Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Re: Temat filmowy

Post autor: Domino »

Ja poczekam z komentowaniem aż obejrzę (oczywiste, wiem), ale przyznam się, ze czekam niecierpliwie - na razie słyszałem same dobre opinie poza Twoją, Piotrze, więc chętnie zobaczę, co to warte :)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

ewolucja czy stworzenie? https://www.youtube.com/watch?v=nsgRfD2K9_8
moim zadaniem ciekawe. film jest za kreacjonizmem a wiec cos zupelnie nowego przynajmniej dla mnie.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

ja tam film obejrzałem, mimo że specjalnie nie przepadam za filmami o superbohaterach (wyjątek to Watchmen), to muszę przyznać, że nowi x-meni ogólnie dają radę. Jest w tym filmie wszystko czego trzeba przy tego typu produkcjach. Trochę dobrej akcji, zabawne dialogi, fajne efekty specjalne i ogólnie trzymająca się kupy fabuła. Nie jest to film genialny, ale naprawdę solidne kino z doborową obsadą.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Domino pisze:Ja poczekam z komentowaniem aż obejrzę (oczywiste, wiem), ale przyznam się, ze czekam niecierpliwie - na razie słyszałem same dobre opinie poza Twoją, Piotrze, więc chętnie zobaczę, co to warte :)
opinia Piotra?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

No opinia Piotra jest nieprzychylna, w przeciwieństwie do reszty, z którymi się spotkałem.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

loko pisze:ewolucja czy stworzenie? https://www.youtube.com/watch?v=nsgRfD2K9_8
moim zadaniem ciekawe. film jest za kreacjonizmem a wiec cos zupelnie nowego przynajmniej dla mnie.
Nnnnnnnieeee
Prooszę nie
Tu nie ma argumentu, tu jest kilku niedouczonych w pewnych aspektach ludzi którzy uprawiają quote-mining, argumentum ad verecundiam i błędną interpretację danych uzyskiwanych przez naukowców i błędne stosowanie definicji. Nie wiem, czy ten filmik "przekonał cię" do kreacjonizmu w jakimś stopniu, ale proszę nie szerz tego.
Jeżeli ktoś chce o tym głębiej porozmawiać to zapraszam na PW bo nie tu miejsce na to, ale błagam nie rozpowszechniajcie takich filmików.
Uerph.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

PiotrB pisze:
kangur022 pisze:Nowi X-mani dają rade , nie wiem czemu sie niektorzy czepiają , a przede wszystkim jeden forumowicz ,który robi sie na mega znawce i krytyka , juz nie wspomne który to..masakra co za koleś!!
Rozumiem że to do mnie . Chłopcze przecież ty mnie nawet nie znasz. Temat jest filmowy - napisałem dlaczego mi się nie podobają - jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty to nie znaczy że jest głupi lub upośledzony. Poza tym ja napisałem czemu mi się nie podobają - a ty napisałeś "dają radę " . Chcesz dyskutować na forum na używaj argumentów a nie stwierdzeń "bo ja tak sądzę i to jest jedyne słuszne".
Uderz w stól a nożyce sie odezwą :) Nie pisałem nic o głupocie czy upośledzeniu innych , chyba nadepnąłem ci na twoje ego. Efekty jak zawsze dobre, fabuła również , a ty sie jeszcze dziwisz ze ludzie dają 8 na filmwebie, ojcze!
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

nowe pingwiny:
http://www.youtube.com/watch?v=RBCJXKJi ... ture=share

flash wyglada calkiem kozacko.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

A ten Flash jest robiony przez fanów? Tak jak Mortal Kombat Legacy?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

twórcy Arrow go robią
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Panowie byłem w środę na "Na skraju jutra". Widziałem zwiastun jakiś czas temu i brałem pod uwagę że może być słabo.
Wyszedłem z kina zachwycony !! Tak dobrego SF nie widziałem od hohoho.
Co jest ok? Nie miałem wrażenia że cały film był kręcony na blue screenie - a to już sporo ja na to co ostatnio nam proponują. Efekty są spoko - w nie przesadzonej ilości, a co ważniejsze fabuła nie jest tylko banalnym gniotem wokół której robi się wybuchy.
Bardzo bardzo polecam! Nawet jak ktoś nie lubi T. Cruisa. A pro po Toma, jak chcecie porównania do "Niepamięci" (która mnie się podobała) - Tak! lepsze od "Niepamięci" :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

zgadza się niepamięc była niezła , pomimo toma.
a ja polecam Czarownice z Angelina Joly , baja całkiem fajna prawie się nie nudziłem, tylko sama śpiąca królewna jakaś taka niedopryskana. no a że film lewacki to od razu widać na zakończenie. ;)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Mialem wczoraj okazje pujsc za darmo na Bayformers 4, kolejne zwoje mozgowe poszly sie j..ać.

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

Entombet pisze:Mialem wczoraj okazje pujsc za darmo na Bayformers 4, kolejne zwoje mozgowe poszly sie j..ać.
szkoda, że te z podstawówki i lekcji ortografii :D

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Matijjos pisze:
Entombet pisze:Mialem wczoraj okazje pujsc za darmo na Bayformers 4, kolejne zwoje mozgowe poszly sie j..ać.
To pewnie dla tego, ze był za darmo. Jak by zapłacił za bilet, to by go bardziej docenił :)

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Matijjos pisze:
Prawdopodobnie :oops:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

a ja polecam Czarownice z Angelina Joly , baja całkiem fajna prawie się nie nudziłem, tylko sama śpiąca królewna jakaś taka niedopryskana. no a że film lewacki to od razu widać na zakończenie. ;)
Byłem, całkiem fajne. Mimo, że film składa się z prawie samych nawiązań/zrzyn, to i tak dobrze się bawiłem. Angelina Jolie jest jedyną osobą, która powinna zagrać tę Czarownicę, świetnie jej wyszła ta postać. ;)

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Konwencje amerykańskich trailerów zaczynają mnie już denerwować. Co rusz w tle odgłos rogu mniej lub bardziej głośny, lektor mówi pół szeptem , jakieś błyski z odpowiednim efektem dzwiękowym, obowiązkowy napis this year, this fall, this summer etc i niby budujące napięcie wycie smyczków na coraz wyższe tony na końcówce zwiastunu.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

ODPOWIEDZ