[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: Eltharion »

+1
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Chcecie realnie testować siłę jakiegokolwiek booka, grając nim przeciwko obciętym armiom? :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Ja na open nic lepszego bym nie wymyślił :wink:

Andrzej
Pan Spamu

Eltharion pisze:Ja na open nic lepszego bym nie wymyślił :wink:
Zgadzam się w 100% :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Eh Andrzej ty i te twoje poczucie humoru :roll:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Kiedy w ogóle ma wyjść nowy podręcznik??
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

15 lutego, więc dwa regulaminowe tygodnie przed turniejem.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dzięki Sevi :) . Jak tam w ogóle, wybieracie się ekipą do goblina. Czy dwa tury w jeden weekend to za dużo .Ja u was bedę na 95%.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

-Qc- pisze:Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens

No właśnie chciałbym poczekać aż wyjdą i wtedy poprowadzimy dyskusję bardziej szczegółowo. Oczywiście zauważam to, że gro graczy jest za open i na razie skłaniam się ku tej stronie, choć sam jestem przeciwny. Zdecydujemy wspólnie.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Ograniczenie maszyn podobnie jak inne armie (np 4 maszyny)

reszta dowolna

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Będziecie mieć 2 tygodnie czasu. Robert jak chcesz możemy siąść w bardzie i poczytać book, wyłapać jakieś ogromne babole. Z tego co widziałem jest szansa pure corner hammer z IB w roli głównej ;P
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

-Qc- pisze:Imo jak krasie to na full open - czemu nie. Podobnie bedzie grane zreszta w Rybniku 15.02 sami zobaczycie czy bedzie to miało sens

Trochę się mylisz, bo oficjalna sprzedaż booka rusza w dzień turnieju, więc przyjechać do nas na turniej z nowymi krasiami oznacza dostać booka przed premierą. Może się to komuś uda, stąd w Rybniku krasie są dopuszczone. Można również kupić booka na miejscu, w dniu turnieju i na szybkensa zrobić rozpę i grać, ale to już jest poziom dla hardcorów :)

Wy za to będziecie mieli przeszło dwa tygodnie od wyjścia booka, nie widzę powodu by grać na stary.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Andrzej
Pan Spamu

Gremli pisze:Będziecie mieć 2 tygodnie czasu. Robert jak chcesz możemy siąść w bardzie i poczytać book, wyłapać jakieś ogromne babole. Z tego co widziałem jest szansa pure corner hammer z IB w roli głównej ;P
+1, kto jak kto, ale Gremli zna się na krasiach :D

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Taka prawda, że każdy kto ogarnia battla, lubi zabawę w "układanki logiczne" może siąść i zachowując dystans, stworzyć jakiś szkielet ograniczeń. Najlepiej takie rzeczy wychodzą jak jest duża grupa reprezentacyjna.
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jasne. JAk tylko wyjdą będziemy kombinować, bo na ten moment to takie gdybanie. Spoko Gremli. Tak zrobimy. Przy okazji przetestyjemy te Twoje nowe zabawki :twisted:

Na ten moment proponuje war machines banned =P~ =P~ =P~

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

ja rzucam challenge Gremli! Lub jak nie chcesz to dowolne inne krasie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Durin pisze:ja rzucam challenge Gremli! Lub jak nie chcesz to dowolne inne krasie

Cwaniaczek :P :P :P

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Heretic pisze:Jasne. JAk tylko wyjdą będziemy kombinować, bo na ten moment to takie gdybanie. Spoko Gremli. Tak zrobimy. Przy okazji przetestyjemy te Twoje nowe zabawki :twisted:

Na ten moment proponuje war machines banned =P~ =P~ =P~
Na ten moment może się okazać, że zagram bez maszyn. Ploty są bardzo różne, a żyrki mają być "unike" a nie WM ;P
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Czytałem zasady tego bombercoptera. Raczej średni, ale zobaczym jak się będzie zgrywał z resztą armii

ODPOWIEDZ