[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: QQrydza »

Andrzej, weź raz zrób coś pozytecznego dla siebie i świata i NIE KOMENTUJ tej decyzji :*
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, o 09:33 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

niestety cała ta sprawa zatoczyła szerszy krąg niż wam się wydaje - kilka osób na forach karcianych zaczepiło mnie czy wiem coś " o mordobiciu w Katowicach przy figurkach... " ... nie chcę podjudzać ale ta sprawa choć w małym światku WFB została zatuszowana to gdzie indziej aż huczy... przykre i smutne...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

PiotrB pisze:... przykre i smutne...
tyle w temacie.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

O kur**, ostrzezenie bez przedawnienia? Nie przesadzacie z wymiarem kary?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Kosmo pisze:O kur**, ostrzezenie bez przedawnienia? Nie przesadzacie z wymiarem kary?
Nie ponieważ taka sytuacja nie może się powtórzyć.

Oczywiste jest też, że podobne zachowania będą skutkowały automatycznym banem bez żadnych ostrzeżeń. Oczywiste jest to, że ostrzeżenie nie może być jednocześnie uprawnieniem do jednokrotnego rzucenia się na kogoś z pięściami bądź do terroru psychicznego mającego na celu wprowadzenie kogokolwiek w stan amoku.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Robert, imo Kosmo żartował i sugeruje że chciałby obu panów już nie widziec w Goblinie... imo oczywiscie :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wiem, ale tłumacze tylko moje stanowisko. Sytuacja mnie nie bawi i wole być poważny.

Słuchajcie(wszyscy) ja wiem, że temat jest gorący i każdy ma swoje zdanie i chciałby je zaprezentować, a to przecież forum internetowe, które do tego służy. Proszę nie rozpoczynajmy tej dyskusji na nowo. Tak naprawdę na ten moment już wszystko zostało powiedziane.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dosyć już tego spamu.
Proszę pisać o rzeczach związanych z marcowym turniejem
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Będę.
Obrazek

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Faktycznie, zróbmy dobrą atmosferę wokół tego turnieju. Przez wzgląd na wiek i stanowisko, szczególnie cenię sobie takie lokalizacje, gdzie moje limo parkując w zasadzie wjeżdża w lokal :D

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Marek B. pisze:Faktycznie, zróbmy dobrą atmosferę wokół tego turnieju. Przez wzgląd na wiek i stanowisko, szczególnie cenię sobie takie lokalizacje, gdzie moje limo parkując w zasadzie wjeżdża w lokal :D

Marku dziękuję, że podzeiliłeś się z nami swoimi preferencjami, ale gdybyś jescze dodał z czego wynika Twoja wypowiedź :D :D :D . Dodam tylko, że rzeczywiście dojazd jest bardzo wygodny. :D

Panowie można powoli wpłacać przedpłaty.

Marek B.

Post autor: Marek B. »

W mojej wypowiedzi Robercie nie dzieliłem się preferencjami (nie robię takich rzeczy na forum), natomiast delikatnie zarysowałem komfortowe dla mnie rozwiązania, które zawsze wpływają pozytywnie na moje morale.

Mógłbym tak pisać dalej, ale skoro czas na przedpłaty, to pozwól, że przełączę się niezwłocznie do mojego centrum dowodzenia finansowego.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Marku, PW
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Marek B. pisze:W mojej wypowiedzi Robercie nie dzieliłem się preferencjami (nie robię takich rzeczy na forum), natomiast delikatnie zarysowałem komfortowe dla mnie rozwiązania, które zawsze wpływają pozytywnie na moje morale.
.
Cieszę się, że moje turnieje pozytywnie wpływają na Twoje morale. :D

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Robert wpisz mnie może w koncu uda mi się zawitać do Kato bo ostatnio coś zawsze wypadło :P
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Denis pisze:Robert wpisz mnie może w koncu uda mi się zawitać do Kato bo ostatnio coś zawsze wypadło :P
ale horrory od marca 2013 mi malujesz :*

Awatar użytkownika
Jaaf

Post autor: Jaaf »

na 100% będą 4 osoby z Częstochowy, poszedł przelew z danymi ;].
"Pinka" 4572
"Twister" 4569
"Sasomir" 4083
"Jaaf" 4168

Jak 5 się zdecyduje i będzie jeszcze miejsce to doślemy kolejny przelew ^_^

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wyciągnijcie Bombaya i jego szczury z kanałów :D :D

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Heretic dopisz proszę, że przedpłata nie jest zwrotna, tak na wszelki wypadek, chyba że jest i mi umknęło.
I pytanie jak bez zgłoszenia wyśle przedpłatę to wywalę kogoś z miejsca? Jeśli nie to ja Pawlak chce trzymać miejsce do jutra, bo jutro sądny dzień egzaminów i będę wiedział wszystko.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dzięki za uwagę :) . To samo dopisałem w pierwszy poście.

Jeżeli ktoś dokona przedpłaty i nie pojawi się na turnieju traci ją(kasa zostanie dołączona do puli nagród). Natomiast jeżeli w porę się zreflektuje(pod warunkiem, że każde miejsce turniejowe będzie obsadzone tj. komplet 31 graczy), a ja znajdę zastępcę to pieniądze oczywiście oddam.

Jeżeli ktoś zapłaci a dokona tej wpłaty jako na przykład 32-gi to pieniądze odeślę na ten sam numer konta.

Pamiętajcie, że kto pierwszy ten lepszy(decyduje kolejność zaksięgowania pieniędzy na moim koncie bankowym)

@karl liczy się kolejność wpłaty. Lista z pierwszego posta to tylko poglądowa lista przedstawiająca zainteresowanie turniejem. Tylko osoby zaznaczone na niej wytłuszczonym drukiem mają pewne miejsce na turnieju. Jeżeli wpłacisz pierwszy to po prostu masz miejsce. Nikogo nie wyrzucisz.

ODPOWIEDZ