zakupiłem puki co hydrę czarodziejkę i podstawkę kuszników szukam modeli puki co na 1200 ptk. jak by ktos pomóg w rozpisce i powiedział na czym grac (proszę bez slangów )
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Yudokuno
50x50MatthewKorona pisze:Wiem, że było już 1500 razy, ale nie mam czasu na szukanie.
Nasz Pegaz lata na podstawce 40x40 czy 50x50?
Zawsze mi się myliło.
Z góry dzięki
Proponował bym Ci jeszcze kupić Dark raidersów, Warlocków i 2 Reaper Bolt Throwery. To tak podstawowo a do tego może jakąś piechoteYankes pisze:Witam Właśnie zaczynam zabawę z DE
zakupiłem puki co hydrę czarodziejkę i podstawkę kuszników szukam modeli puki co na 1200 ptk. jak by ktos pomóg w rozpisce i powiedział na czym grac (proszę bez slangów ))
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
PadłemPitagoras pisze:3. Assasyni tracą poisoned attacks jak se kupia poisona?