Pan Deliberitus umi Anglielska

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: Pan Deliberitus umi Anglielska

Post autor: Jasif »

Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład :D
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Misiek_LF
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Misiek_LF »

Moja wiara w ludzi popełniła seppuku po zobaczeniu poziomu językowego tego człowieka, kimkolwiek by on nie był.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

On używa translatora.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Misiek_LF
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Misiek_LF »

Teraz to już w ogóle straciłem nadzieję. Jaki translator tłumaczy "turniej" jako "torment" i dlaczego ktoś go używa?!

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Najbardziej mnie w tych relacjach dziwi, że ktokolwiek twierdzi, że jakis młody gracz został uderzony. Skąd takie info :?:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

w 97 w domu kultury na wyspianskiego w zg cale makiety lataly tak sie gralo w 2ed wh40k tylko telefonow z aparatami nie bylo.of top sry

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Wieszkto pisze:Czytajcie czytajcie , ktoś chce żeby zamknąć łacha i nie ciągnąć :D . Swoją drogą lepiej dla Polaków aby tego nie roztrząsać .
. Sprawa jest dawno załatwiona.
Załatwiona - znaczy się, obie osoby uczestniczące w owej bójce dostały od Ligi co najmniej roczny zakaz wstępu na turnieje ligowe i dyskwalifikację z turnieju, na którym owa bójka się odbyła, tak?

Bo jakakolwiek inna odpowiedź to nie jest "załatwiona sprawa", tylko "zamieciona pod dywan", i to dość niechlujnie...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jasif pisze:Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład :D
Znalazłem:
Obrazek
I długa wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=26ne-LiodKM

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

To było pogłaskanie, a nie uderzenie :roll:
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Matis pisze:To było pogłaskanie, a nie uderzenie :roll:
Też sądzę, że jak kumpla lać to tylko z kastetem.
Uerph.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Cylindryk pisze:
Bo jakakolwiek inna odpowiedź to nie jest "załatwiona sprawa", tylko "zamieciona pod dywan", i to dość niechlujnie...
Słuchaj daruj sobie teksty o niechlujnym zamieceniu czegokolwiek pod dywan. Sprawa jest bardzo nagłośniona, aż za bardzo. Ludzie dopuszczają się nawet pisania absurdów w stylu,, Jakiś chłopak dostał miarką". Nie dolewajmy oliwy do ognia. Plotka goni plotkę.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Spokojnie. Niedługo przeczytamy jak to doszło do pojedynku szermierczego na krzesła. Niestety czerń zawsze będzie szukać sensacji i tyle. :?

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

kubencjusz pisze:Spokojnie. Niedługo przeczytamy jak to doszło do pojedynku szermierczego na krzesła. Niestety czerń zawsze będzie szukać sensacji i tyle. :?

No właśnie. Jako organizator tego turnieju naprawdę ubolewam nad całym tym zajściem, ale wszystko w tej sprawie zostało juz powiedziane i zrobione. Dopisywanie kolejnych rozdziałów tej historii niczego nie wnosi do całej dyskusji. Osoby, które sie tego dopuściły zostały srogo ,,zjechane". Wstyd na całą Polskę i nie tylko... To też jest kara. Taki ostracyzm towarzyski jest gorszy od bana na turnieje. Bo gorsze jest przyjechac na turniej na którym każdy patrzy na Ciebie spode łba i myśli,, O to ten koleś..." niz w ogóle nie zostac na ten turniej wpuszczonym.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

dajcie już spokój... w Krakowie było widać że Laik nie jest sobą i mu po prostu wstyd - dostał wystarczającą nauczkę. Myślę że na tym na leży sprawę zakończyć...a Andrzej się jeszcze długo nie od uczy cwaniastwa więc szkoda czasu :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

swieta_barbara pisze:
Jasif pisze:Nic, Tutaj wygrał po prostu zakład :D
Znalazłem:
Obrazek
I długa wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=26ne-LiodKM

Wraca wiara w ludzi JEŹDZCY HARDCORU JADĄ DO OPORU
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

O co w ogóle chodzi z tym filmikiem, bo nie znam tej historii, dlaczego on go uderzył??

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

ktoś tu trolluje pod dwoma nickami na różnych forach żeby zabłyszczeć szkoda czasu na roztrząsanie tego, z resztą jest gra czasami są emocje nie mam problemu z tym że dwóch dorosłych ludzi dało sobie po gębie, jedynie powinni to zrobić na zewnątrz gdzieś z tyłu żeby gawiedź nie miała później co przeżywać przez pół roku

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Heretic to chodziło o męski zakład z tego co się orientuję... :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Aha czyli ,, Jeżeli nie mam racji to możesz mnie walnąc w pysk...". Coś w tym stylu??

W sumie to dobrze, że go tak tylko musnął.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Heretic pisze:Aha czyli ,, Jeżeli nie mam racji to możesz mnie walnąc w pysk...". Coś w tym stylu??

W sumie to dobrze, że go tak tylko musnął.

Chodziło o malowanie. Barbara założył się, że Tutaj nie zdąży czegośdo Bazyliszka pomalować i zdążył;p
Tobie też by się taka motywacja przydała;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Zablokowany