Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA!]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Re: Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA

Post autor: Lechu »

z tego WK może zrób ojczulka Arthasa ;) Brawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]

Awatar użytkownika
Mishu
Masakrator

Post autor: Mishu »

Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka Arthasa ;) Brawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.
Arciu trochę nie pasuje klimatem ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Mishu pisze:
Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka Arthasa ;) Brawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.
A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Mishu
Masakrator

Post autor: Mishu »

Szczur22 pisze:
Mishu pisze:
A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!
W sumie... Wyszło na jaw moje nie granie 2 lata i zapomnienie paru elementów. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Marynarz Storczyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marynarz Storczyk »

Zombie prezentuje się świetnie i te opowieści =D> . Czekam na kolejne elementy :D

Ps. W karcie jest błąd bo pod rząd użyłeś 2 razy ,,can''
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Dziękuje wszystkim za opinie, znakomicie motywują do dalszej pracy. Mam nadzieję że już w okolicach września będę miał okazję wysłać moje trupy na poważne pola bitew. Silvestro- pisz, z chęcią podejmę wyzwanie xD

@Marynarz- to nie literówka, a subtelne nawiązanie do znanego tańca który w XIX rozpalał męskie serca i nie tylko xD
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Marynarz Storczyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marynarz Storczyk »

:D :D :D Ja osobiście uwielbiam Warcrafta więc będę czekał
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.

Morok

Post autor: Morok »

Forsaken Sylvanas Kocham Ją

co do tematu ja bym raczej robił ich nogi od ząbi a tłów od ghuli mi się tak średnio podobają tak zrobione

http://imageshack.us/photo/my-images/40/s3wy.jpg/

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Spójrz na zombie. Potem spójrz na ghoula, który brodą trze o ziemię. Potem na postacie z gry. Potem jeszcze raz na zombie i ghoula. Siedzisz na koniu.

Morok

ale połącz nogi od ząbi a góre dać od ghula moim zdanie m lepiej

Morok

tak samo zamiast tych crypt horror zrobił bym z ogrów plugatstwa :)

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

No to zrób, kto ci broni?

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Que pamiętaj, że to jego koncepcja armii. Ghoule nie nadawały by się na Zombie - mają zbyt zwierzęce kształty.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Morok

ja rozumiem Tylko mówię jak ja to widzę bo pomysł fajny ale czy odzwierciedla klimat raczej nie

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Odzwierciedla klimat wowa, nie Warhammera. Taki był przecież zamysł.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Morok

tak z ciekawości zajrzałem czy coś dalej robisz ale widzę że koniec z armią ? ;/

ODPOWIEDZ