Spróbuj włączyć jakąś nowszą grę z serii Total War i już masz zdjęcia na lepszym poziomie.Pieta pisze:Za to ładne zdjęcia, dobra gra aktorska i kostiumy.
Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Temat filmowy
A tego magicznego wilka to bym sam mógł narysować
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Naviedzony
Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić. Widziałem amatorskie produkcje o budżecie nie przekraczającym kilku tysięcy funtów, które wyglądały przy tym jak kino klasy Stevena Spielberga.
Film zapowiada się Kozacko , aczkolwiek to co zapodaliście jest i wątroba boli .BOGINS pisze:A ja idę na 47 Roninów w niedzielę
Tak jak filmy klasy C z lat 80-90 typu Robo Jox .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Niektórzy próbowali.Naviedzony pisze:Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić.
http://poliszmuwi.blogspot.com/2013/02/ ... -2012.html
Jak przy takim budżecie udało się takiego uber-gniota zrobić to do dziś nie wychodzę z podziwu.
- Naviedzony
I nie wyszło im to na dobre.KrzysiekW pisze:Niektórzy próbowali.Naviedzony pisze:Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić.
Nie, nie było. Tylko malowane plakatówkami wnętrza z dykty, woskowe aktorstwo oraz aktorstwo autoironiczne (w przypadku polskich aktorów). Żałosna batalistyka, kliszowata fabuła w stylu power rangers oraz kiczowate efekty specjalne. Wszystko było tam kiczowate, jak z jarmarku odpustowego. Jedyne co nie było poniżej poziomu to kostiumy, które też nie były dobre, po prostu można było je znieść.Grichalk pisze:A cycki były? Jak nie, to nie ma co oglądać.Pieta pisze:Ja obejrzałem cały i nie pojechałbym tak po nim. Jest po prostu ciężki w odbiorze, powolna akcja, fabuła prosta choć ciężko stwierdzić o co właściwie chodzi. Bitwy mogli sobie całkiem darować bo mega słabe. Za to ładne zdjęcia, dobra gra aktorska i kostiumy.
Ten film jest tak szmirowaty, że to nawet nie jest zabawne, jak w przypadku takiego "Planu 9 z Kosmosu", który jest tak słaby, że dobry. W przypadku rzeczonego filmu, którego nazwy nie napiszę, bo pozostawia swędzenie na palcach, fail przekroczył wartość krytyczną i wyszedł poza skalę - film jest do niczego NAPRAWDĘ.
tu jest lepszy film:
https://www.youtube.com/watch?v=np531fzqWAY
Własnie obejrzałem film Wilk z Wall St. Nudne jak flaki z olejem i ciągnące się jak mega długa rolka szarej srajtaśmy. Niech nikt nie wpadnie na pomysł, żeby iść na to do kina, albo czekają was 3h, tak jest, TRZY GODZINY męczarni. Ja na szczęście oglądałem go w domu, leżąc w łóżku z piwem, a ostatnią godzinę przedrzemałem, ale w kinie bym nie wytrzymał. Film właściwie tylko dla fanów DiCaprio, amatorzy zawiłości giełdowych nie znajdą tam nic dla siebie, gra aktorska i fabuła też nie powala na kolana.
Zostaliście ostrzeżeni.
Zostaliście ostrzeżeni.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ja polecam ten film.
Zrobiony w klimatach lat 80, tylko, że z efektami XXI wieku.
Zrobiony w klimatach lat 80, tylko, że z efektami XXI wieku.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Skoro się wszyscy nawzajem ostrzegamy, to ostrzegam przed nowym "Stalingradem". Fiodor Bondarczuk powinien zapieprzać na galerach do końca życia za ten chłam, smagany biczem przez nazi zombie w rytm niemieckich marszów wojskowych.
Lest we forget:
Z zapowiedzi wygląda na to, że przynajmniej są dobre efekty specjalne, więc aż tak się człowiek nie wynudzi.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Głównym efektem specjalnym tego filmu jest to przeklęte i nadużywane przez każdego domorosłego reżysera slow motion.Andrzej pisze:Z zapowiedzi wygląda na to, że przynajmniej są dobre efekty specjalne, więc aż tak się człowiek nie wynudzi.
Lest we forget:
Dzieki za ostrzezenie, bo mialem isc. ale tak poczekam na wersje komputrową, bo dla Di Caprio warto wszystko !Andrzej pisze:Własnie obejrzałem film Wilk z Wall St. Nudne jak flaki z olejem i ciągnące się jak mega długa rolka szarej srajtaśmy. Niech nikt nie wpadnie na pomysł, żeby iść na to do kina, albo czekają was 3h, tak jest, TRZY GODZINY męczarni. Ja na szczęście oglądałem go w domu, leżąc w łóżku z piwem, a ostatnią godzinę przedrzemałem, ale w kinie bym nie wytrzymał. Film właściwie tylko dla fanów DiCaprio, amatorzy zawiłości giełdowych nie znajdą tam nic dla siebie, gra aktorska i fabuła też nie powala na kolana.
Zostaliście ostrzeżeni.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Po co komu portal zasyfiony reklamami i oferujący filmy w kiepskiej jakości, kiedy można sobie ściągnąć film z torrentów w jakości HD? Nigdy nie rozumiałem ludzi oglądających filmy online.
osobiście bardzo żałuję, że go zamknęli- filmy były w naprawdę dobrej jakości, a nie kiepskiej jak piszesz, wszystko bardzo przejrzyste, duża baza filmów i seriali, w których nowe odcinki były dodawane na bieżąco. Nic nie trzeba było ściągać, odpalam i oglądam. Dodatkowo, mając adblocka, nie doświadczyłem ŻADNYCH reklam.
+1Matijjos pisze:osobiście bardzo żałuję, że go zamknęli- filmy były w naprawdę dobrej jakości, a nie kiepskiej jak piszesz, wszystko bardzo przejrzyste, duża baza filmów i seriali, w których nowe odcinki były dodawane na bieżąco. Nic nie trzeba było ściągać, odpalam i oglądam. Dodatkowo, mając adblocka, nie doświadczyłem ŻADNYCH reklam.
Reklam ,które wyskakiwały tylko po uruchomieniu filmu ,a później był spokój. Również mi szkoda tej strony ,bo nie skończyłem ostatniego sezonu Rodziny Borgiów
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!