![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Aro "Szczurki/VC" up 29.05.2019 Szkielety
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Aro "Szczurki/VC" up 20.10.2013 Zombie WIP
No i już lepiej podstawki wyglądają ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Miałem skończyć ich do niedzieli ale moje zdrowie znowu dało mi w piz... no cóż takie życie ehhh
Szybka fota telefonem, testowałem też śnieg z dodatkiem farby i jakoś dziwnie on wygląda.
Modele są na magnesikach a do MT przyklejona jest mata - muszę przyznac, że mega się spisuje.
Lepsze fotki trzasnę lustrzanką - tak mi się wydaje hehehe
![Obrazek](http://i3.photobucket.com/albums/y80/Arek23/Zombies/5b432110-0755-4b17-807c-6a5721995a4a_zpse7059c0d.jpg)
PS szkoda, że tutaj nie widac krwi, bo bardzo fajnie wyszła.
Szybka fota telefonem, testowałem też śnieg z dodatkiem farby i jakoś dziwnie on wygląda.
Modele są na magnesikach a do MT przyklejona jest mata - muszę przyznac, że mega się spisuje.
Lepsze fotki trzasnę lustrzanką - tak mi się wydaje hehehe
![Obrazek](http://i3.photobucket.com/albums/y80/Arek23/Zombies/5b432110-0755-4b17-807c-6a5721995a4a_zpse7059c0d.jpg)
PS szkoda, że tutaj nie widac krwi, bo bardzo fajnie wyszła.
Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1. Do oczu dałbym cytrynowego blika... suabe są brązy i podstawki. To one właśnie dość mocno obniżają odbiór figsów...Matijjos pisze:Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
Podstawki nie są jeszcze skończonesmiejagreg pisze:+1. Do oczu dałbym cytrynowego blika... suabe są brązy i podstawki. To one właśnie dość mocno obniżają odbiór figsów...Matijjos pisze:Super wygląda, bardzo fajne kolory do skóry użyte i ciekawie oczy zrobione, ale faktycznie jeszcze iskierka by się w nich jakaś przydała. Niespecjalnie za to drzewce krzyża gościa po prawej stronie mi się widzi, wygląda jakby tylko brązowym raz przejechane było
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho suabo to wygląda. Czekam zatem na jutrzejsze foty...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny klocek
. Najmniej podobają mi sie drewno i podstawki, ale nie zmienia to mojego zdania
...
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo fajne, chciałoby się zawsze grać przeciwko takim oddziałom. Podstawki bardzo fajne z tym śniegiem i skapującą na śnieg krwią, nie wiem co chcesz od nich. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Drewno to od samego początku sprawia mi wiele problemów.smiejagreg pisze:Fajny klocek. Najmniej podobają mi sie drewno i podstawki, ale nie zmienia to mojego zdania
...
Na Skavenach kilka razy wyszło ok ale żebym zrobił je na dobrym poziomie to nie ma opcji
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
za nic nie umiem zrobić czystych kresek na drewnie. Jak już zacznę coś malowac, to wychodzą jakieś grube krechy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jest opcja, w której nie musisz robić żadnych kresek na drewnie. Polega tylko i wyłącznie na stopniowym rozjaśnianiu drewnianych elementów w stronę środka elementu. Najpierw jedziesz całość ciemnym brązem, a potem coraz jasniejszymi odcieniami (aż do ochry nawet) rozjaśniasz. Na całość dajesz warstwę gryphon sepii, otrzymując fajniejszy odcień i lekko łagodząc przejścia. Przy w miarę płynnym przechodzeniu brązów efekt jest całkiem fajny...