[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Średni na armie którą mają 20 modeli w grze i wszystkie w wersji 5T SV 1+ WS 4+. TO LATA!! Czyli jest mobilne i ma szanse namieszać, a bombarduje podczas przelotu a nie po. wyda się bardzo ok.
Ja tu tylko sprzątam.
To prawda, ale mało armi gra teraz na piechocie
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Grolshek pisze: A O&G na to NIEMOŻLIWE

W sumie to demony, Vc, orki, skaveny, krasnale. No powiem, że trochę nietrafny był mój komentarz. Poza tym ten cały heinkel bomber uderza z 6 siły i d3 w pod dziu

Panowie proponuje przenieś sie do tematu o dwarfach, bo nas Dymitr albo Yudo zaraz psami poszczują

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Miałem dzisiaj boxa hammerersów i Deamon slayera w rękach. Są super!!! Naprawdę gracze DW mogą zacierać krótkie rączki, będzie czym grać. Koniec z hammererowym atakiem klonów
Spokojnie przechodzą niepomalowane figsy i lekkie proxy, bylebyś nie grał armią z kartek 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Możesz mieć niepomalowana armię, a jeżeli chodzi o proxy to napisz mi co chciałbyś sproksować lub wyślij zdjęcia, a ja Ci powiem czy to będzie ok czy nie.Pinka pisze:A jak się ma sprawa z pomalowaniem figurek na turniej? Co jest dopuszczone do gry, a co nie? Przechodzą jakieś proxy?
Btw myślałeś o wprowadzeniu oceny malowania? lbo chociaż pkt za przygotowanie do gry?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ja mam wszystkie modele pomalowane
Nie wie o co Ci chodzi
.
Nie będzie oceny hobbystycznej. Natomiast rzeczywiście zastanawiam sie nad przygotowaniem do gry. Nie w roli dodawania punktów za przyniesienie miarki, ale ich odejmowania za utrudnianie gry.

Nie będzie oceny hobbystycznej. Natomiast rzeczywiście zastanawiam sie nad przygotowaniem do gry. Nie w roli dodawania punktów za przyniesienie miarki, ale ich odejmowania za utrudnianie gry.
Miarka, book, templaty, rozpiska CZYTELNA, czy +5 czy -5 bez znaczenia, ale powinieneś to sprawdzać:)
Za niewielkim hobby bym był, bo motywuje do malowania, ze mną tak było przynajmniej
Za niewielkim hobby bym był, bo motywuje do malowania, ze mną tak było przynajmniej
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Tak Marcinku znam Twoje stanowisko w tej sprawie, natomiast nie zmienie decyzji. Uważam, że gra turniejowa polega na pokazywaniu skila, a nie zapału modelarskiego. Wiem ,że ta opinia jest kontrowersyjna, ale jej nie zmienię.Durin pisze:
Zmienisz, jak sobie wreszcie chlopki pomalujesz.Heretic pisze:Tak Marcinku znam Twoje stanowisko w tej sprawie, natomiast nie zmienie decyzji. Uważam, że gra turniejowa polega na pokazywaniu skila, a nie zapału modelarskiego. Wiem ,że ta opinia jest kontrowersyjna, ale jej nie zmienię.Durin pisze:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.