Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Araloth i Ancient Treeman
Treeman i Durthu
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Taką ciekawostką się podzielę. Ostatnio chciałem zakupić sobie tomb guard pudełko, okazuje się że nie ma tego na stanie - sklep musial sprowadząć przez mail order, a tu kolejny psikus nie mają tego produktu w magazynie GW. Na forum TK, też ludzie się burzą że w kanadzie też TK są out of stock. Czyżby faktycznie plotka o zaprzestaniu produkcji obecych bretki i TK to była prawda?
Nie jest prawdą. Czasami pewne produkty się wyczerpują i muszą poczekać na "dodruk" lub po skończeniu nakładu będzie wydany nowy box.SoCiu pisze:Taką ciekawostką się podzielę. Ostatnio chciałem zakupić sobie tomb guard pudełko, okazuje się że nie ma tego na stanie - sklep musial sprowadząć przez mail order, a tu kolejny psikus nie mają tego produktu w magazynie GW. Na forum TK, też ludzie się burzą że w kanadzie też TK są out of stock. Czyżby faktycznie plotka o zaprzestaniu produkcji obecych bretki i TK to była prawda?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Nie sądzę. TK w sumie nie tak dawno wychodziły więc nie sądzę zęby odświeżoną armię po 2(?) latach chcieli wycofać.
No a breta wychodzi w sierpniu podobno więc jeśli problemy z modelami u nich to ze względu na nowego booka
No a breta wychodzi w sierpniu podobno więc jeśli problemy z modelami u nich to ze względu na nowego booka
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
- SaperHeart
- Piłkarz
Niestety, nie ma ani Tomb Guardów ani Chariotów. Ostatnio chciałem kupić Charioty, TG i jazdę. Sprzedawca mnie poinformował, że nie ma możliwości zamówić żadnego produktu do TK, ponieważ GW nie ma już figurek na magazynach. RIP ?Smh pisze:Nie jest prawdą. Czasami pewne produkty się wyczerpują i muszą poczekać na "dodruk" lub po skończeniu nakładu będzie wydany nowy box.SoCiu pisze:Taką ciekawostką się podzielę. Ostatnio chciałem zakupić sobie tomb guard pudełko, okazuje się że nie ma tego na stanie - sklep musial sprowadząć przez mail order, a tu kolejny psikus nie mają tego produktu w magazynie GW. Na forum TK, też ludzie się burzą że w kanadzie też TK są out of stock. Czyżby faktycznie plotka o zaprzestaniu produkcji obecych bretki i TK to była prawda?
Srlsy jesteś z adeptus geriatricus i zadajesz takie pytania? To ja to traktuje jako trollHardy pisze:Niestety, nie ma ani Tomb Guardów ani Chariotów. Ostatnio chciałem kupić Charioty, TG i jazdę. Sprzedawca mnie poinformował, że nie ma możliwości zamówić żadnego produktu do TK, ponieważ GW nie ma już figurek na magazynach. RIP ?Smh pisze:Nie jest prawdą. Czasami pewne produkty się wyczerpują i muszą poczekać na "dodruk" lub po skończeniu nakładu będzie wydany nowy box.SoCiu pisze:Taką ciekawostką się podzielę. Ostatnio chciałem zakupić sobie tomb guard pudełko, okazuje się że nie ma tego na stanie - sklep musial sprowadząć przez mail order, a tu kolejny psikus nie mają tego produktu w magazynie GW. Na forum TK, też ludzie się burzą że w kanadzie też TK są out of stock. Czyżby faktycznie plotka o zaprzestaniu produkcji obecych bretki i TK to była prawda?
Żaden RIP
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Święty Mikołaj na wilczym zaprzęgu
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ale zamiast prezentów w tym roku może dać w mordę.
Rekord psucia klimatu pobił dowlny duży model (wielki pająk, feniks, imperialny laser - generalnie wszystko, co jest dużym potworem w stylu heroic fantasy. Jdyną klimatyczną armia pozostają w tym momencie krasnoludy i bretonnia (o ile nie wystawia pegazów, tylko dużo chłopstwa).Kal_Torak pisze:Wanna ciągnięta przez wilki - zdecydowanie najtragiczniejszy model w historii WH40k. Ten model pobił wszelkie rekordy "psucia klimatu" tegoż uniwersum. Nawet GW ma swoje granice absurdu.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
A Bretka zaraz dostanie nowy deks gdzie GW oświeci nas trzymanych w niewiedzy faktem, że Bretończycy tak naprawdę od zawsze wygrywają bitwy gigantycznymi, cekinowanymi zbrojami, ożywianymi duszami rycerzy którzy spadli z koni nie mogąc zdzierżyć nowej edycji i śmierci najklimatyczniejszej z armii.
Oczywiście musi mieć też drugą opcję złożenia, jak to każda Mac-zabawka GW, więc tutaj nie ma strachu - ze zbroi można także złożyć gigantyczny, wypełniony chłopami posąg Pani Jeziora wznoszącej Graala a la Statua Wolności w roli wieży oblężniczej
@Klafuti prawie każda armia mogłaby być klimatyczna gdyby z deksu wyciąć to i owo ale akurat u zielonych pająk jest spoko, bardzo mi przypomina Mumakile z Lotra a i fluff ma jeszcze sensowny. Orki nie dostały z dupy jakiejś zmutowanej monstrous cavalry i zjawisko upadku zaczęło się dopiero po ich deksie.
Oczywiście musi mieć też drugą opcję złożenia, jak to każda Mac-zabawka GW, więc tutaj nie ma strachu - ze zbroi można także złożyć gigantyczny, wypełniony chłopami posąg Pani Jeziora wznoszącej Graala a la Statua Wolności w roli wieży oblężniczej
@Klafuti prawie każda armia mogłaby być klimatyczna gdyby z deksu wyciąć to i owo ale akurat u zielonych pająk jest spoko, bardzo mi przypomina Mumakile z Lotra a i fluff ma jeszcze sensowny. Orki nie dostały z dupy jakiejś zmutowanej monstrous cavalry i zjawisko upadku zaczęło się dopiero po ich deksie.