Lepsze światło

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Kamyk poprawiony, będę miał czas to dam fotkęCookie Monster pisze:Kamień u środkowego krasnoluda mogłeś zrobić drybrushem;)
Dzięki :]Naviedzony pisze:Fajnie wyszły runy na toporze i zarost.
Dzięki RaksoRakso_The_Slayer pisze:Muszę napisać jedno. Widziałem jak Fuxiorr zaczynał malować i widziałem jego najnowsze figurki (w tym te ze zdjęć powyżej) i trzeba przyznać, że postępy są jak najbardziej widoczne.
Thane na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach, zbroja wyszła naprawdę fajnie z zielonym washem.
Ogólnie Fuxiorr, tak jak Ci mówiłem, robisz kawał porządnej armii, która zacnie prezentuje się na stole