Moje dwarfy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

Jeszcze nie widzialem na zywo ale ogolem foty nie byly pierwszorzedne ... ... tzn dobre ale tlo i oswietlenie nie bylo za ciekawe i stad potrzeba wyciecia figsy i wrzucenia na tlo fotoszopowe ... coz freehendy jeszcze musisz kocie opanowac a tak to ponadstolowy warsztat masz spokojnie ...

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Ciekaw jestem, jak on podnosi ten sztandar jedną ręką ;) koksować musiał :)

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

zobaczysz drugi sztandar to dopiero wtedy bedziesz sie zastanawial :d

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Już się boję :lol2:. Nie wiem jeszcze co, ale coś mi się nie podoba w dłoni trzymającej topór - możliwe, że się czepiam (sam bym lepiej nie pomalował, więc nie bierz tego zbytnio do siebie) :wink:

Draco
Chuck Norris

Qbas pisze:Już się boję :lol2:. Nie wiem jeszcze co, ale coś mi się nie podoba w dłoni trzymającej topór - możliwe, że się czepiam (sam bym lepiej nie pomalował, więc nie bierz tego zbytnio do siebie) :wink:
Wiem. mi tez sie cos nie podobalo i juz poprawilem Byla strasznie mdla wygladalo jakbym tylko jeden kolor wrzucil i zamalowal zaglebienia ale juz poprawilem :)

Awatar użytkownika
Leoncoeur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Leoncoeur »

Bardzo ladne fogsy.

Jak robisz te zdjęcia?

Draco
Chuck Norris

Leoncoeur pisze:Bardzo ladne fogsy.

Jak robisz te zdjęcia?
Dead robi zdjecia pytaj jego :D

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

zdjecia coz ... tlo niebieskobiale ... robienie fot w dzien bez lampek bez flesza ot tak po prostu pstryk na max zoomie optycznym ... moj wrak fotograficzny to minolta Z20 a foty robie na auto ;) lol jeszcze jakos nie chcialo mi sie bawic na manualu ^^" ale chyba zdjatka wychodza calkiem si :) ...

Awatar użytkownika
Leoncoeur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Leoncoeur »

max zoom optyczny tzn? :P

Ja mam aparat HP Photosmart M307. Da sie z niego sensowne zdjęcia robić?

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

to nie jest poradnik na ten temat ... ale ustawiasz aparat na czyms sztywnym wylaczasz flesza robisz maxymalne zblizenie optyczne (bez zooma cyfrowego - u ciebie to bedzie 3x zoom optyczny) wlaczasz makro i tak aby figsa sie miescila w obiektywie (3.2 MP matrycy pozwoli bez problemu ustawic 1600x1200 rozdzialke na aparacie) ... i pstryk - najlepiej jeszcze z samowyzwalacza ;) powinno to dac dobre efekty potem jak co minimalnie mozna fotke rozjasnic :) tyle ...

Draco
Chuck Norris

Organka malowana hmm pol roku temu Zaloga nowa :) jednego brakuje wrzuce go kiedys przy okazji :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Przyzwoite dobre TT ;) TA maska chyba troszkę za ciemna.. w ogóle dziwna ta maska jakaś (sama figurka).

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Jakbyś zrezygnował z tych zielonych glonów na podstawce z obsługantami, i dał tam trawke statyczną jak na Organkach to bedzie kosa IMHO

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Moim zdaniem zarabiste... Bardzo mi sie podobaja... I rzeczywiscie trawkazamiast glona by sie przydala... :wink: Sama maszyna niszczy... Jak robisz drewno?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Draco
Chuck Norris

Nie wiem Czy dobrze pamietam schemat ale najpierw sroched potem bestial potem snakebite+bambonick brown i ta mieszanke cieniujemy bialym

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Draco pisze:cieniujemy bialym
no to elo

Draco
Chuck Norris

Lunn pisze:
Draco pisze:cieniujemy bialym
no to elo
No do tej mieszanki snaka i bambonicka dodajemy bialy stopniowo:P czepiasz sie :D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ale od kiedy można cieniować białym ? Jak coś to rozjaśniać :P

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

no jak najbardziej eleganckie krzaty :)

Draco
Chuck Norris

Sykstus pisze:Ale od kiedy można cieniować białym ? Jak coś to rozjaśniać :P
No nie wytrzymam :P Ale tak macie racje :D :P Przyznaje sie tylko mnie nie bijcie wiecej :P

ODPOWIEDZ