[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Odp: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Eldritch. Nie zmienialem nicka. Jest tak samo staly jak twoja samoocena i stosunek do innych uzytkownikow.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Zgadza sie czasem powinienes pisać posty na kartce-Qc- pisze:Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanieMiłego turnieju jutro wszystkim
włożyć pod poduszke
po nocy przeczytać czy nadaja sie do publikacji
Dobra rada, w końcu Qc by się z czymś przespał! Lepszy niezręczny poranek niż noc w samotności.zaf pisze:Zgadza sie czasem powinienes pisać posty na kartce-Qc- pisze:Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanieMiłego turnieju jutro wszystkim
włożyć pod poduszke
po nocy przeczytać czy nadaja sie do publikacji

Odwiedzę Was, bo jeszcze miejscówki nie widziałem.

Wolałbym nie, bo losowanie to losowanie. Jeżeli jednak chłopaki nie będą chcieli ze sobą grać, a nikt nie będzie mial tze. ,,ale" to tak zrobimy.Bretonnian pisze:Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Robert daj spokojHeretic pisze:Wolałbym nie, bo losowanie to losowanie. Jeżeli jednak chłopaki nie będą chcieli ze sobą grać, a nikt nie będzie mial tze. ,,ale" to tak zrobimy.Bretonnian pisze:Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia
Chłopaki jada razem z jednego miasta na Twój turniej kilkadziesiat kilometrów zeby zagrać ze sobą
Bądz elastyczny to turniej dla ludzi a nie dla zasad
Zmieszaj z sąsiednim pairingiem, to często spotykna zasada
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Robert potrzebujesz rano pomocy? Bo niewykluczone, że będę koło 9.15
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ok. Tak tez zrobiłem.Durin pisze:Zmieszaj z sąsiednim pairingiem, to często spotykna zasada
Marek B. zagra z Sasem, a DeBelial z Bombayem.
Jasne. Wpadaj Durin. Im nas więcej tym lepiej.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Cieszę się, że nie masz nic przeciwko.
@ Lidder wpadaj. Przynajmniej będzie sędzia z prawdziwego zdarzenia.
@ Lidder wpadaj. Przynajmniej będzie sędzia z prawdziwego zdarzenia.

gwiazdki nie zalatwiaja sprawy. I pameitaj ze masz o 18 byc u GoboEltharion pisze:Ja prawdopodobnie i tak jutro wpadnę żeby :
1.was powk**wiac (ukłon w stronę moderatorów którym zaburzam ich poczucie estetyki języka -fuck it !)
2.zobaczyć wasze krzywe mordy
3.liczyć ze przypadki chodzą po ludziach i ktoś może "nieszczęśliwie "nie dojechać

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
O sorry Panter. Ty i Butan oczywiście świetnie znacie zasady. Za pewne na poziomie Liddera. Dla mnie jednak ,, sędzia z prawdziwego zdarzenia" to sędzia niegrający
. Nie bierz tego do siebie.

Ha! Pojawię się, aby miejscówkę zobaczyć, a nie sędziować. Od zasad masz Butana i Panterq - to sędziowie z miejsca zdarzenia. 

Wiem, wiem. Tak tylko napisałem, a teraz się na mnie obrażą jeszcze 

Strach prosić teraz kogoś o zasędziowanie.