Aro "Szczurki/VC" up 29.05.2019 Szkielety
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Aro "Szczurki/VC" up 20.10.2013 Zombie WIP
No i już lepiej podstawki wyglądają
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Miałem skończyć ich do niedzieli ale moje zdrowie znowu dało mi w piz... no cóż takie życie ehhh
Szybka fota telefonem, testowałem też śnieg z dodatkiem farby i jakoś dziwnie on wygląda.
Modele są na magnesikach a do MT przyklejona jest mata - muszę przyznac, że mega się spisuje.
Lepsze fotki trzasnę lustrzanką - tak mi się wydaje hehehe
PS szkoda, że tutaj nie widac krwi, bo bardzo fajnie wyszła.
Szybka fota telefonem, testowałem też śnieg z dodatkiem farby i jakoś dziwnie on wygląda.
Modele są na magnesikach a do MT przyklejona jest mata - muszę przyznac, że mega się spisuje.
Lepsze fotki trzasnę lustrzanką - tak mi się wydaje hehehe
PS szkoda, że tutaj nie widac krwi, bo bardzo fajnie wyszła.
Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1. Do oczu dałbym cytrynowego blika... suabe są brązy i podstawki. To one właśnie dość mocno obniżają odbiór figsów...Matijjos pisze:Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
Podstawki nie są jeszcze skończonesmiejagreg pisze:+1. Do oczu dałbym cytrynowego blika... suabe są brązy i podstawki. To one właśnie dość mocno obniżają odbiór figsów...Matijjos pisze:Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho suabo to wygląda. Czekam zatem na jutrzejsze foty...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny klocek . Najmniej podobają mi sie drewno i podstawki, ale nie zmienia to mojego zdania ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo fajne, chciałoby się zawsze grać przeciwko takim oddziałom. Podstawki bardzo fajne z tym śniegiem i skapującą na śnieg krwią, nie wiem co chcesz od nich.
Drewno to od samego początku sprawia mi wiele problemów.smiejagreg pisze:Fajny klocek . Najmniej podobają mi sie drewno i podstawki, ale nie zmienia to mojego zdania ...
Na Skavenach kilka razy wyszło ok ale żebym zrobił je na dobrym poziomie to nie ma opcji
za nic nie umiem zrobić czystych kresek na drewnie. Jak już zacznę coś malowac, to wychodzą jakieś grube krechy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jest opcja, w której nie musisz robić żadnych kresek na drewnie. Polega tylko i wyłącznie na stopniowym rozjaśnianiu drewnianych elementów w stronę środka elementu. Najpierw jedziesz całość ciemnym brązem, a potem coraz jasniejszymi odcieniami (aż do ochry nawet) rozjaśniasz. Na całość dajesz warstwę gryphon sepii, otrzymując fajniejszy odcień i lekko łagodząc przejścia. Przy w miarę płynnym przechodzeniu brązów efekt jest całkiem fajny...