Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - KRAŚKI !!! :D
Wip
Lepsze światło
Lepsze światło
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Coraz lepiej, ale i tak mi się nie będzie podobał, póki wzorek będzie krzywy.
Może wcale nie jest krzywy. popatrzcie na to jak na perspektywę dwóch trójkątów, z których jeden stoi trochę dalej od obserwatora
- Brushlicker
- Falubaz
Obsługa katapulty która tu kiedyś już była :
Król/Tan w gromlilowej zbroi :
Ranty modeli do poprawy a balisty będzie miała własną podstawkę jak balista .
Król/Tan w gromlilowej zbroi :
Ranty modeli do poprawy a balisty będzie miała własną podstawkę jak balista .
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Kamień u środkowego krasnoluda mogłeś zrobić drybrushem;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Kamyk poprawiony, będę miał czas to dam fotkęCookie Monster pisze:Kamień u środkowego krasnoluda mogłeś zrobić drybrushem;)
Dzięki :]Naviedzony pisze:Fajnie wyszły runy na toporze i zarost.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Muszę napisać jedno. Widziałem jak Fuxiorr zaczynał malować i widziałem jego najnowsze figurki (w tym te ze zdjęć powyżej) i trzeba przyznać, że postępy są jak najbardziej widoczne.
Thane na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach, zbroja wyszła naprawdę fajnie z zielonym washem.
Ogólnie Fuxiorr, tak jak Ci mówiłem, robisz kawał porządnej armii, która zacnie prezentuje się na stole
Thane na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach, zbroja wyszła naprawdę fajnie z zielonym washem.
Ogólnie Fuxiorr, tak jak Ci mówiłem, robisz kawał porządnej armii, która zacnie prezentuje się na stole
Dzięki RaksoRakso_The_Slayer pisze:Muszę napisać jedno. Widziałem jak Fuxiorr zaczynał malować i widziałem jego najnowsze figurki (w tym te ze zdjęć powyżej) i trzeba przyznać, że postępy są jak najbardziej widoczne.
Na szybko maszynka
Pozwolę sobie wtrącić- postaraj się usuwać nadlewki na modelach, w tym przypadku na kołach organek.
Same organki, faktycznie, wydają się zbyt jednobarwne.
Dziwnie wyszły rozjaśnienia (?) na lufach. Generalnie- masz charakterystyczny sposób malowania rozjaśnień na modelach w formie większych plamek jaśniejszego odcienia danego koloru. O ile na płaskich powierzchniach (ubrania, ostrza etc.) wygląda to nawet fajnie (nieco kreskówkowo, ale taki styl pasuje do "starych" modeli Dwarfów), o tyle na brodach i włosach Dawich.. Cóż, w tych miejscach mi osobiście się to nie podoba, zatraca się faktura włosów. Widać to szczególnie na fotce lorda w gromrilowym pancerzu od tyłu.
Same organki, faktycznie, wydają się zbyt jednobarwne.
Dziwnie wyszły rozjaśnienia (?) na lufach. Generalnie- masz charakterystyczny sposób malowania rozjaśnień na modelach w formie większych plamek jaśniejszego odcienia danego koloru. O ile na płaskich powierzchniach (ubrania, ostrza etc.) wygląda to nawet fajnie (nieco kreskówkowo, ale taki styl pasuje do "starych" modeli Dwarfów), o tyle na brodach i włosach Dawich.. Cóż, w tych miejscach mi osobiście się to nie podoba, zatraca się faktura włosów. Widać to szczególnie na fotce lorda w gromrilowym pancerzu od tyłu.
Czy jeśli napiszę, że nienawidzę elfów czy lizardmenów, to podpis mój naruszy §4 pkt b. regulaminu Border Princes?
A ja mam inne wrażenie niż przedmówca, właśnie super to wychodzi na brodach Styl tak jak wspomniałeś kreskówkowy Organki hmmm...może warto by wprowadzić trochę odcienia mosiądzu złota? zmień kolor np luf? Albo te hmmm pod lufami "kółka" :)Mnie się bardzo figurki podobają, mógłbyś kiedyś trzasnąć podobnie jak smiejgreg fotkę całej kolkcji.
Zgoda- przede wszystkim malowanie powinno podobać się właścicielowi figurek, ja wyraziłem jedynie swoją osobistą opinię
Fuxiorrowi jednak należą się ukłony za tempo, w jakim pokazuje kolejne swoje "produkcje" oraz za spójność stylu swej armii brodaczy.
Fuxiorrowi jednak należą się ukłony za tempo, w jakim pokazuje kolejne swoje "produkcje" oraz za spójność stylu swej armii brodaczy.
Czy jeśli napiszę, że nienawidzę elfów czy lizardmenów, to podpis mój naruszy §4 pkt b. regulaminu Border Princes?