precesje proszę kierować do sponsora który wymyślił ten konkurs może za rok jakiś sponsor zorganizuje konkurs dla ludzi którzy nie pomalowali swoich armii a zapłacili za malowanie.I vice versa - chcecie się podniecać waszymi średniej klasy wypocinami - to zróbcie sobie konkurs malarski
DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
PiotrB pisze:Ja tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
Wez przeczytaj co napisales, pomysl, jeszcze raz przeczytaj, pomysl, zedytuj. Takiej glupoty jak to co wydumales to dawno nie widzialem. Masakra czlowieku.
- Kedziorson
- Masakrator
[quote="Kalesoner"]Po prosru chodzi o to, że nagroda nie jest za pomalowany model a za pomalowanie modelu i tyle.
każdy team przy zapisach zostanie zaopatrzony w:
- wydrukowane rozpiski wszystkich przeciwników
a ekologia? wiem że można wydrukować nie na 250 kartek ale jednak...weźcie tę kasę za papier i dorzućcie do browarów w barze, do puli pokerka jako główna wygrana lub zwyczajnie przechlejcie...
P.S. poker będzie w łomiankach czy jedziemy do baru ? i czy tam będzie możliwy? RS jedzie pociągiem i nie będę tachał żetonów
każdy team przy zapisach zostanie zaopatrzony w:
- wydrukowane rozpiski wszystkich przeciwników
a ekologia? wiem że można wydrukować nie na 250 kartek ale jednak...weźcie tę kasę za papier i dorzućcie do browarów w barze, do puli pokerka jako główna wygrana lub zwyczajnie przechlejcie...
P.S. poker będzie w łomiankach czy jedziemy do baru ? i czy tam będzie możliwy? RS jedzie pociągiem i nie będę tachał żetonów
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Pytanie do miejscowych, czy w pobliżu terenu turnieju kursuje jakiś transport do centrum stolicy ?
czy malarz może zgłosić armię jednego z graczy do konkursu? to by było chyba uczciwe. Wiem z praktyki, że niektórzy malują lepiej na zlecenie niż dla siebie (albo nie mają sowjej całej armi) więc chyba nie powinno się dyskryminować ich prac, tylko dlatego, że nie dą ich własnościa? może PiotrowiB o to chodziło ;pJa tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
Wez przeczytaj co napisales, pomysl, jeszcze raz przeczytaj, pomysl, zedytuj. Takiej glupoty jak to co wydumales to dawno nie widzialem. Masakra czlowieku.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
I ty jesteś adminem? Masakra człowieku jaki ty jesteś głupi.... przeczytaj co napisałeś i wyedytuj...Ziemko pisze:PiotrB pisze:Ja tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
Moj drogi ja Ciebie nie obrazam, wiec jeszcze jedno takie haslo i bedziemy inaczej rozmawiac - szczegolnie, ze Twoja osoba jest na obserwowanym od jakiegos czasu przez glupie wybryki.
Jak nie masz pojecia o elemencie hobbystycznym warhammera to idz do ktoregos malarza, ktoremu placisz niech Ci wytlumaczy. Nadal nie rozumiesz jakie dyrdymały piszesz o " dyskryminowaniu" armii pomalowanych na zlecenie w konkursach malarskich czy innych nagrodach zwiazanych z nimi.
Jak nie masz pojecia o elemencie hobbystycznym warhammera to idz do ktoregos malarza, ktoremu placisz niech Ci wytlumaczy. Nadal nie rozumiesz jakie dyrdymały piszesz o " dyskryminowaniu" armii pomalowanych na zlecenie w konkursach malarskich czy innych nagrodach zwiazanych z nimi.
Oczywiście że mnie obrażasz - a obserwowaniem to ty możesz dzieci straszyć. Nie masz pojęcia na czym polega Twoja rola na tym forum. Piszę wyraźnie że to "moje zdanie" - możesz się z tym nie zgodzić - ale pisanie że to głupota jest obrazą...
Jest roznica pomiedzy ocena idei a ocena czlowieka. Ja do Ciebie nie napisalem, ze jestes glupi, pisanie glupot co ewidentnie uprawiasz okresla moje subiektywne zdanie na temat tresci Twoich wypowiedzi, ale nie ocenia Cie jako osoby. Rozumiesz? Tak jak Ci napisalem - jeszcze raz i skonczy sie Twoje kozaczenie.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Piotrek sory ale przez w zaparte robiąc przy tej okazji z siebie eufemistycznie mówiąc gbura. Doskonale wiesz że jest pewna grupa ludzi dla których pomalowanie samemu armii jest czymś bardziej wartościowym niż skill czy puchar. Ciebie jarają cyferki w lidze. Innych własna praca i pomalowana przez nich armia. Twoje zaś ignoranckie zachowanie mające na celu pokazanie swojej wyższości bo stać Cię na pomalowane figurki jest co najmniej niskich lotów. Naprawdę cieszymy się Twoim szczęściem i dobrobytem. Serio niech Ci się powodzi. Ale do diaska nie afiszuj się tym w ten sposób. Masz pomalowane przez kogoś figsy, to nie zabieraj głosu w aspektach modelarskich. Wygląda to trochę trochę jak próba dodania sobie z 3 cm do penisa.
Ziemko +1 ,ale można to spokojnie napisać i wytłumaczyć tą drobną różnice tzn. pomalowana własnoręcznie/na zlecenie
@PiotrB
To mniej więcej tak jakbyś zapłacił jakiemuś dobremu graczowi żeby stał obok Ciebie cala bitwę i mówił jak grać A Ty byś tylko przesuwał oddziały i rzucał kostkami
@PiotrB
To mniej więcej tak jakbyś zapłacił jakiemuś dobremu graczowi żeby stał obok Ciebie cala bitwę i mówił jak grać A Ty byś tylko przesuwał oddziały i rzucał kostkami
Dobrze Ziemko -przepraszam- nie jesteś głupi - Twoje wypowiedzi na tym forum w tej sprawie są głupie. Czy tak lepiej?
Kubek - ja tu sobie radośnie troluje bo mi się nudzi - ale to nie znaczy że nie ma racji. Ja sobie osobiście przejdę po całym DMP i zrobię zdjęcie tych wszystkich śmieci które będą grały - i po turnieju - opublikuje - zobaczymy o czym mówimy mając na myśli "hobbystykę" i "konkursy" ... Ja pamiętam czasy kiedy za hobbystykę było 40 pkt a nie marne naście jak teraz...
Kubek - ja tu sobie radośnie troluje bo mi się nudzi - ale to nie znaczy że nie ma racji. Ja sobie osobiście przejdę po całym DMP i zrobię zdjęcie tych wszystkich śmieci które będą grały - i po turnieju - opublikuje - zobaczymy o czym mówimy mając na myśli "hobbystykę" i "konkursy" ... Ja pamiętam czasy kiedy za hobbystykę było 40 pkt a nie marne naście jak teraz...
Jaki ty zabawńy jestes to sie usmialem
Jak Ci sie nudzi to idz na spacer (lepiej ci to zrobi), a nie trollujesz w temacie o najwazniejszym turnieju w roku.
Jak Ci sie nudzi to idz na spacer (lepiej ci to zrobi), a nie trollujesz w temacie o najwazniejszym turnieju w roku.