![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA!]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA
z tego WK może zrób ojczulka Arthasa
Brawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!Mishu pisze:Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka ArthasaBrawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arciu trochę nie pasuje klimatem
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
W sumie... Wyszło na jaw moje nie granie 2 lata i zapomnienie paru elementów.Szczur22 pisze:A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!Mishu pisze:Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka ArthasaBrawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arciu trochę nie pasuje klimatem
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
Zombie prezentuje się świetnie i te opowieści
. Czekam na kolejne elementy
Ps. W karcie jest błąd bo pod rząd użyłeś 2 razy ,,can''
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ps. W karcie jest błąd bo pod rząd użyłeś 2 razy ,,can''
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
Dziękuje wszystkim za opinie, znakomicie motywują do dalszej pracy. Mam nadzieję że już w okolicach września będę miał okazję wysłać moje trupy na poważne pola bitew. Silvestro- pisz, z chęcią podejmę wyzwanie xD
@Marynarz- to nie literówka, a subtelne nawiązanie do znanego tańca który w XIX rozpalał męskie serca i nie tylko xD
@Marynarz- to nie literówka, a subtelne nawiązanie do znanego tańca który w XIX rozpalał męskie serca i nie tylko xD
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
Forsaken Sylvanas Kocham Ją
co do tematu ja bym raczej robił ich nogi od ząbi a tłów od ghuli mi się tak średnio podobają tak zrobione
http://imageshack.us/photo/my-images/40/s3wy.jpg/
co do tematu ja bym raczej robił ich nogi od ząbi a tłów od ghuli mi się tak średnio podobają tak zrobione
http://imageshack.us/photo/my-images/40/s3wy.jpg/
Spójrz na zombie. Potem spójrz na ghoula, który brodą trze o ziemię. Potem na postacie z gry. Potem jeszcze raz na zombie i ghoula. Siedzisz na koniu.
Que pamiętaj, że to jego koncepcja armii. Ghoule nie nadawały by się na Zombie - mają zbyt zwierzęce kształty.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
ja rozumiem Tylko mówię jak ja to widzę bo pomysł fajny ale czy odzwierciedla klimat raczej nie
Odzwierciedla klimat wowa, nie Warhammera. Taki był przecież zamysł.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów