Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA!]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Forsaken. Legion of the Undercity [UPDATE 27.06- MILICJA
z tego WK może zrób ojczulka Arthasa
Brawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!Mishu pisze:Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka ArthasaBrawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arciu trochę nie pasuje klimatem
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
W sumie... Wyszło na jaw moje nie granie 2 lata i zapomnienie paru elementów.Szczur22 pisze:A właśnie ze pasuje. Król Terenas leży w grobowcu w Undercity, tylko jego dusza była w mieczu LK, ale po jego śmierci się uwolniła. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby wskrzesić jego truchło. Bardzo dobry pomysł!Mishu pisze:Arthas był od Scourge, a w temacie widzę Forsaken, czyli nieumarli wyzwoleni od Lich Kinga, pod wodzą Sylvannas.Lechu pisze:z tego WK może zrób ojczulka ArthasaBrawo za wytrwałość i efekt, czekamy na więcej :]
Arciu trochę nie pasuje klimatem
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
Zombie prezentuje się świetnie i te opowieści
. Czekam na kolejne elementy
Ps. W karcie jest błąd bo pod rząd użyłeś 2 razy ,,can''
Ps. W karcie jest błąd bo pod rząd użyłeś 2 razy ,,can''
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
Dziękuje wszystkim za opinie, znakomicie motywują do dalszej pracy. Mam nadzieję że już w okolicach września będę miał okazję wysłać moje trupy na poważne pola bitew. Silvestro- pisz, z chęcią podejmę wyzwanie xD
@Marynarz- to nie literówka, a subtelne nawiązanie do znanego tańca który w XIX rozpalał męskie serca i nie tylko xD
@Marynarz- to nie literówka, a subtelne nawiązanie do znanego tańca który w XIX rozpalał męskie serca i nie tylko xD
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
-
Morok
Forsaken Sylvanas Kocham Ją
co do tematu ja bym raczej robił ich nogi od ząbi a tłów od ghuli mi się tak średnio podobają tak zrobione
http://imageshack.us/photo/my-images/40/s3wy.jpg/
co do tematu ja bym raczej robił ich nogi od ząbi a tłów od ghuli mi się tak średnio podobają tak zrobione
http://imageshack.us/photo/my-images/40/s3wy.jpg/
Spójrz na zombie. Potem spójrz na ghoula, który brodą trze o ziemię. Potem na postacie z gry. Potem jeszcze raz na zombie i ghoula. Siedzisz na koniu.
Que pamiętaj, że to jego koncepcja armii. Ghoule nie nadawały by się na Zombie - mają zbyt zwierzęce kształty.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
-
Morok
ja rozumiem Tylko mówię jak ja to widzę bo pomysł fajny ale czy odzwierciedla klimat raczej nie
Odzwierciedla klimat wowa, nie Warhammera. Taki był przecież zamysł.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów