Zawezy lekko tylko wybor graczy do ludzi pokroju Darka Polita czy Macka Moryca

Czyli nic wielkiego

W takim razie trzeba zakazać występu USA czy Australii, bi gdyby jednak dali rade toZiemko pisze:Wydaje mi sie , ze ma to zwiazek z wygrana Wlochow... Pierwsza edycje wygrali Polacy , druga byla w Polsce , druga wygrali Wlosi , trzecia bedzie we Wloszech... widze tu pewna zaleznosc... chyba , ze sie myle...
Nic nie stanęło.Dalmar pisze:
JJ, Busz - czy staneło na pewno na tym że Euro bedzie w Włoszech. Jakie są ustalenia że wygrany orgazizuje czy akurat kto może.
IMO starczylaby 1-2 osoby z danego miasta/osrodka.. np w 3city moge ja i mlody (o ile bedzie chcial) poszukac po sklepach z figsami a ja moge sie zakrecic za czyms wiekszym, w Wawie mozna by sprobowac zagadac z bankiem na litere GKedziorson pisze:ustalcie(tak,tak znowy Wy) komitet organizacyjny, ludzi którzy mają gadane i prezencje odpowiednią i niech oni sie postarają.
wiem że wypychanie kogoś na to miejsca jest nie fair ale ktoś musi:D
Jeśli miało by być we Włoszech (a zakończenie ligi jest w maju) to problem - skład wypadało by ustalić dużo wcześniej.karlee pisze:Jasne. Ale nie wiadomo kto bedzie w tym TOP3 ktore ustali skladA to ze w/w osoby niezle sobie radza to fakt, maja duze prawdopodobienstwo ze w skladzie sie znajda, ale czy az takie zeby im sie chcialo lazic i porzadnie szukac sponsorow. Nie wiem. Mam nadzieje ze tak