Chcemy po prostu uniknąć kombinacji alpejskich przy okazji 4 bitwy...
Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Nie ma problemu, zanotowałem
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
W niedzielę są wybory. Część z nas nie da rady wrócić przed 21 do domu, żeby zagłosować. Stąd pytania:
Gdzie będzie najbliższy okręg wyborczy? I w jakiej odległości jest to od Orczego Gniazda? Trzeba wypełnić formalności co do głosowania poza miejscem zamieszkania
pozdrawiam
Furion
Gdzie będzie najbliższy okręg wyborczy? I w jakiej odległości jest to od Orczego Gniazda? Trzeba wypełnić formalności co do głosowania poza miejscem zamieszkania
pozdrawiam
Furion
Szacun za postawę. Ja mam szczęście mieszkać w miarę blisko, ale też uwazam, że na niedzielę wybory to ważna sprawa.Furion pisze:W niedzielę są wybory. Część z nas nie da rady wrócić przed 21 do domu, żeby zagłosować. Stąd pytania:
pozdrawiam
Furion
w każdej gminie jest kilka komisji, więc fajnie byłoby się dowiedzieć gdzie jest najbliższa W SzczyrkuLaik pisze:O ile się nie mylę to, żeby wybory były powszechne, w każdej gminie jest komisja wyborcza - więc proponuję sam Szczyrk
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!
da sie to zrobic?Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
A bedziesz mial do tego cała komisję ?Furion pisze:da sie to zrobic?Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
Panowie będziemy w HOTELU!!! Oczywiście,że będzie się dało. Trzeba tylko przygotować obsługę hotelową, żeby zorganizował niemałą strefę kibica z dostępem do piwa. 
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Oczywiście, że oglądaliśmy byłym jedynym kibicem za Bayernem, a Dymitr krzyczał, że mnie nienawidzipanterq pisze:Z tego co pamiętam rok temu też był wtedy jakiś ważny mecz, oglądaliśmy go w barze hotelowym.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejMaciek P. pisze:godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejMaciek P. pisze:godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!Ja wole obywatelskie nieposłuszeństwo
To idź na wybory i oddaj nieważny głos
A co do propozycji Wojtusia - szacun - mega pomysł.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

lol....Qc...-Qc- pisze:Maciek P. pisze:Wojtuś pisze: Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejJa wole obywatelskie nieposłuszeństwo
Nazywanie niegłosowania postawą obywatelską, to jak promowanie niemycia się i niegolenia nóg wśród kobiet w ramach walki o równouprawnienie
Glosowalem, jak bylem mlody i naiwny. Teraz mam to gdzies bez dorabiania ideologii. Ewentualna przerwe na glosowanie przeznacze na piwo. Dlatego jak najbardziej popieram pomysl promowania postaw obywatelskich
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.