Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO
-
- Mudżahedin
Re: Parowe mistrzostwa Krakowa 01-02.05.2014 Kraków 2xEURO
To jak jest w koncu z ta magia??
Ty jesteś niereformowalny - jednym pomysłem parówki już prawie położyłeś dobry termin i miejsce choć wszyscy Ci mówili że to słaby pomysł - ty wiedziałeś lepiej Teraz - przez moment była szansa na uratowanie tego tematu ale ty dalej masz jakiś świetny pomysł... ja pierdziele - ile można? NIKT CI NIE PRZYJEDZIE W DŁUGI WEEKEND NA DWÓDNIOWY KILKU OSOBOWY LOKAL BO TO WYMAGA SPOREGO WYSIŁKU ORGANIZACYJENGO I KASY. Jeśli w ogóle chcesz żeby to miało szanse się odbyć to ogarnij się...
- hassan_the_grim
- Wałkarz
+1
Nie mówię ad personam Dydu, ale kiepskie jest to że jako krakowskie środowisko powtarzamy te same błędy.
Następnym razem proponuję mierzyć siły na zamiary.
Poza tym zapraszam na Poligon, również tych którzy się decydują w ostatniej chwili, miejsca będzie pod dostatkiem.
Nie mówię ad personam Dydu, ale kiepskie jest to że jako krakowskie środowisko powtarzamy te same błędy.
Następnym razem proponuję mierzyć siły na zamiary.
Poza tym zapraszam na Poligon, również tych którzy się decydują w ostatniej chwili, miejsca będzie pod dostatkiem.
War does not determine who is right - only who is left.
Niestety Bartku ale za późno.... Dydu (PERSONALNIE) kolejny raz położył fajną miejscówkę i turniej . Stało się tak dlatego że nie obchodzi go organizowanie czegokolwiek tylko własne wizje z kosmosu ...mam nadzieję że wyciągniesz z tego wnioski - i "środowisko" nie ma z tym nic wspólnego tym razem bo z tego co wiem dużo osób mu mówiła że to się nie uda. Szkoda - ale to cenna nauczka na przyszłość ...
Jeżeli tydzień przed były zapisane 3 czy 4 pary należało zacząć działać. Zaspaliście trochę, a szkoda, bo Poligon to fajna inicjatywa. Brakuje takiego konwentu czy spotkania figurkowców jakim kiedyś była Arena, a właśnie Poligon ma szanse w przyszłości ją zastąpić.
Skaven: W/D/L 2/0/1