Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Post autor: Laik »

Nie ma problemu, zanotowałem :)
Chcemy po prostu uniknąć kombinacji alpejskich przy okazji 4 bitwy...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

W niedzielę są wybory. Część z nas nie da rady wrócić przed 21 do domu, żeby zagłosować. Stąd pytania:

Gdzie będzie najbliższy okręg wyborczy? I w jakiej odległości jest to od Orczego Gniazda? Trzeba wypełnić formalności co do głosowania poza miejscem zamieszkania ;)

pozdrawiam
Furion

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Furion pisze:W niedzielę są wybory. Część z nas nie da rady wrócić przed 21 do domu, żeby zagłosować. Stąd pytania:

Gdzie będzie najbliższy okręg wyborczy? I w jakiej odległości jest to od Orczego Gniazda? Trzeba wypełnić formalności co do głosowania poza miejscem zamieszkania ;)

pozdrawiam
Furion
Szacun za postawę. Ja mam szczęście mieszkać w miarę blisko, ale też uwazam, że na niedzielę wybory to ważna sprawa.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

O ile się nie mylę to, żeby wybory były powszechne, w każdej gminie jest komisja wyborcza - więc proponuję sam Szczyrk
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Laik pisze:O ile się nie mylę to, żeby wybory były powszechne, w każdej gminie jest komisja wyborcza - więc proponuję sam Szczyrk
w każdej gminie jest kilka komisji, więc fajnie byłoby się dowiedzieć gdzie jest najbliższa W Szczyrku
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Maciek P.
Falubaz

Wojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnej :)

Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
da sie to zrobic?

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Furion pisze:
Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
da sie to zrobic?
A bedziesz mial do tego cała komisję ?

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

24-tego jest final LM.
Bedzie sie dalo gdzies ten meczyk obejrzec, prawda??
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Prawda
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Panowie będziemy w HOTELU!!! Oczywiście,że będzie się dało. Trzeba tylko przygotować obsługę hotelową, żeby zorganizował niemałą strefę kibica z dostępem do piwa. :D
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Z tego co pamiętam rok temu też był wtedy jakiś ważny mecz, oglądaliśmy go w barze hotelowym.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

panterq pisze:Z tego co pamiętam rok temu też był wtedy jakiś ważny mecz, oglądaliśmy go w barze hotelowym.
Oczywiście, że oglądaliśmy byłym jedynym kibicem za Bayernem, a Dymitr krzyczał, że mnie nienawidzi :mrgreen:
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Spokojnie - to już czwarty finał Ligi Mistrzów z Ósmą Bilą - mamy 2 bary na miejscu w zanadrzu 8)

się podpinają pod turniej - tu jakiś mecz, tu jakieś wybory...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Maciek P. pisze:
godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnej :)

Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiej :P Ja wole obywatelskie nieposłuszeństwo :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

-Qc- pisze:
Maciek P. pisze:

Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiej :P Ja wole obywatelskie nieposłuszeństwo :P

To idź na wybory i oddaj nieważny głos :P

A co do propozycji Wojtusia - szacun - mega pomysł.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Maciek P.
Falubaz

-Qc- pisze:
Maciek P. pisze:
Wojtuś pisze: Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiej :P Ja wole obywatelskie nieposłuszeństwo :P
lol....Qc...

Nazywanie niegłosowania postawą obywatelską, to jak promowanie niemycia się i niegolenia nóg wśród kobiet w ramach walki o równouprawnienie ;)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Glosowalem, jak bylem mlody i naiwny. Teraz mam to gdzies bez dorabiania ideologii. Ewentualna przerwe na glosowanie przeznacze na piwo. Dlatego jak najbardziej popieram pomysl promowania postaw obywatelskich
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ