Pan Deliberitus umi Anglielska
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Pan Deliberitus umi Anglielska
Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Najbardziej mnie w tych relacjach dziwi, że ktokolwiek twierdzi, że jakis młody gracz został uderzony. Skąd takie info
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
w 97 w domu kultury na wyspianskiego w zg cale makiety lataly tak sie gralo w 2ed wh40k tylko telefonow z aparatami nie bylo.of top sry
Załatwiona - znaczy się, obie osoby uczestniczące w owej bójce dostały od Ligi co najmniej roczny zakaz wstępu na turnieje ligowe i dyskwalifikację z turnieju, na którym owa bójka się odbyła, tak?Wieszkto pisze:Czytajcie czytajcie , ktoś chce żeby zamknąć łacha i nie ciągnąć . Swoją drogą lepiej dla Polaków aby tego nie roztrząsać .
. Sprawa jest dawno załatwiona.
Bo jakakolwiek inna odpowiedź to nie jest "załatwiona sprawa", tylko "zamieciona pod dywan", i to dość niechlujnie...
- swieta_barbara
- habydysz
Znalazłem:Jasif pisze:Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład
I długa wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=26ne-LiodKM
To było pogłaskanie, a nie uderzenie
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Słuchaj daruj sobie teksty o niechlujnym zamieceniu czegokolwiek pod dywan. Sprawa jest bardzo nagłośniona, aż za bardzo. Ludzie dopuszczają się nawet pisania absurdów w stylu,, Jakiś chłopak dostał miarką". Nie dolewajmy oliwy do ognia. Plotka goni plotkę.Cylindryk pisze:
Bo jakakolwiek inna odpowiedź to nie jest "załatwiona sprawa", tylko "zamieciona pod dywan", i to dość niechlujnie...
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Spokojnie. Niedługo przeczytamy jak to doszło do pojedynku szermierczego na krzesła. Niestety czerń zawsze będzie szukać sensacji i tyle.
kubencjusz pisze:Spokojnie. Niedługo przeczytamy jak to doszło do pojedynku szermierczego na krzesła. Niestety czerń zawsze będzie szukać sensacji i tyle.
No właśnie. Jako organizator tego turnieju naprawdę ubolewam nad całym tym zajściem, ale wszystko w tej sprawie zostało juz powiedziane i zrobione. Dopisywanie kolejnych rozdziałów tej historii niczego nie wnosi do całej dyskusji. Osoby, które sie tego dopuściły zostały srogo ,,zjechane". Wstyd na całą Polskę i nie tylko... To też jest kara. Taki ostracyzm towarzyski jest gorszy od bana na turnieje. Bo gorsze jest przyjechac na turniej na którym każdy patrzy na Ciebie spode łba i myśli,, O to ten koleś..." niz w ogóle nie zostac na ten turniej wpuszczonym.
dajcie już spokój... w Krakowie było widać że Laik nie jest sobą i mu po prostu wstyd - dostał wystarczającą nauczkę. Myślę że na tym na leży sprawę zakończyć...a Andrzej się jeszcze długo nie od uczy cwaniastwa więc szkoda czasu
swieta_barbara pisze:Znalazłem:Jasif pisze:Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład
I długa wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=26ne-LiodKM
Wraca wiara w ludzi JEŹDZCY HARDCORU JADĄ DO OPORU
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
O co w ogóle chodzi z tym filmikiem, bo nie znam tej historii, dlaczego on go uderzył??
ktoś tu trolluje pod dwoma nickami na różnych forach żeby zabłyszczeć szkoda czasu na roztrząsanie tego, z resztą jest gra czasami są emocje nie mam problemu z tym że dwóch dorosłych ludzi dało sobie po gębie, jedynie powinni to zrobić na zewnątrz gdzieś z tyłu żeby gawiedź nie miała później co przeżywać przez pół roku
Aha czyli ,, Jeżeli nie mam racji to możesz mnie walnąc w pysk...". Coś w tym stylu??
W sumie to dobrze, że go tak tylko musnął.
Heretic pisze:Aha czyli ,, Jeżeli nie mam racji to możesz mnie walnąc w pysk...". Coś w tym stylu??
Chodziło o malowanie. Barbara założył się, że Tutaj nie zdąży czegośdo Bazyliszka pomalować i zdążył;p
Tobie też by się taka motywacja przydała;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.