Bardziej bym powiedział, że przeciwnik nie umiałSmiechu pisze:
Nigdy nie umiał skoro robił flee furiamiLidder pisze:Dlaczego zakładasz, że kiedyś umiałem?PiotrB pisze:tak długo byłeś sędzią - że aż muszę zapytać....Ty umiesz jeszcze grać?

Moderator: swieta_barbara
Bardziej bym powiedział, że przeciwnik nie umiałSmiechu pisze:
Nigdy nie umiał skoro robił flee furiamiLidder pisze:Dlaczego zakładasz, że kiedyś umiałem?PiotrB pisze:tak długo byłeś sędzią - że aż muszę zapytać....Ty umiesz jeszcze grać?
z tym małym to przesadziłeś...a nie, to nie było o mnie o_0Smiechu pisze:Otwieram popcorn.
Gruby duży vs Stary mały.
To jest to
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
No pls że niby ty jesteś duży? Bije Cie i brzuchem i wzrostem... krasnalu...a w ogóle to chalenge na wódkę! W sobotę - kto kogo przepije ten odszczekuje na forum... right??Dymitr pisze: z tym małym to przesadziłeś...a nie, to nie było o mnie o_0
PiotrB pisze: No pls że niby ty jesteś duży? Bije Cie i brzuchem i wzrostem... krasnalu...a w ogóle to chalenge na wódkę! W sobotę - kto kogo przepije ten odszczekuje na forum... right??
Dzięki wielkie PiotrzeB ale ja w tym roku odpuszczam kadrę na 100%. Nie mam armii do grania i chcę w tym roku mieć normalne wakacje a nie jak ostatnio non-stoper-figurken.PiotrB pisze:pierdu ,pierdu ...jakoś Fish napisał otwartym tekstem czym będzie grał a ja nie wyobrażam sobie kadry bez niego. Kto jest mocny i się nie boi daje rozpę na forum żeby ludzie się uczyli....Smiechu pisze:Możesz się dowiedzieć poprzez PW - dobrze wiesz że osoby ubiegające się o miesce w Kadrze nie ujawniają swoich rozpisek (nawet tych for fun) na otwartym forum.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Konkurencja ta sama, ale pojedynek krótszy.Durin pisze:ale pijecie specjały Liddera!
Pasiakodalmara na to nie mamy:DLidder pisze:Konkurencja ta sama, ale pojedynek krótszy.Durin pisze:ale pijecie specjały Liddera!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.