EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Niebardzo kluczy imho :wink:
Zawezy lekko tylko wybor graczy do ludzi pokroju Darka Polita czy Macka Moryca :D <znaczy ze stala niezle platna praca>
Czyli nic wielkiego :D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

powiem ci tak, mamy rok, w rok mozna naprawde duzo zdzialac.. sponsorowane koszulki, dofinansowanie wyjazdu, reklamy sklepow z figurkami (i nie tylko) na koszulkach itp.. ;) tylko trzeba sie zebrac.. moze jestem dziwny ale IMO o tym kto jedzie na Euro powinny decydowac szeroko rozumiane umiejetnosci i aktualna dyspozycja (no offence dla nikogo !!) a nie ilosc dostepnej kasy, i nie pisze tego z jakiegos tam subiektywnego punktu widzenia bo ja akurat nawet na euro na antarktydzie bym kapuste znalazl... po prostu nalezaloby cos wykombinowac zeby na Euro jechali rzeczywisxcie najlepsi...

trzeba poczekac az wybor sie faktycznei dokona i jak beda to Wlochy to ruszyc z kopyta na ostro w temacie biletow lotniczych, sponsorow itp..

pzdr ;)

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Przestanę się wypowiadać w tematch gdzie pisze Thurion.
Jak zwykle nie mam nic do dodania do togo co on napisał.
Idę sie pochlastać - to niemożliwe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A skad powstal pomysl o tym aby euro bylo we Wloszech ? Czy byly z nimi o tym jakies rozmowy, czy po prostu oni stwierdzili "a po co my mamy jechac do polski na ten turniej, jak mozemy zrobic go u siebie?", i teraz sproboja zachecic innych aby ETC bylo jednak u nich ?

Tak tylko pytam z ciekawosci :) A co do organizacji wyjazdu, w 1.5 miesiaca to mysle ze spoko mozna wszystko zrobic lacznie z rezerwacja biletow. Ja w tym roku w dwa tygodnie zorganizowalem sobie wylot tanimi liniami lotniczymi po europie, i bez problemu bylo z rezerwacja miejsc w srodku wakacji, a cena to 400zl w obie strony :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wydaje mi sie , ze ma to zwiazek z wygrana Wlochow... Pierwsza edycje wygrali Polacy , druga byla w Polsce , druga wygrali Wlosi , trzecia bedzie we Wloszech... widze tu pewna zaleznosc... chyba , ze sie myle...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Masz rację. A następną wygrają Belgowie, więc aż tak daleko nie będzie :D

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Ziemko pisze:Wydaje mi sie , ze ma to zwiazek z wygrana Wlochow... Pierwsza edycje wygrali Polacy , druga byla w Polsce , druga wygrali Wlosi , trzecia bedzie we Wloszech... widze tu pewna zaleznosc... chyba , ze sie myle...
W takim razie trzeba zakazać występu USA czy Australii, bi gdyby jednak dali rade to :D :D :D

Thurion jednak troche racji ma, że nasz system wyboru Top8 moze nieco "utrudnić" logistyczne sam wyjazd.

JJ, Busz - czy staneło na pewno na tym że Euro bedzie w Włoszech. Jakie są ustalenia że wygrany orgazizuje czy akurat kto może.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Dalmar pisze:
JJ, Busz - czy staneło na pewno na tym że Euro bedzie w Włoszech. Jakie są ustalenia że wygrany orgazizuje czy akurat kto może.
Nic nie stanęło.

Kto może i czyja oferta zostanie zaakceptowana. Głosowanie gdzieś za tydzień.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Oczywiscie Gorzow swoja oferte podtrzymuje i na przyszly rok ? :)

PS. A jak wybieraja sklady inne kraje. Ktos wie ?

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

ja tam do Euro nic nie mam. Ale takie 3 grosze..

Mamy o tyle zalete, ze jestemy gdzies po sordku europy i z kazdzej strony do nas nie za blisko ale i nie za daleko. No i jestesmy jednak tani, a Wlochy sa pierunsko drogie... jedynie maja wino stolowe za 70 eurocentow :wink:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

a moze poprostu zrobic gdzies turniej i z kasy z turnieju chodz troche ufundować wyjazd naszej reprezentacji? A moze z każdego płatnego lokala odkładać 10 zł i cos kminic w tym kierunku. Tylko kto by sie tym zajał...

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

moim skromnym zdaniem:
powinniście(tak Wy , bo ja mistrzem nie jestem i ni będe) znaleść sponsora,
Naszych znajomych ze Słowacji sponsorawał browar,mili koszulki z logiem producenta nazwą kraju i imionami.
a nie szukać pieniędzy po turniejach, zacznijcie szybko bo znaleść sponsora nie jest łatwo(sami pewnie to wiecie) idźcie do Warki, Bolsa, czy do jakiegoś banku :D nic więcej nie przychodzi mi do głowy,

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

O o o, ja mysle ze to dobry pomysl :) Tylko wlasnie problem taki ze rzeczywiscie nie wiadomo kto bedzie w skladzie za rok. Pewniakow praktycznie nie ma...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie ma ? Robson , Mlody , Thurion poki co pokazuja niezly poziom poki co w tym sezonie rowzniez...

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Jasne. Ale nie wiadomo kto bedzie w tym TOP3 ktore ustali sklad :P A to ze w/w osoby niezle sobie radza to fakt, maja duze prawdopodobienstwo ze w skladzie sie znajda, ale czy az takie zeby im sie chcialo lazic i porzadnie szukac sponsorow. Nie wiem. Mam nadzieje ze tak :)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

ustalcie(tak,tak znowy Wy :)) komitet organizacyjny, ludzi którzy mają gadane i prezencje odpowiednią i niech oni sie postarają.
wiem że wypychanie kogoś na to miejsca jest nie fair ale ktoś musi:D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Kedziorson pisze:ustalcie(tak,tak znowy Wy :)) komitet organizacyjny, ludzi którzy mają gadane i prezencje odpowiednią i niech oni sie postarają.
wiem że wypychanie kogoś na to miejsca jest nie fair ale ktoś musi:D
IMO starczylaby 1-2 osoby z danego miasta/osrodka.. np w 3city moge ja i mlody (o ile bedzie chcial) poszukac po sklepach z figsami a ja moge sie zakrecic za czyms wiekszym, w Wawie mozna by sprobowac zagadac z bankiem na litere G ;) itp.. kazdy ma jakies 'dojscia' trzeba tylko chciec sprobowac, ale taki komitecik by sie przydal

a taki sponsoring wcale nie jest jakis nierealny.. na TWF wlosi pisali ze maja zalatwiony sponsoring jakiejs znanej firmy odzizowej.. a co firma odziezowa ma do WFB? trzeba chciec :D

pzdr

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

O! Np. sponsoring wodki wyborowej lub zubrowki :P Toz to na calym swiecie znane wodki sa, a jak nasz team by sie fajnei prezentowal z takimi "gadzetami firmowymi" :D

Awatar użytkownika
blundi
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: blundi »

karlee pisze:Jasne. Ale nie wiadomo kto bedzie w tym TOP3 ktore ustali sklad :P A to ze w/w osoby niezle sobie radza to fakt, maja duze prawdopodobienstwo ze w skladzie sie znajda, ale czy az takie zeby im sie chcialo lazic i porzadnie szukac sponsorow. Nie wiem. Mam nadzieje ze tak :)
Jeśli miało by być we Włoszech (a zakończenie ligi jest w maju) to problem - skład wypadało by ustalić dużo wcześniej.
Może zamiast TOP3 ligi zrobić TOP3 drużyny z DMP ?
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, o 20:56 przez blundi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

blundi pisze:Jeśli miało by być we Włoszech w maju to problem - skład
nigdzie nie bylo mowy o maju...

ODPOWIEDZ