[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Andrzej, weź raz zrób coś pozytecznego dla siebie i świata i NIE KOMENTUJ tej decyzji :*
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, o 09:33 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
niestety cała ta sprawa zatoczyła szerszy krąg niż wam się wydaje - kilka osób na forach karcianych zaczepiło mnie czy wiem coś " o mordobiciu w Katowicach przy figurkach... " ... nie chcę podjudzać ale ta sprawa choć w małym światku WFB została zatuszowana to gdzie indziej aż huczy... przykre i smutne...
tyle w temacie.PiotrB pisze:... przykre i smutne...
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Nie ponieważ taka sytuacja nie może się powtórzyć.Kosmo pisze:O kur**, ostrzezenie bez przedawnienia? Nie przesadzacie z wymiarem kary?
Oczywiste jest też, że podobne zachowania będą skutkowały automatycznym banem bez żadnych ostrzeżeń. Oczywiste jest to, że ostrzeżenie nie może być jednocześnie uprawnieniem do jednokrotnego rzucenia się na kogoś z pięściami bądź do terroru psychicznego mającego na celu wprowadzenie kogokolwiek w stan amoku.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Robert, imo Kosmo żartował i sugeruje że chciałby obu panów już nie widziec w Goblinie... imo oczywiscie 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Wiem, ale tłumacze tylko moje stanowisko. Sytuacja mnie nie bawi i wole być poważny.
Słuchajcie(wszyscy) ja wiem, że temat jest gorący i każdy ma swoje zdanie i chciałby je zaprezentować, a to przecież forum internetowe, które do tego służy. Proszę nie rozpoczynajmy tej dyskusji na nowo. Tak naprawdę na ten moment już wszystko zostało powiedziane.
Słuchajcie(wszyscy) ja wiem, że temat jest gorący i każdy ma swoje zdanie i chciałby je zaprezentować, a to przecież forum internetowe, które do tego służy. Proszę nie rozpoczynajmy tej dyskusji na nowo. Tak naprawdę na ten moment już wszystko zostało powiedziane.
Marek B. pisze:Faktycznie, zróbmy dobrą atmosferę wokół tego turnieju. Przez wzgląd na wiek i stanowisko, szczególnie cenię sobie takie lokalizacje, gdzie moje limo parkując w zasadzie wjeżdża w lokal
Marku dziękuję, że podzeiliłeś się z nami swoimi preferencjami, ale gdybyś jescze dodał z czego wynika Twoja wypowiedź

Panowie można powoli wpłacać przedpłaty.
W mojej wypowiedzi Robercie nie dzieliłem się preferencjami (nie robię takich rzeczy na forum), natomiast delikatnie zarysowałem komfortowe dla mnie rozwiązania, które zawsze wpływają pozytywnie na moje morale.
Mógłbym tak pisać dalej, ale skoro czas na przedpłaty, to pozwól, że przełączę się niezwłocznie do mojego centrum dowodzenia finansowego.
Mógłbym tak pisać dalej, ale skoro czas na przedpłaty, to pozwól, że przełączę się niezwłocznie do mojego centrum dowodzenia finansowego.
Cieszę się, że moje turnieje pozytywnie wpływają na Twoje morale.Marek B. pisze:W mojej wypowiedzi Robercie nie dzieliłem się preferencjami (nie robię takich rzeczy na forum), natomiast delikatnie zarysowałem komfortowe dla mnie rozwiązania, które zawsze wpływają pozytywnie na moje morale.
.

Robert wpisz mnie może w koncu uda mi się zawitać do Kato bo ostatnio coś zawsze wypadło 

” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
ale horrory od marca 2013 mi malujesz :*Denis pisze:Robert wpisz mnie może w koncu uda mi się zawitać do Kato bo ostatnio coś zawsze wypadło
Wyciągnijcie Bombaya i jego szczury z kanałów

Heretic dopisz proszę, że przedpłata nie jest zwrotna, tak na wszelki wypadek, chyba że jest i mi umknęło.
I pytanie jak bez zgłoszenia wyśle przedpłatę to wywalę kogoś z miejsca? Jeśli nie to ja Pawlak chce trzymać miejsce do jutra, bo jutro sądny dzień egzaminów i będę wiedział wszystko.
I pytanie jak bez zgłoszenia wyśle przedpłatę to wywalę kogoś z miejsca? Jeśli nie to ja Pawlak chce trzymać miejsce do jutra, bo jutro sądny dzień egzaminów i będę wiedział wszystko.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Dzięki za uwagę
. To samo dopisałem w pierwszy poście.
Jeżeli ktoś dokona przedpłaty i nie pojawi się na turnieju traci ją(kasa zostanie dołączona do puli nagród). Natomiast jeżeli w porę się zreflektuje(pod warunkiem, że każde miejsce turniejowe będzie obsadzone tj. komplet 31 graczy), a ja znajdę zastępcę to pieniądze oczywiście oddam.
Jeżeli ktoś zapłaci a dokona tej wpłaty jako na przykład 32-gi to pieniądze odeślę na ten sam numer konta.
Pamiętajcie, że kto pierwszy ten lepszy(decyduje kolejność zaksięgowania pieniędzy na moim koncie bankowym)
@karl liczy się kolejność wpłaty. Lista z pierwszego posta to tylko poglądowa lista przedstawiająca zainteresowanie turniejem. Tylko osoby zaznaczone na niej wytłuszczonym drukiem mają pewne miejsce na turnieju. Jeżeli wpłacisz pierwszy to po prostu masz miejsce. Nikogo nie wyrzucisz.

Jeżeli ktoś dokona przedpłaty i nie pojawi się na turnieju traci ją(kasa zostanie dołączona do puli nagród). Natomiast jeżeli w porę się zreflektuje(pod warunkiem, że każde miejsce turniejowe będzie obsadzone tj. komplet 31 graczy), a ja znajdę zastępcę to pieniądze oczywiście oddam.
Jeżeli ktoś zapłaci a dokona tej wpłaty jako na przykład 32-gi to pieniądze odeślę na ten sam numer konta.
Pamiętajcie, że kto pierwszy ten lepszy(decyduje kolejność zaksięgowania pieniędzy na moim koncie bankowym)
@karl liczy się kolejność wpłaty. Lista z pierwszego posta to tylko poglądowa lista przedstawiająca zainteresowanie turniejem. Tylko osoby zaznaczone na niej wytłuszczonym drukiem mają pewne miejsce na turnieju. Jeżeli wpłacisz pierwszy to po prostu masz miejsce. Nikogo nie wyrzucisz.