Constar i StokłosaInfernal Puppet pisze:Jeśli ktoś na tym wszystkim zyska to konkurencja sokołowa.
O tatarze i internatach
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: O tatarze i internatach
Bym zapomniał
bzdura. Nie miał racj ani troche, a przeprowadzanie niezbyt merytorycznego testu tylko po to, by kogoś hejtować to żal. dostał pozwem w ryj, grzecznie przeprosił a firma zaproponowała mu współpracę. Nie ma czegoś takiego jak niezależna blogosfera, wszyscy są sprzedajnymi dz*** (większzość topu), ktorzy uważają się za niesamowicie pływoych ludzi... wpływowi są może, ale tylko miedzy sobą. Kółko wzajemnego onanizmu.Infernal Puppet pisze:Klafuti - ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę ? To przegięcie. I to grube przegięcie. Wystarczyło by w zupełności usunięcie materiału ze strony i zamieszenie sprostowania. Wtedy nie było by żadnej afery. A tak firma sponiewierała na własne życzenie swój wizerunek.
Jeśli ktoś na tym wszystkim zyska to konkurencja sokołowa. Te wszystkie internety z dziwnymi ksywkami powyżej narobiły mi smaku na tatara .
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja opowiadam się w całości po stronie firmy, a nie jakiegoś nawiedzonego niedouka. Facet, który zrobił rzeczony filmik pewnie nie ma pojęcia o przemysłowej produkcji żywności. Jedyne co z tego filmiku się dowiedziałem, to to, że konserwanty (niezbędne z resztą do zachowania bezpieczeństwa żywności) są nieszkodliwe, ale po podgrzaniu zachowują się nieprzewidywalnie.Dymitr pisze:bzdura. Nie miał racj ani troche, a przeprowadzanie niezbyt merytorycznego testu tylko po to, by kogoś hejtować to żal.
Produkt powinien być wykorzystywany zgodnie z przeznaczeniem. Pewnie takie samo paskudztwo by wyszło, gdyby ktoś chciał, no nie wiem, zrobić sobie zupę z lodów. Albo zagotować energetyka.
kanal kocham-gotowac znalem jeszczce przed ta cala afera.Infernal Puppet pisze:ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę ? To przegięcie. I to grube przegięcie. .
typ potrafi gotowac dobrze. jesli zas chodzi o filmik to przesadzil. nie mial podstaw by tak wypowiadac sie o produkcie sokolowa - co wiecej sam pare razy mowil, ze nawet nie sprawdzal co znajduje sie w tym tatarze.
jesli zas chodzi o kwote, no coz.
typ pracuje w anglii a do tego za 4 filmiki liczy sobie 5k plnow. wiem, ze 150k to sporo, no ale coz w dobrych restauracjach w polsce juz sie niezle zarabia. jak sie do tego ma doswiadczenie, jest sie dobrym i do tego w anglii to mozna sporo wyciagnac.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Wczoraj w biedrze kupiłem steki wołowe z Sokołowa za 16zł. Otwieram i w środku mięso zielone. Przed wyrzuceniem do kosza zrobiłem fotki. Wrzucać na fanpage sokołowa? Czy mnie też pozwą na 150k?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
ile ważyły steki ? Jeżeli 1kg to otrzymałeś to za co zapłaciłeśKarli pisze:Wczoraj w biedrze kupiłem steki wołowe z Sokołowa za 16zł. Otwieram i w środku mięso zielone. Przed wyrzuceniem do kosza zrobiłem fotki. Wrzucać na fanpage sokołowa? Czy mnie też pozwą na 150k?
\/\
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
data ważności? Bo jak po to wina sklepu że przetrzymał .
A ze zdjęciem to każdy może zrobić zdjęcie steków potrzymanych w cieple kilka dni że niby dopiero co otwarte Dla czystej złośliwości.
To może każdy zarzucić takiemu zdjęciu przyszło mi do głowy.
A ze zdjęciem to każdy może zrobić zdjęcie steków potrzymanych w cieple kilka dni że niby dopiero co otwarte Dla czystej złośliwości.
To może każdy zarzucić takiemu zdjęciu przyszło mi do głowy.
Morsereg pisze:kanal kocham-gotowac znalem jeszczce przed ta cala afera.Infernal Puppet pisze:ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę ? To przegięcie. I to grube przegięcie. .
typ potrafi gotowac dobrze. jesli zas chodzi o filmik to przesadzil. nie mial podstaw by tak wypowiadac sie o produkcie sokolowa - co wiecej sam pare razy mowil, ze nawet nie sprawdzal co znajduje sie w tym tatarze.
jesli zas chodzi o kwote, no coz.
typ pracuje w anglii a do tego za 4 filmiki liczy sobie 5k plnow. wiem, ze 150k to sporo, no ale coz w dobrych restauracjach w polsce juz sie niezle zarabia. jak sie do tego ma doswiadczenie, jest sie dobrym i do tego w anglii to mozna sporo wyciagnac.
A teraz szaleje w polskim Top Chefie (i tylko dlatego oglądam ten program )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
jak można jeść surowe mięso......?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły
PS: Bez obrazy oczywiście
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Surowe ryby w sushi są pyszne.Morog pisze:jak można jeść surowe mięso......?
kubencjusz pisze:Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
Tu nie chodzi o jakieś... ryyyby.Naviedzony pisze:Surowe ryby w sushi są pyszne.Morog pisze:jak można jeść surowe mięso......?
Tu jest mowa o surowym, ociekającym krwią mięchu.
http://www.youtube.com/watch?v=AacImm1SHTgkubencjusz pisze:Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły
To ciekawe co jej wyrosło, biorąc pod uwagę bonusy za ilość mięsa i krwi.
Mielony tatar ociekający krwią? Rly?
To coś jak krwisty stek kupiony w sklepie. Wycieka z niego woda i trochę mięsnych soczków z barwnikiem i się podniecają ludzie
A ja nie jadam tatarów a brodę mam bujniejszą niż 95% naszej populacji, więc sobie wypraszam
To coś jak krwisty stek kupiony w sklepie. Wycieka z niego woda i trochę mięsnych soczków z barwnikiem i się podniecają ludzie
A ja nie jadam tatarów a brodę mam bujniejszą niż 95% naszej populacji, więc sobie wypraszam
Uerph.
Co Wy nigdy steka krwistego nie jedliscie i smiecie nazywac sie mezczyznami??