pewnie 10 będzie AP i 3 oddział wedle uznania do tego 2x GR i chyba zapchane Cory są
Moderator: Gremlin
Pamiętajcie że mamy teraz mega dużo magii (do tego całkiem niezłą) warto w to też trochę zainwetsowćKlops pisze:mi tam wchodzi 40 gladów hoda 20 wayów i 10 dziewic i mam nadal się czym bić więc tragedii raczej nie ma
Po cięciach to raczej nie przejdzie.Klops pisze:mi tam wchodzi 40 gladów hoda 20 wayów i 10 dziewic i mam nadal się czym bić więc tragedii raczej nie ma
Tez o tym myślałem i to byłoby super! Ale obawiam się że to można rzucić tylko na oddział w którym jest magRassnik pisze:Ja się teraz zastanawiam jak to będzie z tym atrybutem z High magic:
czy to ściągnie ranę przed multiple wound czy po...
jeżeli przed to będzie fajna obrona przed działami z dystansu.
Są traktowanie jak mag lvl 2 więc mogąMe_gusta pisze:dużo magii (do tego całkiem niezłą) warto w to też trochę zainwetsowć
apropos dziwice mogą chanelować??
Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, jeśli hero ma zasady wayówSzypul pisze:A mozna dac herosowi waywatcherowi bow of loren i zrobic machine gun snajpera zabojce bohaterów no as?
Na bank na turniejach będzie ograniczenie dotyczące ilości łuczników i łajów. I dobrze.szczurek pisze:Juz widze te plutony egzekucyjnez corow all luki ,2 duze oddzialy wayów,a do kontry Wildzi .
no i to jest smutek, bo w takim razie Treeman do szafyShino pisze:pytanie czy zasady wyow tonie sa strzaly
na oddzial maga.No chyba to będzie działało na oddział na który został rzucony czar..
to jest niemożliwe xDEeech ww hero ma chyba 1atak w profilu ktos tam pisal..
Możesz mu dać Bow of Loren - żaden problemSzypul pisze:A mozna dac herosowi waywatcherowi bow of loren i zrobic machine gun snajpera zabojce bohaterów no as?
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Tia juz rozkminilem. Ale mimo wszystko zwieksza sie jego skutecznisc dwukrotnie, za nie tak duzo pkt.Luc pisze:Możesz mu dać Bow of Loren - żaden problemSzypul pisze:A mozna dac herosowi waywatcherowi bow of loren i zrobic machine gun snajpera zabojce bohaterów no as?
Bow of Loren daje Ci A+1
Waywatcher hero ma ataków......1![]()
Jezeli drzewo S5 ,Treekiny S4 etc i okaze sie ,ze ten book to w sumie strzelanie to po co ograniczac jedyny bat armii ? Nigdy na przyklad nie rozumialem ograniczania magii w TK ...gdzie ten book byl po prostu tak skonstruowany i te jednostki bez boostow z magii nie dzialajaNa bank na turniejach będzie ograniczenie dotyczące ilości łuczników i łajów. I dobrze.