taka sama jak na ETC 2013Crusader pisze:Fajne mapki. Wydają się proWochowe. Natomiast liczba jeziorek jest zaskakująca
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: swieta_barbara
taka sama jak na ETC 2013Crusader pisze:Fajne mapki. Wydają się proWochowe. Natomiast liczba jeziorek jest zaskakująca
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ludzie chcą nowych mapek od stycznia, Org to zlał. Zrobiłem moją propozycję. Org dał zielone światło jak kapitanowie się zgodzą. Na prywatnych kanałach słyszę głosy poparcia, na publicznych cisza. Tyle w temacieCauliflower pisze: Czy to jest jakiś luźny pomysł czy on ma realne szanse zaistnieć?
Zazwyczaj organizatorzy przedstawiali swoje mapki. Czy zamierzają to może zrobić i w tym roku? Czy będziemy grać na stare? Czy może przejdzie pomysł Furiona? Ktoś coś się orientuje?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zgadzam się, gram zarówno DE jak i CHD. Dla DE bomba, dla defensów dramat, można ważna modele chować przed ostrzałem praktycznie do ostatniego momentu przed kluczową szarżą. Troszkę za bardzo anty-defensowe są moim zdaniem.Cauliflower pisze:JZ pewnością promuje to jednak grę kilkoma armiami. Dla takich HE, DE, WoC te mapki są idealne.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Bo jak w burdelu interes nie idzie to się prostytutki wymienia a nie firankiFurion pisze:Cauliflower pisze:
Co do ustawienia mapek, to wśród wymienonych armii których te mapki premiują to nie słyszałem tylko o Wood Elfach
Na Białym to była tragedia bo każdy stół był patelnią. Ja mam taki defens z charakterem, pograć mogę, ale widać że promują one ofensywną gręJankiel pisze:Z drugiej strony, poprzednio bylo kilka mapek, na których nigdy nie dalo sie schować LT. I tylko od szczescia w rzucie na stronę zalezalo, czy smok dostanie na pysk dwa dziala, czy nie.
Ja naliczylem 4 strefy, gdzie nie ma sie jak schowac i trzeba zaczac. Czesciowo mozna sie przynajmniej ratowac wieksza iloscia wystawien.Shino pisze:nadal sa takie 2 mapki
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.