Kościół Bogów Chaosu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Kościół Bogów Chaosu

Post autor: Rasti »

loko pisze:marcins ma na tyle przyzwoitości i poczucia obowiązku że zwraca wam uwagę i chce mu się tłumaczyć kwestie oczywiste. mi nie. jeżeli jego ( i moja) religia nakazuje mu powiedzieć wam że źle robicie to nazywanie go snobem jest nie na miejscu, pozwolę sobie na nienazwanie tego. jeżeli piszesz żebym nie czytał waszych bzdur pisanych dla jaj to jesteś na poziomie pana Darskiego z jego radą nieprzychodzenia na koncerty dla osób wrażliwych na darcie Biblii. Jeżeli Rasti nurtują cię jakieś pytania to wal śmiało chętnie na nie odpowiem(jeśli będę umiał) bo zakładam że twoja postawa wynika z braku wiedzy a nie ze złej woli. zapraszam również do kozłowa może wyjaśnimy sobie pewne kwestie.
pozdrawiam.
Jakież znowu pytania? Chodzi o to, że ja nie chcę nawiązywać żadnej dyskusji z wierzącymi, a to urażeni wierzący próbują tutaj się obrażać i reagować na ten żart. Braku wiedzy w jakiej kwestii? Oraz na cholerę miałbym jechać do Kozłowa? To miała być prowokacja? Wyjaśniać pewne kwestie? Jakby tutaj jeszcze było co wyjaśniać. Nic nikomu nie narzucam, nikogo nie obrażam, gdyż żadnych obraźliwych słów do nikogo nie skierowałem.

Nie drążę dalej tej dyskusji. EOT Pozdrawiam.

A szkoda, bo fajnie się bawiliśmy, ale przyszli ludzie wielce obrażeni i robi nam się kwas, temat nadaje się do zamknięcia :(

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Spokojnie moderator czuwa :mrgreen:

głęboko wierzącym w Biblię radzę nie śledzić tego tematu i zachować swoje poczucie obowiązku do innych rzeczy.
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Jasiuuu pisze:Spokojnie moderator czuwa :mrgreen:

głęboko wierzącym w Biblię radzę nie śledzić tego tematu i zachować swoje poczucie obowiązku do innych rzeczy.
+1
i choć odrobiny dystansu...

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

Jednak niesmak po zgrzycie pozostaje, szkoda że niektórzy zwykłe żarty biorą za prawdziwe obrażanie, czy wypieranie się jakiegokolwiek boga. Trochę więcej dystansu panowie, i dzięki Jasiuuu za interwencję :wink: Szkoda, że nawet tutaj musi dochodzić do podziałów między forumowiczami.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Jasiuuu pisze:Spokojnie moderator czuwa :mrgreen:

gdyby jednak odważyliby się cokolwiek napisać zostaną zniszczeni przez bezkarnego moda który bożkom chaosu lubi kręci loda... ;)

aaa czy będziecie też chodzić po domach parami i rozdawać gazetki?

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Wyznawcy Nurgle'a powinni chodzić w Halloween od drzwi do drzwi z tekstem: "cukierek albo tyfus" ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Fajny temat chłopaki, niezłą ubaw mam z Waszych rozkmin :D

A dla marcinsa i loko:

Obrazek
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Jako chrześcijanin muszę wam powiedzieć: źle robicie. [-X

Poza tym:
- jak wasz kult odnosi się do małżeństw homoseksualnych
- jaki jest wasz stosunek do innych religii
- czy przewidujecie jakieś święta
- czy macie specjalne nakrycia głowy
- czy macie kogoś do projektowania ulotek
- czy będziecie nawracać świadków jehowy
- czego nie należy robić, a co należy

Każda fajna religia ma coś w tym rodzaju.

Ten temat :lol2:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Ja tylko czekam ,aż powstanie ten kościół...
Tylko nie żeby sie zapisać ,ale wytoczyć oficjalny wniosek o herezję!!! :P
Skoro Khorn i reszta mogą być to łowcy czarownic i inkwizycja też! :idea:
Na pewno znajdzie się jakiś mod nieczczący Nurgla ,który ogniem i banem oczyści forum z niewiernych!!! :twisted:

A propo: radzę od razu ustalić szczegóły ,bo jak się kapłani bogów zbiorą i postąpił weług fluffu to po pierwszym zjeździe będzie schizma na 4 kościoły plus chaos niepodzielny :mrgreen:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Nakrycie głowy - kowbojski kapelusz
Dał bym jeszcze zakaz walk z innymi wyznawcami chaosu. Razem będziemy silniejsi.
Myślałem też nad uczynieniem burdeli oficjalnymi kaplicami boga rozkoszy. Wyznawcy z długim stażem mieli by zniżkę.

Przydało by się napisać naszą święta księgę (Zebrać to co jest w AB + inne źródła)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Post autor: puzonik »

W dziale 40k możecie znaleźć całkiem sporo wyznawców, chociaż martwię się o konkurencyjny kult boga imperatora...
http://m.youtube.com/#/watch?v=zz9CBBM9WU4
Polecam 0:37 ;)

burdelami bym uważał bo moze się okazać ze to przykrywka dla kultu nurgla ;)

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Loko i Marcins to uświadomcie sobie (powiem wprost bo większość jest uprzejma a wy nie rozumiecie albo udajcie, że nie rozumiecie), w głębokim poważaniu większość z nas ma to co wam nakazuje wasza religia. Wbijanie się tutaj i gadanie o waleniu się w łeb patelnią itp to szczyt "kultury". Czy jakieś z d... nawiązania do Nergala. Jak takie cwaniaki jesteście to polecam wycieczkę do Arabii Saudyjskiej (najlepiej w Mekkce) i odwiedziny w jakimś meczecie w trakcie modlitwy. Tam i powiedzcie jak bardzo obrażają wasze chrześcijańskie uczucia religijne faktem istnienia ich religii ;)
Załóżcie sobie swój własny temat jak bardzo Kościół Bogów Chaosu obraża wasze uczucia religijne. Kiedyś jak będę szukał czegoś na poprawę humoru to poczytam pośmieję się ;)

Panowie zlewamy ludzi ewangelizacyjnym żarem dupy i wracamy do poważnych tematów: minarety w końcu mają być w kształcie penisów czy kobiecych piersi? I czy obleczone mackami? :D
Klafuti pisze:- jak wasz kult odnosi się do małżeństw homoseksualnych
Jak Slaaneshyci jesteśmy przeciwni wszelkim małżeństwom jak i monogamii jako jednemu z największych grzechów.
Klafuti pisze:- jaki jest wasz stosunek do innych religii
Przecież wszyscy wiem, że wraz z przybyciem armii chaosu z północy i pod dowództwem championa 4 Bóstw wszystkie one zostaną zmiecione i będzie tylko Chaos :twisted: Ale czy traktować ich tyfusem, dildosem, siekierą czy zmutować trwają spory doktrynalne.
Klafuti pisze:- czy macie specjalne nakrycia głowy
Tajnych symboli się nie zdradza dopóki nie wejdziesz na odpowiedni stopień wtajemniczenia :P
Klafuti pisze:- czy macie kogoś do projektowania ulotek
Pytaj Papieża Chaosu Jasia I
Klafuti pisze:- czy będziecie nawracać świadków jehowy
Zależy od tego kto puka do drzwi. Bo jak np stara pietrucha i młoda laska to mówię zazwyczaj: "że akurat szukamy z dziewczyną kogoś do trójkąta więc ładna wchodzi, pietrucha zostaje". Jak dwóch facetów to że "dziękuje ale jestem hetero", jak dwie pietruchy to zwracam im uwagę, że geriatrofilem nie jestem. Dwie laseczki jeszcze do mnie nie zapukały.
Klafuti pisze:- czego nie należy robić, a co należy
To przecież Chaos ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Ja tylko dodam jeszcze że jako świętą księgę mamy już Liber Chaotica :D

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

Ulotkami się zająć mogę ja :D Co do świątyń czy jest możliwość żebym opiekował się rzeźnią pod wezwaniem Khorne'a i w tym samym czasie uczęszczał na obrzędy boga rozkoszy? Jestem nieco rozdarty, a zgodnie z filozofią Slaanesha nie chce odmawiać sobie przyjemności poświęcania niewiernych bogu czaszek.

A inkwizycji i łowców czarownic pozbędziemy się szybciej niż się zgrupują 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Jak nie chcesz konkretnie jednego to wtedy lepiej całą czwórkę od razu(chaos undivided ;) ) bo tych dwóch niewyznawanych moze ci jakąś świnie podłożyć..

O mam pierwszy teologiczny dogmat:
Jeden zamiast wszystkich albo wszyscy zamiast jednego.

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Wszyscy, monoteiizm już się znudził :mrgreen:
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Ale niestety wtedy musisz w każdej składki członkowskie opłacać :/
No i jesteś ostatni w kolejce do giftów...

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Jasiuuu pisze:
Smh pisze: ciekaw jestem ilu "kozaków" będzie miało jaja pójść do parafii tam gdzie byli chrzczeni i podpisać papiery...
haha też nad tym dziś dumałem i wyszło mi że niewiele kucy da radę tak się babci postawić (ZWŁASZCZA GDY W GRĘ WCHODZI RENTA)
U mnie w chodzi w grę zdrowie w/w, już dawno sam na siebie zarabiam i renta babci mi nie potrzebna - ciężko na nią tyrała całe życie, niech chociaż ma na leki w tym powalonym systemie. Dużo wycierpiała, spięcia o tego typu sprawy, wg mnie nie są potrzebne.

Wracając do głównego wątku. Jako, że każdy ma prawo wyznawać co mu się podoba, życzę powodzenia w zakładaniu - im więcej tego typu inicjatyw tym lepiej!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Akadera pisze:Panowie zlewamy ludzi ewangelizacyjnym żarem dupy i wracamy do poważnych tematów: minarety w końcu mają być w kształcie penisów czy kobiecych piersi? I czy obleczone mackami? :D
Akadera, nie znam Cię, ale musimy się napić :mrgreen:
A wracając do meritum, zdaje mi się, że jako pierwsza religia powinniśmy zdecydowanie popierać LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transsexual), przecież demony Slaanesha są hermafrodytami. Z tego powodu chciałbym postulować o modyfikację mojego poprzedniego pomysłu : niech główna bryła naszego kościoła będzie w kształcie ciała kobiety (od sromu po szyję), 2 minarety w kształcie penisów, 2 w kształcie piersi, a wszystko oplecione i połączone w jedną bryłę mackami. W sumie, jakby to dobrze zaprojektować, to wewnątrz macek, mogłyby być zjeżdżalnie, żeby nie trzeba było z minaretów butować po schodach w dół, albo żeby oszczędzać prąd w windzie. Do tego przed wejściem fontanna przedstawiająca orgię z udziałem demonów po triumfie naszego kultu nad światem. No i żyrandole w kształcie wagin!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Heretycy. Sprowadzacie Wspaniałego Slaanesha tylko do wielkiego zboczeńca i sexu. A co z pijakami, żarłokami, narcyzami , ćpunami wszelakiej maści , sadystami, masochistami , artystami zakazanej sztuki itp.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

ODPOWIEDZ