Chcemy po prostu uniknąć kombinacji alpejskich przy okazji 4 bitwy...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szacun za postawę. Ja mam szczęście mieszkać w miarę blisko, ale też uwazam, że na niedzielę wybory to ważna sprawa.Furion pisze:W niedzielę są wybory. Część z nas nie da rady wrócić przed 21 do domu, żeby zagłosować. Stąd pytania:
Gdzie będzie najbliższy okręg wyborczy? I w jakiej odległości jest to od Orczego Gniazda? Trzeba wypełnić formalności co do głosowania poza miejscem zamieszkania
pozdrawiam
Furion
w każdej gminie jest kilka komisji, więc fajnie byłoby się dowiedzieć gdzie jest najbliższa W SzczyrkuLaik pisze:O ile się nie mylę to, żeby wybory były powszechne, w każdej gminie jest komisja wyborcza - więc proponuję sam Szczyrk
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
da sie to zrobic?Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
A bedziesz mial do tego cała komisję ?Furion pisze:da sie to zrobic?Smiechu pisze:To już lepiej jak by urne wyborcza postawić w hotelu.
Oczywiście, że oglądaliśmy byłym jedynym kibicem za Bayernem, a Dymitr krzyczał, że mnie nienawidzipanterq pisze:Z tego co pamiętam rok temu też był wtedy jakiś ważny mecz, oglądaliśmy go w barze hotelowym.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejMaciek P. pisze:godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!
-Qc- pisze:Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejMaciek P. pisze:godzina 15:30 - 16:30: Przerwa na głosowanie. Kto odda głos w Szczyrku +2 pkt do klasyfikacji generalnejWojtuś pisze:Dajcie dobry przykład młodemu pokoleniu i pójdzie wszyscy.
Jakby się do komisji zwaliło 100 chłopa, to nawet niezły PR mozna by z tego zrobić na całą Polskę zapraszając jakichś dziennikarzy.
Promowanie nowoczesnej postawy obywatelskiej ftw!Ja wole obywatelskie nieposłuszeństwo
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
lol....Qc...-Qc- pisze:Maciek P. pisze:Wojtuś pisze: Troche takie mocno narzucające promowanie tylko jednego konkretnego modelu postawy obywatelskiejJa wole obywatelskie nieposłuszeństwo
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.