Bardziej bym powiedział, że przeciwnik nie umiałSmiechu pisze:
Nigdy nie umiał skoro robił flee furiamiLidder pisze:Dlaczego zakładasz, że kiedyś umiałem?PiotrB pisze:tak długo byłeś sędzią - że aż muszę zapytać....Ty umiesz jeszcze grać?
ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
z tym małym to przesadziłeś...a nie, to nie było o mnie o_0Smiechu pisze:Otwieram popcorn.
Gruby duży vs Stary mały.
To jest to
Nigdy nie umiał skoro robił flee furiamiLidder pisze:Dlaczego zakładasz, że kiedyś umiałem?PiotrB pisze:tak długo byłeś sędzią - że aż muszę zapytać....Ty umiesz jeszcze grać?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ta zabawa nie polega na tym kto bardziej "umi", tylko na tym kto nada ładniejsze imię swojemu gigantowi... czy jakoś tak
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
No pls że niby ty jesteś duży? Bije Cie i brzuchem i wzrostem... krasnalu...a w ogóle to chalenge na wódkę! W sobotę - kto kogo przepije ten odszczekuje na forum... right??Dymitr pisze: z tym małym to przesadziłeś...a nie, to nie było o mnie o_0
PiotrB pisze: No pls że niby ty jesteś duży? Bije Cie i brzuchem i wzrostem... krasnalu...a w ogóle to chalenge na wódkę! W sobotę - kto kogo przepije ten odszczekuje na forum... right??
Podejmę się sędziowania.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Uhuhu, będzie się działo!
Zbieram zakłady, kogo obstawiacie?
Zbieram zakłady, kogo obstawiacie?
Wisła Kraków.
Dzięki wielkie PiotrzeB ale ja w tym roku odpuszczam kadrę na 100%. Nie mam armii do grania i chcę w tym roku mieć normalne wakacje a nie jak ostatnio non-stoper-figurken.PiotrB pisze:pierdu ,pierdu ...jakoś Fish napisał otwartym tekstem czym będzie grał a ja nie wyobrażam sobie kadry bez niego. Kto jest mocny i się nie boi daje rozpę na forum żeby ludzie się uczyli....Smiechu pisze:Możesz się dowiedzieć poprzez PW - dobrze wiesz że osoby ubiegające się o miesce w Kadrze nie ujawniają swoich rozpisek (nawet tych for fun) na otwartym forum.
Ja na Dymitra daje 5 zl.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Konkurencja ta sama, ale pojedynek krótszy.Durin pisze:ale pijecie specjały Liddera!
podbijam 5 na dymitra
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Pasiakodalmara na to nie mamy:DLidder pisze:Konkurencja ta sama, ale pojedynek krótszy.Durin pisze:ale pijecie specjały Liddera!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Na razie taki:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7#p1210447
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7#p1210447