13 oznacza rok
Z jednej strony piszesz, ze slusznie postapił Bazyl i Włocławek iż nie dopuścił armii która wyszła na ponad tydzień przed turniejem, a zdrugiej strny dopuszczasz FAQ wywracający niektóre armie, który wyszedł na cztery dni przed.Kalesoner pisze: Bardzo słusznie postąpił Włocławek i wczesniej Bazyl z WoCem. Ten punkt nie powinien być w ogóle w uściśleniach sędziowskich moim zdaniem, a jesli już to w formie "zaleca się".
Widzisz tu gdzieś sprzeczność?
I to i to jest olaniem martwego zapisu, który nie powienien być w ogóle w dokumencie LS.
btw ja na tym turnieju nie jestem osoba decyzyjną, jesli chodzi o dopuszczanie czy niedopuszczanie czegokolwiek
I to i to jest olaniem martwego zapisu, który nie powienien być w ogóle w dokumencie LS.
btw ja na tym turnieju nie jestem osoba decyzyjną, jesli chodzi o dopuszczanie czy niedopuszczanie czegokolwiek
Myślałem, że jako HJ zatwierdzasz zasady obowiązujące na turnieju.Kalesoner pisze:Widzisz tu gdzieś sprzeczność?
A ja mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie w nowym FAQ do Orków i Podręcznika Głównego napisano, że Burning Head i Gaze of Mork może rzucać do CC natomiast w domenie Slaanesha jest czar Lash of Slaanesh 0 i ma identyczny wording jak dwa powyższe czy mogę go do CC użyć to że nie ma go w FAQ to pewno jakieś niedopatrzenia by GW co już się zdarzało czy można tego Lasha rzucić do CC
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
@Przemcio: na pytania o zasady odpisywać już będzie Kalesoner, ale nie trolluj przecież nawet nie masz slaneszyty w rozpie ;p
A co do rozpisek to generalnie ładnie się spisaliście, były raptem 4 błędne i kilka z niewybranymi lorami. Osoby zainteresowane już wiedzą.
Aha, i miałem przekazać Jagalowi: u nas się nie gra na bazyliszki i możesz go już usunąć z rozpiski
A co do rozpisek to generalnie ładnie się spisaliście, były raptem 4 błędne i kilka z niewybranymi lorami. Osoby zainteresowane już wiedzą.
Aha, i miałem przekazać Jagalowi: u nas się nie gra na bazyliszki i możesz go już usunąć z rozpiski
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!