O tatarze i internatach

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Re: O tatarze i internatach

Post autor: Klafuti »

Bym zapomniał
Obrazek
Infernal Puppet pisze:Jeśli ktoś na tym wszystkim zyska to konkurencja sokołowa.
Constar i Stokłosa :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Infernal Puppet pisze:Klafuti - ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę #-o ? To przegięcie. I to grube przegięcie. Wystarczyło by w zupełności usunięcie materiału ze strony i zamieszenie sprostowania. Wtedy nie było by żadnej afery. A tak firma sponiewierała na własne życzenie swój wizerunek.

Jeśli ktoś na tym wszystkim zyska to konkurencja sokołowa. Te wszystkie internety z dziwnymi ksywkami powyżej narobiły mi smaku na tatara :P .
bzdura. Nie miał racj ani troche, a przeprowadzanie niezbyt merytorycznego testu tylko po to, by kogoś hejtować to żal. dostał pozwem w ryj, grzecznie przeprosił a firma zaproponowała mu współpracę. Nie ma czegoś takiego jak niezależna blogosfera, wszyscy są sprzedajnymi dz*** (większzość topu), ktorzy uważają się za niesamowicie pływoych ludzi... wpływowi są może, ale tylko miedzy sobą. Kółko wzajemnego onanizmu.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Dymitr pisze:bzdura. Nie miał racj ani troche, a przeprowadzanie niezbyt merytorycznego testu tylko po to, by kogoś hejtować to żal.
Ja opowiadam się w całości po stronie firmy, a nie jakiegoś nawiedzonego niedouka. Facet, który zrobił rzeczony filmik pewnie nie ma pojęcia o przemysłowej produkcji żywności. Jedyne co z tego filmiku się dowiedziałem, to to, że konserwanty (niezbędne z resztą do zachowania bezpieczeństwa żywności) są nieszkodliwe, ale po podgrzaniu zachowują się nieprzewidywalnie.

Produkt powinien być wykorzystywany zgodnie z przeznaczeniem. Pewnie takie samo paskudztwo by wyszło, gdyby ktoś chciał, no nie wiem, zrobić sobie zupę z lodów. Albo zagotować energetyka.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Infernal Puppet pisze:ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę #-o ? To przegięcie. I to grube przegięcie. .
kanal kocham-gotowac znalem jeszczce przed ta cala afera.
typ potrafi gotowac dobrze. jesli zas chodzi o filmik to przesadzil. nie mial podstaw by tak wypowiadac sie o produkcie sokolowa - co wiecej sam pare razy mowil, ze nawet nie sprawdzal co znajduje sie w tym tatarze.

jesli zas chodzi o kwote, no coz.
typ pracuje w anglii a do tego za 4 filmiki liczy sobie 5k plnow. wiem, ze 150k to sporo, no ale coz ;) w dobrych restauracjach w polsce juz sie niezle zarabia. jak sie do tego ma doswiadczenie, jest sie dobrym i do tego w anglii to mozna sporo wyciagnac.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Wczoraj w biedrze kupiłem steki wołowe z Sokołowa za 16zł. Otwieram i w środku mięso zielone. Przed wyrzuceniem do kosza zrobiłem fotki. Wrzucać na fanpage sokołowa? Czy mnie też pozwą na 150k? ;-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Karli pisze:Wczoraj w biedrze kupiłem steki wołowe z Sokołowa za 16zł. Otwieram i w środku mięso zielone. Przed wyrzuceniem do kosza zrobiłem fotki. Wrzucać na fanpage sokołowa? Czy mnie też pozwą na 150k? ;-)
ile ważyły steki ? Jeżeli 1kg to otrzymałeś to za co zapłaciłeś :)
\/\

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

data ważności? Bo jak po to wina sklepu że przetrzymał .

A ze zdjęciem to każdy może zrobić zdjęcie steków potrzymanych w cieple kilka dni że niby dopiero co otwarte ;) Dla czystej złośliwości.

To może każdy zarzucić takiemu zdjęciu przyszło mi do głowy.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Steki ok 400g, data 16 września.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Morsereg pisze:
Infernal Puppet pisze:ja też osobiście sądzę, że firma generalnie merytorycznie miała rację. Ale z tego powodu pozywać kogoś na taką horrendalną sumę #-o ? To przegięcie. I to grube przegięcie. .
kanal kocham-gotowac znalem jeszczce przed ta cala afera.
typ potrafi gotowac dobrze. jesli zas chodzi o filmik to przesadzil. nie mial podstaw by tak wypowiadac sie o produkcie sokolowa - co wiecej sam pare razy mowil, ze nawet nie sprawdzal co znajduje sie w tym tatarze.

jesli zas chodzi o kwote, no coz.
typ pracuje w anglii a do tego za 4 filmiki liczy sobie 5k plnow. wiem, ze 150k to sporo, no ale coz ;) w dobrych restauracjach w polsce juz sie niezle zarabia. jak sie do tego ma doswiadczenie, jest sie dobrym i do tego w anglii to mozna sporo wyciagnac.

A teraz szaleje w polskim Top Chefie :P (i tylko dlatego oglądam ten program :D)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Ciekawe kiedy zrobi tatara w programie :)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

jak można jeść surowe mięso......?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły :mrgreen:

PS: Bez obrazy oczywiście :D

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

:mrgreen:

Kubek, rozwaliłeś mnie.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Morog pisze:jak można jeść surowe mięso......?
Surowe ryby w sushi są pyszne. :)

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

kubencjusz pisze:Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły :mrgreen:
I ladujesz w podpisie :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

kubencjusz pisze:Jeśli nie jadłeś surowego mięsa to znaczy że Ci jajka włosiem nie obrosły :mrgreen:
#-o :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Lenar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lenar »

+1

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Naviedzony pisze:
Morog pisze:jak można jeść surowe mięso......?
Surowe ryby w sushi są pyszne. :)
Tu nie chodzi o jakieś... ryyyby.

Tu jest mowa o surowym, ociekającym krwią mięchu.

PS: Bez obrazy oczywiście :D
http://www.youtube.com/watch?v=AacImm1SHTg

To ciekawe co jej wyrosło, biorąc pod uwagę bonusy za ilość mięsa i krwi.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Mielony tatar ociekający krwią? Rly?

To coś jak krwisty stek kupiony w sklepie. Wycieka z niego woda i trochę mięsnych soczków z barwnikiem i się podniecają ludzie :P

A ja nie jadam tatarów a brodę mam bujniejszą niż 95% naszej populacji, więc sobie wypraszam :P
Uerph.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Co Wy nigdy steka krwistego nie jedliscie i smiecie nazywac sie mezczyznami?? 8) :wink:

ODPOWIEDZ