Działać, to działa, ale nic im nie daje - posiadają już scaly skin na 5+ jak zauważyłeś.Kopyt pisze:Czy czar dodający AS z metalu działa na Korsarzy ?? W praktyce dostaję z bazy Scaly skin na model ale czy mogę go łączyć z SDC które też daję SS na 5+
Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Brak, Manticora to tylko na bardzo male punkty pod Mastera albo dla funu.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Grałem na higbeastmasterze na mantysi z masterem na mantysi - przeciwko Imperium, wiec słaby paring, ale nie narzekałem, mimo słabego wyniku.majk pisze:Cześć - czy ktoś z Was próbował gry na dreadlordzie/masterze na mantikorze? Jakie macie doświadczenia? Nie chodzi o złożenie góry- chodzi o sprawność bojową manticory.
Inne opcje to 3 mantysie (w hero bsb na koinu i 2xmanti z masterem 1+ lana csie mieszcza na euro) albo do mojego zestawu dolozyc jeszcze hydry
Sa tanie, maja wygoar, dalej sa monsterem do tego lataja i robią sie lepsze jak padnie master bo na pewno nie stana w miejcu sytuacyjne KB i bardzo dobre staty (5i jest ty kluczowe). Ja jestem stanowczo za
generalnie gdy tylko moge to wciskam, ale same gry nie zrobią
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jakich modeli używacie (oprócz tego spod Morathi) jako pegazów ?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Armia baranów prowadzona przez lwa jest groźniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Jak to jest z Frenzy z Witchbrew? Czy jeżeli oddział przegra walkę, to Witchbrew przestaje działać?
Jeżeli po przegranej walce Death Hag odejdzie z oddziału i do niego wróci to oddział dostanie ponownie Frenzy (póki Witchbrew jest w oddziale?)
Jeżeli po przegranej walce Death Hag odejdzie z oddziału i do niego wróci to oddział dostanie ponownie Frenzy (póki Witchbrew jest w oddziale?)
Raczej nie , witchbrew boostuje frenzy , raz stracone nie moze byc odzyskane , chyba ze rzucisz augmenta z kociołka. Tylko w booku jest zapis ze nie moze sie kumulowac z witchbrew , a czar jest na jedną ture
''If you show your teeth, bite''
Nie wiem, bo może w Army builderze jest źle napisane, ale tam podaje, że Witch brew nadaje Frenzy, a jeśli już ktoś ma frenzy, to to frenzy boostuje.
W takim razie daje frenzy, czy AB file mam zły?
W takim razie daje frenzy, czy AB file mam zły?