Dlatego warto wtedy dawać ogólne słowa, żeby nikt nie miał problemów z odnalezieniem się w temacie. Przy prostych tematach, mógłbyś od razu zastrzec - że nie masz zamiaru odpowiadać na żadne pytania Autor do zdjęcia figurki może także dodać np. linijkę tekstu z wyjaśnieniem co miał na myśli, żeby inni mogli to właściwie ocenić na głosowaniuRasti pisze:Tylko potem powstają miliony pytań, bo nikt nie wie, czy się załapie do tematu i wymyślają prawdziwe mindfucker'y Czekam na Wasze pomysły, piszcie, coś się razem wymyśli.
Play Mini Of The Month XLIV - Wyniki!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini Of The Month XLIV - Wyniki!
Może coś z porami roku np. zima ? Albo z jakąś strefą np. pustynia, dżungla las itp. ? Albo modele z tarczami/dwurakami/toporami/mieczami... Można wiele tego typu kategorii wymieniać.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Ja tam proponuję model na półkę czyli coś na jakiejś wyczesanej podstawce, coś kolekcjonerskie , jakaś mini dioramka. Myślę że każdy da radę pokazać coś ciekawego bo takie rzeczy ogólnie są ciekawe xD Poza tym motywują do pracy. Ja mogę zafundować nagrodę którą będzie np bon do internetowego(i nie tylko!)sklepu Vanaheim. Jutro tam idę to pogadam czy jest taka możliwość i zainwestuję w konkurs
Podoba się pomysł ?
Pozdrosy
Podoba się pomysł ?
Pozdrosy
Pan Mamikon
Głośne klepanie w klawiaturędzikki pisze:A ja uważam,że najlepszą nagrodą jest aplauz innych.
Najlepszy z najsłabszychLegion pisze:Najlepszy i Finecast, to nie jest oksymoron?Sławol pisze:Ja mam temat: najlepszy Finecast.
A tak serio: może warto by zatoczyć koło i puścić jakiś temat, który już był? Ktoś może nie miał wcześniej możliwości uczestniczyć i teraz chętnie by coś pomalował?
- muzyk (mój standardowy pomysł ),
- sztandar (ale sama szmata, ludzik może być pomalowany wcześniej),
- movement tray (może ktoś robi oddział do armii i dorabia kolejną podstawkę),
- model pieszy z oddziału, zwykły szeregowiec (może komuś brakuje dwóch do oddziału),
- te detale byłyby niezłe nawet: kły, rogi, tarcze itp.
Myślę, że konkurs jest dość częsty i szybko się pomysły kończą. Ile można wymyślać kategorie...
sztandar niekoniecznie BSB to zacny pomysł
Hymm no to jak myślę że :
Można robić na podział np. na jednostki z corów, specjali itp lub jakieś charakterystyczne elementy [ tutaj wiadomo bo nie zawsze może się ktoś tu znaleźć ].
Np. konkurs zwiozany ze lataniem i każdy pokazuje np. jednostke która ma np. piórka lub skacze lub ma jakiś symbol np. na hełmie z piórkiem czy nawet kaczka
Można robić na podział np. na jednostki z corów, specjali itp lub jakieś charakterystyczne elementy [ tutaj wiadomo bo nie zawsze może się ktoś tu znaleźć ].
Np. konkurs zwiozany ze lataniem i każdy pokazuje np. jednostke która ma np. piórka lub skacze lub ma jakiś symbol np. na hełmie z piórkiem czy nawet kaczka
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
sztandar/sztandarowy, jakby był to może rozpocznę malowanie swego oddziału PG, zacznę od niego (i pewno na długo skończę, czekając na muzyka, potem czempiona i jakoś to pójdzie )
Tylko że widzę, że podłapaliście to co napisałem o Warmaszynie, a zapomnieliście, że przy prostych tematach nasze towarzystwo się wykłada... Kawaleria lub maszyna, a tutaj 2 prace... To może nie kombinujmy, po prostu co byście chcieli. Ale też bez wiecznych freestyle'ów.
Dlatego dałem proste tematy typu:Rasti pisze:Tylko że widzę, że podłapaliście to co napisałem o Warmaszynie, a zapomnieliście, że przy prostych tematach nasze towarzystwo się wykłada... Kawaleria lub maszyna, a tutaj 2 prace... To może nie kombinujmy, po prostu co byście chcieli. Ale też bez wiecznych freestyle'ów.
Core
Specjal
Rare
Hero
itp. można to oczywście rozwinąć
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
W każdej armi jest core specjal rare hero i lordNokimam pisze:W każdej armii jest hero więc proponuję herosa. I wiecie, każdy się stara ładnie pomalować bohatera więc to dobra opcja chyba.
No tak ale lepiej zrobić też coś na co każdy może sobie pozwolić bo myślę że łatwiej jest pomalować dobrze herosa niż oddział i ludzie będą chętniej malować. Jak będzie oddział jakiś to wiesz, nie wszyscy na to pójdą. Moim zdaniem przynajmniejFuxiorr pisze:W każdej armi jest core specjal rare hero i lordNokimam pisze:W każdej armii jest hero więc proponuję herosa. I wiecie, każdy się stara ładnie pomalować bohatera więc to dobra opcja chyba.
Pan Mamikon
klocek moze byc 5 lub 10 ludzikow :] Ale i tak wole bohaterowNokimam pisze:No tak ale lepiej zrobić też coś na co każdy może sobie pozwolić bo myślę że łatwiej jest pomalować dobrze herosa niż oddział i ludzie będą chętniej malować. Jak będzie oddział jakiś to wiesz, nie wszyscy na to pójdą. Moim zdaniem przynajmniejFuxiorr pisze:W każdej armi jest core specjal rare hero i lordNokimam pisze:W każdej armii jest hero więc proponuję herosa. I wiecie, każdy się stara ładnie pomalować bohatera więc to dobra opcja chyba.