[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Odp: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: Eldritch »

Eldritch. Nie zmienialem nicka. Jest tak samo staly jak twoja samoocena i stosunek do innych uzytkownikow.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

-Qc- pisze:Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanie :) Miłego turnieju jutro wszystkim :)
Zgadza sie czasem powinienes pisać posty na kartce
włożyć pod poduszke
po nocy przeczytać czy nadaja sie do publikacji

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

zaf pisze:
-Qc- pisze:Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanie :) Miłego turnieju jutro wszystkim :)
Zgadza sie czasem powinienes pisać posty na kartce
włożyć pod poduszke
po nocy przeczytać czy nadaja sie do publikacji
Dobra rada, w końcu Qc by się z czymś przespał! Lepszy niezręczny poranek niż noc w samotności. :D

Odwiedzę Was, bo jeszcze miejscówki nie widziałem. ;)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Bretonnian pisze:Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia :wink:
Wolałbym nie, bo losowanie to losowanie. Jeżeli jednak chłopaki nie będą chcieli ze sobą grać, a nikt nie będzie mial tze. ,,ale" to tak zrobimy.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Jedzie ktoś może wiślanka do Katowic ?? Ja z Orzesza jestem i szukam jakiejś alternatywy.
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Heretic pisze:
Bretonnian pisze:Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia :wink:
Wolałbym nie, bo losowanie to losowanie. Jeżeli jednak chłopaki nie będą chcieli ze sobą grać, a nikt nie będzie mial tze. ,,ale" to tak zrobimy.
Robert daj spokoj

Chłopaki jada razem z jednego miasta na Twój turniej kilkadziesiat kilometrów zeby zagrać ze sobą
Bądz elastyczny to turniej dla ludzi a nie dla zasad

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Zmieszaj z sąsiednim pairingiem, to często spotykna zasada
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

"Następni w kolejce, jeżeli ktoś jeszcze się wypiszę są:

Eltharion i Duży Paweł."

I jak tam łapię się już ?

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Czym gra Kopyt? Musze zsajdować rozpę i przygotować repertuar wałów :mrgreen:

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Robert potrzebujesz rano pomocy? Bo niewykluczone, że będę koło 9.15
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Durin pisze:Zmieszaj z sąsiednim pairingiem, to często spotykna zasada
Ok. Tak tez zrobiłem.

Marek B. zagra z Sasem, a DeBelial z Bombayem.

Jasne. Wpadaj Durin. Im nas więcej tym lepiej.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Nie ma sprawy ze zmianą parringów. Z każdym z 3 panów: Debelial, Sas, Bombaj - gra to czysta przyjemność.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Cieszę się, że nie masz nic przeciwko.

@ Lidder wpadaj. Przynajmniej będzie sędzia z prawdziwego zdarzenia. :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Eltharion pisze:Ja prawdopodobnie i tak jutro wpadnę żeby :
1.was powk**wiac (ukłon w stronę moderatorów którym zaburzam ich poczucie estetyki języka -fuck it !)
2.zobaczyć wasze krzywe mordy
3.liczyć ze przypadki chodzą po ludziach i ktoś może "nieszczęśliwie "nie dojechać :twisted:
gwiazdki nie zalatwiaja sprawy. I pameitaj ze masz o 18 byc u Gobo :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Heretic pisze: @ Lidder wpadaj. Przynajmniej będzie sędzia z prawdziwego zdarzenia. :)
:evil:
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

O sorry Panter. Ty i Butan oczywiście świetnie znacie zasady. Za pewne na poziomie Liddera. Dla mnie jednak ,, sędzia z prawdziwego zdarzenia" to sędzia niegrający :wink: . Nie bierz tego do siebie.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Ha! Pojawię się, aby miejscówkę zobaczyć, a nie sędziować. Od zasad masz Butana i Panterq - to sędziowie z miejsca zdarzenia. ;)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wiem, wiem. Tak tylko napisałem, a teraz się na mnie obrażą jeszcze :D

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

1 post - 3 obrażonych sędziów;p

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Strach prosić teraz kogoś o zasędziowanie. :lol2:

ODPOWIEDZ