EURO
powiem ci tak, mamy rok, w rok mozna naprawde duzo zdzialac.. sponsorowane koszulki, dofinansowanie wyjazdu, reklamy sklepow z figurkami (i nie tylko) na koszulkach itp.. tylko trzeba sie zebrac.. moze jestem dziwny ale IMO o tym kto jedzie na Euro powinny decydowac szeroko rozumiane umiejetnosci i aktualna dyspozycja (no offence dla nikogo !!) a nie ilosc dostepnej kasy, i nie pisze tego z jakiegos tam subiektywnego punktu widzenia bo ja akurat nawet na euro na antarktydzie bym kapuste znalazl... po prostu nalezaloby cos wykombinowac zeby na Euro jechali rzeczywisxcie najlepsi...
trzeba poczekac az wybor sie faktycznei dokona i jak beda to Wlochy to ruszyc z kopyta na ostro w temacie biletow lotniczych, sponsorow itp..
pzdr
trzeba poczekac az wybor sie faktycznei dokona i jak beda to Wlochy to ruszyc z kopyta na ostro w temacie biletow lotniczych, sponsorow itp..
pzdr
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przestanę się wypowiadać w tematch gdzie pisze Thurion.
Jak zwykle nie mam nic do dodania do togo co on napisał.
Idę sie pochlastać - to niemożliwe.
Jak zwykle nie mam nic do dodania do togo co on napisał.
Idę sie pochlastać - to niemożliwe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
A skad powstal pomysl o tym aby euro bylo we Wloszech ? Czy byly z nimi o tym jakies rozmowy, czy po prostu oni stwierdzili "a po co my mamy jechac do polski na ten turniej, jak mozemy zrobic go u siebie?", i teraz sproboja zachecic innych aby ETC bylo jednak u nich ?
Tak tylko pytam z ciekawosci A co do organizacji wyjazdu, w 1.5 miesiaca to mysle ze spoko mozna wszystko zrobic lacznie z rezerwacja biletow. Ja w tym roku w dwa tygodnie zorganizowalem sobie wylot tanimi liniami lotniczymi po europie, i bez problemu bylo z rezerwacja miejsc w srodku wakacji, a cena to 400zl w obie strony
Tak tylko pytam z ciekawosci A co do organizacji wyjazdu, w 1.5 miesiaca to mysle ze spoko mozna wszystko zrobic lacznie z rezerwacja biletow. Ja w tym roku w dwa tygodnie zorganizowalem sobie wylot tanimi liniami lotniczymi po europie, i bez problemu bylo z rezerwacja miejsc w srodku wakacji, a cena to 400zl w obie strony
Wydaje mi sie , ze ma to zwiazek z wygrana Wlochow... Pierwsza edycje wygrali Polacy , druga byla w Polsce , druga wygrali Wlosi , trzecia bedzie we Wloszech... widze tu pewna zaleznosc... chyba , ze sie myle...
W takim razie trzeba zakazać występu USA czy Australii, bi gdyby jednak dali rade toZiemko pisze:Wydaje mi sie , ze ma to zwiazek z wygrana Wlochow... Pierwsza edycje wygrali Polacy , druga byla w Polsce , druga wygrali Wlosi , trzecia bedzie we Wloszech... widze tu pewna zaleznosc... chyba , ze sie myle...
Thurion jednak troche racji ma, że nasz system wyboru Top8 moze nieco "utrudnić" logistyczne sam wyjazd.
JJ, Busz - czy staneło na pewno na tym że Euro bedzie w Włoszech. Jakie są ustalenia że wygrany orgazizuje czy akurat kto może.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nic nie stanęło.Dalmar pisze:
JJ, Busz - czy staneło na pewno na tym że Euro bedzie w Włoszech. Jakie są ustalenia że wygrany orgazizuje czy akurat kto może.
Kto może i czyja oferta zostanie zaakceptowana. Głosowanie gdzieś za tydzień.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
ja tam do Euro nic nie mam. Ale takie 3 grosze..
Mamy o tyle zalete, ze jestemy gdzies po sordku europy i z kazdzej strony do nas nie za blisko ale i nie za daleko. No i jestesmy jednak tani, a Wlochy sa pierunsko drogie... jedynie maja wino stolowe za 70 eurocentow
Mamy o tyle zalete, ze jestemy gdzies po sordku europy i z kazdzej strony do nas nie za blisko ale i nie za daleko. No i jestesmy jednak tani, a Wlochy sa pierunsko drogie... jedynie maja wino stolowe za 70 eurocentow
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a moze poprostu zrobic gdzies turniej i z kasy z turnieju chodz troche ufundować wyjazd naszej reprezentacji? A moze z każdego płatnego lokala odkładać 10 zł i cos kminic w tym kierunku. Tylko kto by sie tym zajał...
- Kedziorson
- Masakrator
moim skromnym zdaniem:
powinniście(tak Wy , bo ja mistrzem nie jestem i ni będe) znaleść sponsora,
Naszych znajomych ze Słowacji sponsorawał browar,mili koszulki z logiem producenta nazwą kraju i imionami.
a nie szukać pieniędzy po turniejach, zacznijcie szybko bo znaleść sponsora nie jest łatwo(sami pewnie to wiecie) idźcie do Warki, Bolsa, czy do jakiegoś banku nic więcej nie przychodzi mi do głowy,
powinniście(tak Wy , bo ja mistrzem nie jestem i ni będe) znaleść sponsora,
Naszych znajomych ze Słowacji sponsorawał browar,mili koszulki z logiem producenta nazwą kraju i imionami.
a nie szukać pieniędzy po turniejach, zacznijcie szybko bo znaleść sponsora nie jest łatwo(sami pewnie to wiecie) idźcie do Warki, Bolsa, czy do jakiegoś banku nic więcej nie przychodzi mi do głowy,
Nie ma ? Robson , Mlody , Thurion poki co pokazuja niezly poziom poki co w tym sezonie rowzniez...
Jasne. Ale nie wiadomo kto bedzie w tym TOP3 ktore ustali sklad A to ze w/w osoby niezle sobie radza to fakt, maja duze prawdopodobienstwo ze w skladzie sie znajda, ale czy az takie zeby im sie chcialo lazic i porzadnie szukac sponsorow. Nie wiem. Mam nadzieje ze tak
- Kedziorson
- Masakrator
ustalcie(tak,tak znowy Wy ) komitet organizacyjny, ludzi którzy mają gadane i prezencje odpowiednią i niech oni sie postarają.
wiem że wypychanie kogoś na to miejsca jest nie fair ale ktoś musi:D
IMO starczylaby 1-2 osoby z danego miasta/osrodka.. np w 3city moge ja i mlody (o ile bedzie chcial) poszukac po sklepach z figsami a ja moge sie zakrecic za czyms wiekszym, w Wawie mozna by sprobowac zagadac z bankiem na litere G itp.. kazdy ma jakies 'dojscia' trzeba tylko chciec sprobowac, ale taki komitecik by sie przydalKedziorson pisze:ustalcie(tak,tak znowy Wy ) komitet organizacyjny, ludzi którzy mają gadane i prezencje odpowiednią i niech oni sie postarają.
a taki sponsoring wcale nie jest jakis nierealny.. na TWF wlosi pisali ze maja zalatwiony sponsoring jakiejs znanej firmy odzizowej.. a co firma odziezowa ma do WFB? trzeba chciec
pzdr
Jeśli miało by być we Włoszech (a zakończenie ligi jest w maju) to problem - skład wypadało by ustalić dużo wcześniej.karlee pisze:Jasne. Ale nie wiadomo kto bedzie w tym TOP3 ktore ustali sklad A to ze w/w osoby niezle sobie radza to fakt, maja duze prawdopodobienstwo ze w skladzie sie znajda, ale czy az takie zeby im sie chcialo lazic i porzadnie szukac sponsorow. Nie wiem. Mam nadzieje ze tak
Może zamiast TOP3 ligi zrobić TOP3 drużyny z DMP ?
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, o 20:56 przez blundi, łącznie zmieniany 1 raz.