Tylko 1,5 punktu poniżej średniejLaik pisze: WOC 47,2
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobietyGolonka pisze:Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Luc racja bylo cos takiego myslalem ze to tylko ja mam omamy po AlkLuc pisze:Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobietyGolonka pisze:Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.![]()
... komedia!![]()
Grubość ścian była przerażająca... człowiek bał się tzw. bąka puścić co by nie obudzić połowy hotelu![]()
Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety![]()
... komedia!![]()
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety![]()
... komedia!![]()
boję się spytać, skąd wiesz,jak poród brzmi... (swoją drogą ja też nie wiem^Karpiu^ pisze:Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
... komedia!![]()
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
obok pokoju malego koconia mozna to bylo slyszec od 21 do 3. chlopak sie nie pouczyl historii xDLuc pisze: Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety![]()
... komedia!![]()
![]()
To zdecydowanie nie był poród^Karpiu^ pisze:Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
... komedia!![]()
Możliwe, ale i tak PERKUSJA > BASS > PROWADZĄCA > WOKALFurion pisze:Luc, złoty człowiek acz głuchy. Perkusja była tak nienastrojona, że po uszach trzeszczało.