Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Galeria Krasnoludów
Ach, moje ukochane krasnale ogrodowe ... Miodzio na moje skołatane serducho ...
Niedługo więcej krasnali ogrodowych ;] bo kończę powoli thundów i zaprezentuje ich na specjalnych dla nich zrobionych przez ZOO Studio tackach.
A poza tym klocek zabójców rośnie w oczach - sponsoruje go teraz liczba 30 i tylko jeden wzór się powtarza.
A poza tym klocek zabójców rośnie w oczach - sponsoruje go teraz liczba 30 i tylko jeden wzór się powtarza.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tylko 30 slayerów Cienko coś - dawaj, dzikki na ebay i szukać
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To już brzmi lepiej ... Decydowanie lepiej.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Morda krasnoluda przecie ...
Dahar dajesz dalej. Fajny pomysł i dzięki za powiększenie. Stary jestem - oczy już nie te ;]
Zdjęcia jak zwykle wykonywał zaprzyjaźniony fotograf, od urodzenia ma zrośnięte powieki, nie ma rąk a tak poza tym jest amebą. Stąd ich niezwykła jakość i precyzja. Tacki pochodzą od ZOO Studio za co cześć im i chwała, bo za to, ja się zabierać nie mam zamiaru.
Gotrek - kolejny w kolekcji
I moja grupa grzmiących. Jedna tacka zawiera brak, bo gdzieś mi wcięło 2 kraśki.
Zdjęcia jak zwykle wykonywał zaprzyjaźniony fotograf, od urodzenia ma zrośnięte powieki, nie ma rąk a tak poza tym jest amebą. Stąd ich niezwykła jakość i precyzja. Tacki pochodzą od ZOO Studio za co cześć im i chwała, bo za to, ja się zabierać nie mam zamiaru.
Gotrek - kolejny w kolekcji
I moja grupa grzmiących. Jedna tacka zawiera brak, bo gdzieś mi wcięło 2 kraśki.
Są po prostu świetni Zazdroszczę też, że masz tak dużo tych brzydkich, starych i niemodnych figurek Ja jak już skompletowałem wszystko co chciałem to też nagle zapragnąłem sięgnąć jeszcze dalej wstecz i dalej poszukuję wielu modeli, które pokazujesz. Może kiedyś też się pochwalę taką kolekcją. Chwilowo takie prace jak ta Twoja motywują mnie do działania
Cześć Wreszcie odważyłem się zauploadować i poddać waszej krytyce jedną z pomalowanych przeze mnie figurek. Proszę o wszelkie rady, przyjmę je z wielką ochotą Co do podstawki, nie jest ruszona z racji braku materiałów i chwilowo również środków na zakup takowych Co do modelu, jest to figurka, którą jako młodzian (9 lat) zakupiłem w sklepie z pamiątkami w szczyrku, ołowiany Krasnoludek. Było to 9 lat temu mniej więcej. Zastanawia mnie czy jest to dzieło GW, bo idealnie pasuje do Hamków, czy jakiejś innej firmy.
Pozdrawiam i dzięki za rady!
Pozdrawiam i dzięki za rady!
Ten krasnolud to Drong. Jest z GW.
Malowanie jest fajne - pomyśl o zaznaczeniu krawędzi, dodaj wash'a do kolczugi, brodę możesz zacząć od ciemniejszej barwy i dojść do żółtego, rozjaśnij załamania materiału i dodaj jaśniejsze krawędzie na metalikach.
Co do podstawki to wystarczy, że pomalujesz wikolem podstawkę i posypiesz piaskiem. Potem lekko przejedź farbą po nim i już. Nawet trawki nie musisz, jak nie masz. Potem się doklei ;]
I dajesz dalej. Malarzy kraśkowych nigdy za dużo.
Malowanie jest fajne - pomyśl o zaznaczeniu krawędzi, dodaj wash'a do kolczugi, brodę możesz zacząć od ciemniejszej barwy i dojść do żółtego, rozjaśnij załamania materiału i dodaj jaśniejsze krawędzie na metalikach.
Co do podstawki to wystarczy, że pomalujesz wikolem podstawkę i posypiesz piaskiem. Potem lekko przejedź farbą po nim i już. Nawet trawki nie musisz, jak nie masz. Potem się doklei ;]
I dajesz dalej. Malarzy kraśkowych nigdy za dużo.