Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Jack Skwarrow
Mudżahedin

Re: Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO

Post autor: Jack Skwarrow »

To jak jest w koncu z ta magia??

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

3d6 skrajne to dispel, max 12 kosci na jedna armie.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Obecnie mamy zgłoszone:
1 Dydu + kosa
2 Dibo + Dibo
3 X.Maciek + Górken

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Prosiłbym o informacje czy ktoś jeszcze się wybiera, jak nie to pewnie zmianimy format na zwykłe Euro

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Potrzebuje 6 pegazów ... ktokolwiek HELP !!
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dydu pisze:Prosiłbym o informacje czy ktoś jeszcze się wybiera, jak nie to pewnie zmianimy format na zwykłe Euro
W czwartek czy w piątek?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Turniej jest 2-dniowy

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

he? 2 dniowe euro? 6 bitew? :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Zróbcie normalne euro w piątek , to się najprędzej ludzie zdecydują, w tym ja prawdopodobnie.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

hypnotic pisze:Zróbcie normalne euro w piątek , to się najprędzej ludzie zdecydują, w tym ja prawdopodobnie.
TAK JEST! JA też bym był...
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Na 99% bedzie 2x Euro czwartek-piątek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ty jesteś niereformowalny - jednym pomysłem parówki już prawie położyłeś dobry termin i miejsce choć wszyscy Ci mówili że to słaby pomysł - ty wiedziałeś lepiej :) Teraz - przez moment była szansa na uratowanie tego tematu ale ty dalej masz jakiś świetny pomysł... ja pierdziele - ile można? NIKT CI NIE PRZYJEDZIE W DŁUGI WEEKEND NA DWÓDNIOWY KILKU OSOBOWY LOKAL BO TO WYMAGA SPOREGO WYSIŁKU ORGANIZACYJENGO I KASY. Jeśli w ogóle chcesz żeby to miało szanse się odbyć to ogarnij się...
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

przestan trolowac

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Potrzebuje na dzis liste graczy, organizator turnieju musi dac listę do muzeum lotnictwa.
jeżeli jeszcze ktoś chce przyjechać to prosze o pilne zgłoszenie.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

A o której godzinie startujemy i mniej więcej o której można się końca spodziewać? Wyjeżdżam jutro o świcie do Krakowa i stracę połączenie z internetem od tego momentu dlatego chciałbym wiedzieć :)
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Po konsulatacjach z Bartkiem.

Zrobimy Singiel Euro w czwartek, zapisy od 10.

Awatar użytkownika
hassan_the_grim
Wałkarz

Post autor: hassan_the_grim »

+1

Nie mówię ad personam Dydu, ale kiepskie jest to że jako krakowskie środowisko powtarzamy te same błędy.

Następnym razem proponuję mierzyć siły na zamiary.

Poza tym zapraszam na Poligon, również tych którzy się decydują w ostatniej chwili, miejsca będzie pod dostatkiem.
War does not determine who is right - only who is left.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Niestety Bartku ale za późno.... Dydu (PERSONALNIE) kolejny raz położył fajną miejscówkę i turniej . Stało się tak dlatego że nie obchodzi go organizowanie czegokolwiek tylko własne wizje z kosmosu :)...mam nadzieję że wyciągniesz z tego wnioski - i "środowisko" nie ma z tym nic wspólnego tym razem bo z tego co wiem dużo osób mu mówiła że to się nie uda. Szkoda - ale to cenna nauczka na przyszłość ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrut
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Andrut »

Jeżeli tydzień przed były zapisane 3 czy 4 pary należało zacząć działać. Zaspaliście trochę, a szkoda, bo Poligon to fajna inicjatywa. Brakuje takiego konwentu czy spotkania figurkowców jakim kiedyś była Arena, a właśnie Poligon ma szanse w przyszłości ją zastąpić.
Skaven: W/D/L 2/0/1

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Ja w czwartek idę do pracy na 13.30, ale od 10 bym mógł jedną bitwę zagrać, jakby miało być nie do pary na przykład :)

ODPOWIEDZ