Przeglądając allegro.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Re: Przeglądając allegro.

Post autor: Lothar »

Nic tylko brać :mrgreen:
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Qsownik
Chuck Norris

Post autor: Qsownik »

Link

Wszystko pięknie, do czasu aż koszt przesyłki zobaczyłem (próba wytłumaczenia się w dodatkowych informacjach mnie rozwaliła :D ).

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Wypraski częściowo powycinane, bo brały udział w jednej bitwie.
To dlatego GW ma takie ceny... nawet wypraskami można grać :lol2:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

40zł i cory zapchane =D>
ale na turnieju tym nie zagrasz chyba, że znajdziesz taki army book jak ''ŻOłnierzyki Elfy Plastyk'' :lol2:
chociaż wiedział, że to elfy...
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2014, o 19:54 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

:D
Musze pilnować innych aukcji tego pana/pani.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

To jest do konwersji ;) A resztę na sprzedaż ;) za 30 zł to bym 5 GR nie kupił :P
Był jeszcze taki rarytas : P
http://allegro.pl/zolnierzyk-japonski-o ... 75693.html
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

to tak specjalnie bo to są domowe odlewy z ołowiu i fałszywy opis, żeby się gw nie kapło #-o

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Ja wiem, że wszędzie widzę zło itd, ale pierwsza myśl: paser?
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Chyba nie. Moja żona powiedziała ze jak by miała to sprzedać to też by nazwała to żołnierzykami. I pewnie allegro przerzuciło akurat tam
Obrazek

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

skrajnosci cenowe sie zdarzaja, teraz widzialem space hulka za tysiaka wiem ze jest oop ale bez przesady.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Jak cały i kompletny to nie widzę problemu.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

dzikki pisze:Jak cały i kompletny to nie widzę problemu.
to licytuj

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

To ,że cena jest dobra nie znaczy ,że od razu trzeba licytować :roll:
Czemu nie kupisz wszystkich modeli ,gdzie według Ciebie są dobre ceny? :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

U ile agresji w jednym słowie ;] Niektórzy chcieliby, żeby rzeczy, które są niedostępne od dłuższego czasu szły za 100zł. A może to też za drogo? Niektóre przedmioty mają większą wartość po jakimś czasie, szczególnie jeśli zachowane są w swoim surowym nie modyfikowanym/malowanym/cokolwiek stanie. W Polsce, kraju smalcem i bidą płynącym, ciężko to zrozumieć. Wystarczy spojrzeć na np ebay i zobaczyć, że niektóre rzeczy dużo kosztują, ale kolekcjonerzy i tak je kupują.
Czy ja kupię? Jeśli byłoby to coś, co chcę kupić, zbieram to pewnie bym to zrobił. Chociaż nie powiem, widziałem tu na forum zgrabnie pomalowane modele z Space Hulk'a i zrobiły na mnie wrażenie. Moja kolekcja nie zna wartości pieniądza, bo zbieram to co lubię. Zarabiam, to mogę sobie pozwolić i może, jak niektóre osoby (mam nadzieję, że sporo) rozumiem, że pewnego rodzaju zakupy nie znają limitu ;] A, że takie osoby nawet na tym forum są, to wiem. Widziałem też nie raz, jak ludzie komentowali, że kupujący piszą im jakieś bzdurne oferty za coś, co ma o wiele większą wartość.

I podłącze się do propozycji Kordelasa - jak ktoś zna tańsze źródło - niech tam kupuje. Póki co, mamy demokrację i można kupować, gdzie się chce.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

dzikki pisze:U ile agresji w jednym słowie ;] Niektórzy chcieliby, żeby rzeczy, które są niedostępne od dłuższego czasu szły za 100zł. A może to też za drogo? Niektóre przedmioty mają większą wartość po jakimś czasie, szczególnie jeśli zachowane są w swoim surowym nie modyfikowanym/malowanym/cokolwiek stanie. W Polsce, kraju smalcem i bidą płynącym, ciężko to zrozumieć. Wystarczy spojrzeć na np ebay i zobaczyć, że niektóre rzeczy dużo kosztują, ale kolekcjonerzy i tak je kupują.
Czy ja kupię? Jeśli byłoby to coś, co chcę kupić, zbieram to pewnie bym to zrobił. Chociaż nie powiem, widziałem tu na forum zgrabnie pomalowane modele z Space Hulk'a i zrobiły na mnie wrażenie. Moja kolekcja nie zna wartości pieniądza, bo zbieram to co lubię. Zarabiam, to mogę sobie pozwolić i może, jak niektóre osoby (mam nadzieję, że sporo) rozumiem, że pewnego rodzaju zakupy nie znają limitu ;] A, że takie osoby nawet na tym forum są, to wiem. Widziałem też nie raz, jak ludzie komentowali, że kupujący piszą im jakieś bzdurne oferty za coś, co ma o wiele większą wartość.

I podłącze się do propozycji Kordelasa - jak ktoś zna tańsze źródło - niech tam kupuje. Póki co, mamy demokrację i można kupować, gdzie się chce.
Nic dodać, nic ująć.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

:lol:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

za 5 zł nawet nie taki żal :)

ODPOWIEDZ