Moje dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wiem. mi tez sie cos nie podobalo i juz poprawilem Byla strasznie mdla wygladalo jakbym tylko jeden kolor wrzucil i zamalowal zaglebienia ale juz poprawilemQbas pisze:Już się boję . Nie wiem jeszcze co, ale coś mi się nie podoba w dłoni trzymającej topór - możliwe, że się czepiam (sam bym lepiej nie pomalował, więc nie bierz tego zbytnio do siebie)
zdjecia coz ... tlo niebieskobiale ... robienie fot w dzien bez lampek bez flesza ot tak po prostu pstryk na max zoomie optycznym ... moj wrak fotograficzny to minolta Z20 a foty robie na auto lol jeszcze jakos nie chcialo mi sie bawic na manualu ^^" ale chyba zdjatka wychodza calkiem si ...
to nie jest poradnik na ten temat ... ale ustawiasz aparat na czyms sztywnym wylaczasz flesza robisz maxymalne zblizenie optyczne (bez zooma cyfrowego - u ciebie to bedzie 3x zoom optyczny) wlaczasz makro i tak aby figsa sie miescila w obiektywie (3.2 MP matrycy pozwoli bez problemu ustawic 1600x1200 rozdzialke na aparacie) ... i pstryk - najlepiej jeszcze z samowyzwalacza powinno to dac dobre efekty potem jak co minimalnie mozna fotke rozjasnic tyle ...
Jakbyś zrezygnował z tych zielonych glonów na podstawce z obsługantami, i dał tam trawke statyczną jak na Organkach to bedzie kosa IMHO
Moim zdaniem zarabiste... Bardzo mi sie podobaja... I rzeczywiscie trawkazamiast glona by sie przydala... Sama maszyna niszczy... Jak robisz drewno?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no jak najbardziej eleganckie krzaty