precesje proszę kierować do sponsora który wymyślił ten konkursI vice versa - chcecie się podniecać waszymi średniej klasy wypocinami - to zróbcie sobie konkurs malarski

precesje proszę kierować do sponsora który wymyślił ten konkursI vice versa - chcecie się podniecać waszymi średniej klasy wypocinami - to zróbcie sobie konkurs malarski
PiotrB pisze:Ja tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
czy malarz może zgłosić armię jednego z graczy do konkursu? to by było chyba uczciwe. Wiem z praktyki, że niektórzy malują lepiej na zlecenie niż dla siebieJa tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
![]()
![]()
![]()
![]()
Wez przeczytaj co napisales, pomysl, jeszcze raz przeczytaj, pomysl, zedytuj. Takiej glupoty jak to co wydumales to dawno nie widzialem. Masakra czlowieku.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
I ty jesteś adminem? Masakra człowieku jaki ty jesteś głupi.... przeczytaj co napisałeś i wyedytuj...Ziemko pisze:PiotrB pisze:Ja tego nie kumam- w czym niby jest lepszy ktoś kto ma dużo czasu i maluje sam od kogoś kto za to płaci... przecież to jest głupie podejście.
![]()
![]()
![]()
![]()
Wez przeczytaj co napisales, pomysl, jeszcze raz przeczytaj, pomysl, zedytuj. Takiej glupoty jak to co wydumales to dawno nie widzialem. Masakra czlowieku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()