DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13...
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13.
Dzięki wielkie dla całego teamu Gamblers Gamma: Monice, Kubie, Kumkowi i Marcinowi za wspólne granie i Gniewkowi za chwilowe coachowanie :*:*:* Paringi szły nam bardzo dobrze, taktyki na bitwy też mieliśmy całkiem spoko, szkoda tylko, że rzuty nie poszły tak jak było planowane W przyszłym roku będzie lepiej
Dzięki przeciwnikom z Ordinu, Orando, SS Córy Górników, Kultu i Animosity Big Uns za bitewki.
Graty dla Organizatorów i całego Rogatego Szczura, za super zorganizowany turniej. Mam nadzieję, że za rok też wyrazicie chęć organizacji DMP, bo poziom jak zwykle bardzo wysoki.
Gratulacje dla zwycięzców z The Gamblers! Teraz już wszyscy wiedzą jak to się robi na dzikim zachodzie
Moje wyniki nie porażają, ale mimo wszystko jestem zadowolona. Coraz mniej poważnych błędów to też jakiś tam sukces
Do zobaczenia za rok!
Pozdrawiam
J.
Dzięki przeciwnikom z Ordinu, Orando, SS Córy Górników, Kultu i Animosity Big Uns za bitewki.
Graty dla Organizatorów i całego Rogatego Szczura, za super zorganizowany turniej. Mam nadzieję, że za rok też wyrazicie chęć organizacji DMP, bo poziom jak zwykle bardzo wysoki.
Gratulacje dla zwycięzców z The Gamblers! Teraz już wszyscy wiedzą jak to się robi na dzikim zachodzie
Moje wyniki nie porażają, ale mimo wszystko jestem zadowolona. Coraz mniej poważnych błędów to też jakiś tam sukces
Do zobaczenia za rok!
Pozdrawiam
J.
Świetna organizacja turnieju, miejsce godne Mistrzostw Polski. Wspaniała atmosfera, szkoła dobrze zaopatrzona był nawet papier w kibelkach i mydło
Paringi trafiłem nadzwyczaj sympatyczne z graczami z ZKF, Gamblers Gamma, Paradox, Drobne Wałeczki i Rycerze Lecha Puszki. Szczególnie dobre mecze były z Paradoxem i RLP - trafiliśmy na swoich, z żartem, bez spin, klimatyczne rozpy
Może wyniku nie ugraliśmy, ale przyjdzie czas, że ZAORAMY!
Paringi trafiłem nadzwyczaj sympatyczne z graczami z ZKF, Gamblers Gamma, Paradox, Drobne Wałeczki i Rycerze Lecha Puszki. Szczególnie dobre mecze były z Paradoxem i RLP - trafiliśmy na swoich, z żartem, bez spin, klimatyczne rozpy
Może wyniku nie ugraliśmy, ale przyjdzie czas, że ZAORAMY!
Oj Robson Robson, sam wiesz, że przecie trzeba się trochę poprzepychać, na coś tam ponarzekać, usprawiedliwienia jakiegoś poszukać - a nie tak, bez walki, się przyznać do oklepu ^^Robson pisze:Skoro stalowałem, to czemu to ja szedłem do przeciwnika i szarżowałem całą armią w ostatnich dwóch turach w strefę rozstawienia TK? ;> w czasie bitwy nikt się nie skarżył na moją grę. Ja chciałbym rozegrać w tej bitwie 6 tur, mimo że straciłem w ostatnim CC tej bitwy arcymaga. Był w tej bitwie problem z jedną zasadą, ale shino i kudłaty mieli jednakową interpretację, więc to nie moja wina, że była na moją korzyść.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dzięki wszystkim za turniej, zagrałem 5 bardzo przyjemnych bitew.
Niestety zbierałem na twarz złe paringi, udawało się w nich robić niezłe wyniki, ale nie byłem w stanie zatrzymać orków blessa
A tutaj fotki !
http://www.sendspace.com/file/ljpyil
pzdr!
Jagal
Niestety zbierałem na twarz złe paringi, udawało się w nich robić niezłe wyniki, ale nie byłem w stanie zatrzymać orków blessa
A tutaj fotki !
http://www.sendspace.com/file/ljpyil
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
No dajesz, marudo...Smiechu pisze:A co do narzekania:
Nie szkodzi. Ta płatna smakowała tak samo.Smiechu pisze:1. Nie było kawy za free
Bo taki jeden Śmiechu za mało.Smiechu pisze:2. Sławol i Szmaja za dużo się uśmiechają
Patrz pkt. 2.Smiechu pisze:3. Buszmen nie pił ze mną piwa
Wiemy. I co w związku z tym?Smiechu pisze:4. Nie skończona jest expresówka do Gorzowa
A tu się zgadzam z Tobą.Smiechu pisze:...
A ja chcę słonia.Smiechu pisze:67. I wogóle znudził mi się już Gorzów na DMP - ja chcę powrotu do MASTER BLASTERA
Ano było, było Dzięki wielkie Śmiechu za przyjazd i gratulacje za wynik!Smiechu pisze:A tak na serio - wszystko było jak zwykle zajebiście
było bardzo miło, dziękuje za grę przeciwnikom oraz kolegom z teamu. obessałem po bandzie i na dodatek przez 4 pierwsze gry wałowałem rzucając po kilka razy na bitwe ifke z wózka. wynik żaden (3x emp, krasie i chd. wynik ustalał się po rzucie na zaczynanie + moje 0 skila emp) ale cieszę się że przynajmniej pacyny odnalazły się tam gdzie je zostawiłem czyli w domu.
jeszcze raz dziękuję niejakiemu Szmajsonowi za użyczenie laleczek.
pozdrawiam.
jeszcze raz dziękuję niejakiemu Szmajsonowi za użyczenie laleczek.
pozdrawiam.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Prosze:Sławol pisze:A ja chcę słonia.Smiechu pisze:67. I wogóle znudził mi się już Gorzów na DMP - ja chcę powrotu do MASTER BLASTERA
Mały bo mały - ponoć tylko 320kg, ale zapewne urośnie.
xYz
Turniej był mega spoko. W cale nie było za gorąco, a żarcie na grillu kosztowało 2x mniej niż rok temu na ETC/DMP
Drużynowo Legion sobie jeszcze nie poradził, ale odnotowaliśmy progres z 35 na 18 miejsce, więc w tym tempie za pare lat zdetronizujemy Gamblersów
W ogóle gratki dla zwycięzców, i podziękowania dla organizatorów i przeciwników.
Indywidualny raport bitewny tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1120498
Drużynowo Legion sobie jeszcze nie poradził, ale odnotowaliśmy progres z 35 na 18 miejsce, więc w tym tempie za pare lat zdetronizujemy Gamblersów
W ogóle gratki dla zwycięzców, i podziękowania dla organizatorów i przeciwników.
Indywidualny raport bitewny tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1120498
Dla mnie wyjazd mocno spontaniczny. W poniedziałek postanowilem pojechać i znaleźć klub, we wtorek znalazlem a w środę się okazalo że się rozpadł. W czwartek zgadałem się ze Szmają że nie mają jeszcze sędziego i tak w piątek przyjechałem.
przygotowałem się do sędziowania najlepiej jak moglem, a później starałem się spełniać swoje zadanie jak najlepiej.
dziękuję Szmoji że mnie odebrał z dworca, chłopakom z Nemezisu i Gamblersów za wspólne spędzenie czasu wieczorem, i chłopakom z Poznania za pdwózkę.
przygotowałem się do sędziowania najlepiej jak moglem, a później starałem się spełniać swoje zadanie jak najlepiej.
dziękuję Szmoji że mnie odebrał z dworca, chłopakom z Nemezisu i Gamblersów za wspólne spędzenie czasu wieczorem, i chłopakom z Poznania za pdwózkę.
Dzięki RS za zorganizowanie kolejnego najlepszego turnieju w sezonie
Dziękuje przeciwnikom za zagranie 5 naprawdę zajebistych bitew, zero spin, szkoda że zabrakło trochę szczęścia
I oczywiście największe podziękowania dla Naszego składu
Super turniej świetnie się bawiłem
P.S.
Tomku Tutaju, znowu udało mi się spalić kadaiia w 2 i 3 turze, oczywko 6 ran
Dziękuje przeciwnikom za zagranie 5 naprawdę zajebistych bitew, zero spin, szkoda że zabrakło trochę szczęścia
I oczywiście największe podziękowania dla Naszego składu
Super turniej świetnie się bawiłem
P.S.
Tomku Tutaju, znowu udało mi się spalić kadaiia w 2 i 3 turze, oczywko 6 ran
oczko pisze:Dla mnie wyjazd mocno spontaniczny. W poniedziałek postanowilem pojechać i znaleźć klub, we wtorek znalazlem a w środę się okazalo że się rozpadł. W czwartek zgadałem się ze Szmają że nie mają jeszcze sędziego i tak w piątek przyjechałem.
Zrobiles kawal dobrej roboty! Brawo!
Witam
Ja dziękuje Rogatemu za to że miałem 2 super dni z WFB i dzięki Buszowi za nocleg piątkowy. Fajnie że udało nam się wybrać klubowo na DMP po 3 latach przerwy i dzięki za wspólną grę. Fajnie też że Dinozaury w stylu Niedziela czy już grających Paraszczków czy Leoha wracają do WFB bo fajnie jest zagrać, pogadać z mordami którymi się rozpoczynało grać XX lat temu
Z rzeczy mniej fajnych zostawiłem na pierwszych stołach jak odbierałem pożyczone komuś figurki mały codex WFB oraz booka do HE i całość wyraźnie podpisana w kilku miejscach. Proszę o kontakt i zwrot osoby która to znalazła pewnie przy sprzątaniu stołów bądź chwilę wcześniej.
Ja dziękuje Rogatemu za to że miałem 2 super dni z WFB i dzięki Buszowi za nocleg piątkowy. Fajnie że udało nam się wybrać klubowo na DMP po 3 latach przerwy i dzięki za wspólną grę. Fajnie też że Dinozaury w stylu Niedziela czy już grających Paraszczków czy Leoha wracają do WFB bo fajnie jest zagrać, pogadać z mordami którymi się rozpoczynało grać XX lat temu
Z rzeczy mniej fajnych zostawiłem na pierwszych stołach jak odbierałem pożyczone komuś figurki mały codex WFB oraz booka do HE i całość wyraźnie podpisana w kilku miejscach. Proszę o kontakt i zwrot osoby która to znalazła pewnie przy sprzątaniu stołów bądź chwilę wcześniej.
Napiszę od siebie tylko, że było to moje pierwsze DMP i mega mi się podobało
Wynik indywidualny 46 pkt z bitew czyli założenie taktyczne blokować punkty się udało.
Niestety drużynowo obessaliśmy strasznie i nie udało się wylądować w środku stawki.
Za rok jesteśmy na 100% mam nadzieję, że takim samym składem
Tak więc POWOLNY OBCHÓD MIASTA z pewnością na stałe wpiszę się w DMP
Co my byśmy na forum czytali ?
PS. Na sali było mega duszno - nie wiem, może w innych częściach sali jakaś klima czy co ale od środka do końca nie szło usiedzieć momentami....dobrze, że na zewnątrz był wiaterek i można było szybko się ochłodzić.
Ale i tak było zajebiście
Wynik indywidualny 46 pkt z bitew czyli założenie taktyczne blokować punkty się udało.
Niestety drużynowo obessaliśmy strasznie i nie udało się wylądować w środku stawki.
Za rok jesteśmy na 100% mam nadzieję, że takim samym składem
Tak więc POWOLNY OBCHÓD MIASTA z pewnością na stałe wpiszę się w DMP
GOD PLZ NO!Czy Wy sobie kiedyś odpuścicie?
Co my byśmy na forum czytali ?
PS. Na sali było mega duszno - nie wiem, może w innych częściach sali jakaś klima czy co ale od środka do końca nie szło usiedzieć momentami....dobrze, że na zewnątrz był wiaterek i można było szybko się ochłodzić.
Ale i tak było zajebiście
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 13:25 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: mogło zawierać śladowe ilosci flejma
Powód: mogło zawierać śladowe ilosci flejma
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Shino, Furek gra cztery tury, bo w piąteJ przeciwnicy nie mają modeli na stole. Ogarnij, to taki zarcik był. :p
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Zgodnie z zapowiedzią Dymitra usunąłem dwa (teraz trzeci) posty. JBC jest print skrin do wglądu administracji na jej prośbę. Shino i Furion po ostrzeżeniu. Pójdą bany jak nie przestaniecie.Dymitr pisze:oficjalnie: udzielam ostrzeżenia, dalsze posty będące tanią prowokacje flejmów lub ich kontynuacją - będą usuwane!