Moja rozpa to:
Lord HKB w Questach
BSB słomka w Questach
Duże cyce, silver, CoC, niebo w realmach
Małe cyce, scroll, bestia w errantach zawsze blisko Questów
12 Realm
11 Realm
9 Quest
9 Errant
pegazy
2x lekka
2x treb
1 bitwa Dragomar, Krasie
warriors, ironbrakers, kusze 2x organy, działo, 2 żyrki, lord na tarczy, inżynier
Gra bardzo fajna w klimacie, super atmosfera. Bardzo statycznie grałem bo bałem się organ, schowany za górka w lesie i poza zasiegiem machin czekałem na okazje. Lekka poszła do przodu na organy, jedni padli od razu drudzi szarża w żyrka i walczyli z nim do 6 tury
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
2 bitwa Jaaf, Szczury
Nie pamiętam co tam było bo pierwszy raz z SK grałem, nic nie znałem, ale były 2 działa, 2x slave po 20, 50 slave, jakies tam monki w liczbie 50 i jeszcze jeden wielki kloc czegoś tam z halabardami, grey seer, 2 kółka, 2 x scout.
Zagrałem znów troche statycznie jak baba, bałem sie wielkich kloców, znów treby nic nie zrobiły ani komety, zaszarżowałem 2 lancami realmów na 15", oczyiście doszła jedna
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
3 bitwa Duży Paweł, Mroczniaki
Szybka, konktretna gra, bez zbędnego gadania i zastanawiania się nad taktyką.
2x fast, warlocki, 3 balisty, witchki, egrekutorzy chyba 20tu, harpie, 3 bohaterów nie wiem jak złożeni z siła 5-6 i pancerzem 1+, czarka death.
Stałem, czekałem, trebki zaczęły trafiać, pierwsza tura około 8 egzeków i z 12 witchek w piach, było dobrze. Lekka padła od balist. Póżniej jeżdzenie w koło i zabawy z lekką i warlockami. Treby, spam komet i pegazy zrobiły mi fajną przewagę liczebna więc ruszyłem do przodu, balisty padły od pegazów także super sprawa. Na koniec czwartej tury dostałem trzech bohaterów na dupe w realmów z dużymi cyckami, trzymali się dzielnie, ale w 6tej padli. Zabiłem warlocków, lekką, harpie, balisty i w ostatniej turze spadła kometa z siłą chyba 8-9 i zniszczyła z 15 witchek do zera
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Jak na 3 tur nie było źle, zająłem 18 miejsce i sporo się nauczyłem.