Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Temat filmowy

Post autor: Naviedzony »

Pieta pisze:Za to ładne zdjęcia, dobra gra aktorska i kostiumy.
Spróbuj włączyć jakąś nowszą grę z serii Total War i już masz zdjęcia na lepszym poziomie. :D

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

A tego magicznego wilka to bym sam mógł narysować :P
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić. Widziałem amatorskie produkcje o budżecie nie przekraczającym kilku tysięcy funtów, które wyglądały przy tym jak kino klasy Stevena Spielberga.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

A ja idę na 47 Roninów w niedzielę :P

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

BOGINS pisze:A ja idę na 47 Roninów w niedzielę :P
Film zapowiada się Kozacko , aczkolwiek to co zapodaliście jest #-o i wątroba boli .
Tak jak filmy klasy C z lat 80-90 typu Robo Jox .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Naviedzony pisze:Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić.
Niektórzy próbowali. ;)
http://poliszmuwi.blogspot.com/2013/02/ ... -2012.html
Jak przy takim budżecie udało się takiego uber-gniota zrobić to do dziś nie wychodzę z podziwu.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

KrzysiekW pisze:
Naviedzony pisze:Ten film jest po prostu tak słaby, że trudno to wyrazić.
Niektórzy próbowali. ;)
I nie wyszło im to na dobre. ;)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Grichalk pisze:
Pieta pisze:Ja obejrzałem cały i nie pojechałbym tak po nim. Jest po prostu ciężki w odbiorze, powolna akcja, fabuła prosta choć ciężko stwierdzić o co właściwie chodzi. Bitwy mogli sobie całkiem darować bo mega słabe. Za to ładne zdjęcia, dobra gra aktorska i kostiumy.
A cycki były? Jak nie, to nie ma co oglądać.
Nie, nie było. Tylko malowane plakatówkami wnętrza z dykty, woskowe aktorstwo oraz aktorstwo autoironiczne (w przypadku polskich aktorów). Żałosna batalistyka, kliszowata fabuła w stylu power rangers oraz kiczowate efekty specjalne. Wszystko było tam kiczowate, jak z jarmarku odpustowego. Jedyne co nie było poniżej poziomu to kostiumy, które też nie były dobre, po prostu można było je znieść.
Ten film jest tak szmirowaty, że to nawet nie jest zabawne, jak w przypadku takiego "Planu 9 z Kosmosu", który jest tak słaby, że dobry. W przypadku rzeczonego filmu, którego nazwy nie napiszę, bo pozostawia swędzenie na palcach, fail przekroczył wartość krytyczną i wyszedł poza skalę - film jest do niczego NAPRAWDĘ.

tu jest lepszy film:
https://www.youtube.com/watch?v=np531fzqWAY
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Własnie obejrzałem film Wilk z Wall St. Nudne jak flaki z olejem i ciągnące się jak mega długa rolka szarej srajtaśmy. Niech nikt nie wpadnie na pomysł, żeby iść na to do kina, albo czekają was 3h, tak jest, TRZY GODZINY męczarni. Ja na szczęście oglądałem go w domu, leżąc w łóżku z piwem, a ostatnią godzinę przedrzemałem, ale w kinie bym nie wytrzymał. Film właściwie tylko dla fanów DiCaprio, amatorzy zawiłości giełdowych nie znajdą tam nic dla siebie, gra aktorska i fabuła też nie powala na kolana.

Zostaliście ostrzeżeni.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Ja polecam ten film.
Obrazek

Zrobiony w klimatach lat 80, tylko, że z efektami XXI wieku.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Skoro się wszyscy nawzajem ostrzegamy, to ostrzegam przed nowym "Stalingradem". Fiodor Bondarczuk powinien zapieprzać na galerach do końca życia za ten chłam, smagany biczem przez nazi zombie w rytm niemieckich marszów wojskowych.
Lest we forget:
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Z zapowiedzi wygląda na to, że przynajmniej są dobre efekty specjalne, więc aż tak się człowiek nie wynudzi.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Last Stand faktycznie całkiem przyjemnie się oglądało, a jeszcze w temacie nekromancji to Escape Plan wyszedł niedawno ze Stallone i Arnim, nie polecam ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Andrzej pisze:Z zapowiedzi wygląda na to, że przynajmniej są dobre efekty specjalne, więc aż tak się człowiek nie wynudzi.
Głównym efektem specjalnym tego filmu jest to przeklęte i nadużywane przez każdego domorosłego reżysera slow motion.
Lest we forget:
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Andrzej pisze:Własnie obejrzałem film Wilk z Wall St. Nudne jak flaki z olejem i ciągnące się jak mega długa rolka szarej srajtaśmy. Niech nikt nie wpadnie na pomysł, żeby iść na to do kina, albo czekają was 3h, tak jest, TRZY GODZINY męczarni. Ja na szczęście oglądałem go w domu, leżąc w łóżku z piwem, a ostatnią godzinę przedrzemałem, ale w kinie bym nie wytrzymał. Film właściwie tylko dla fanów DiCaprio, amatorzy zawiłości giełdowych nie znajdą tam nic dla siebie, gra aktorska i fabuła też nie powala na kolana.

Zostaliście ostrzeżeni.
Dzieki za ostrzezenie, bo mialem isc. ale tak poczekam na wersje komputrową, bo dla Di Caprio warto wszystko ! :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Od tygodnia jest już na piratebay ;)

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

"All is lost". Da się, można obejrzeć. Redford dał radę, weteran :)

Ale za to niedawno Kinomaniaka zamknęli...
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Andrzej
Pan Spamu

Po co komu portal zasyfiony reklamami i oferujący filmy w kiepskiej jakości, kiedy można sobie ściągnąć film z torrentów w jakości HD? Nigdy nie rozumiałem ludzi oglądających filmy online.

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

osobiście bardzo żałuję, że go zamknęli- filmy były w naprawdę dobrej jakości, a nie kiepskiej jak piszesz, wszystko bardzo przejrzyste, duża baza filmów i seriali, w których nowe odcinki były dodawane na bieżąco. Nic nie trzeba było ściągać, odpalam i oglądam. Dodatkowo, mając adblocka, nie doświadczyłem ŻADNYCH reklam.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Matijjos pisze:osobiście bardzo żałuję, że go zamknęli- filmy były w naprawdę dobrej jakości, a nie kiepskiej jak piszesz, wszystko bardzo przejrzyste, duża baza filmów i seriali, w których nowe odcinki były dodawane na bieżąco. Nic nie trzeba było ściągać, odpalam i oglądam. Dodatkowo, mając adblocka, nie doświadczyłem ŻADNYCH reklam.
+1
Reklam ,które wyskakiwały tylko po uruchomieniu filmu ,a później był spokój. Również mi szkoda tej strony ,bo nie skończyłem ostatniego sezonu Rodziny Borgiów :roll: :evil:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

ODPOWIEDZ