Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: Temat filmowy

Post autor: Gokish »

Grichalk pisze: No i ruszył właśnie 3 sezon Arrow.

Arrow :D początek sezonu i już jest pierdolnięcie :D. Tylko wreszcie ten wątek uczuciowy mogliby puścić w jednym kierunku do uja...
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

W pierwszym odcinku nowego sezonu twd wiecej akcji niz przez caly poprzedni sezon 8)

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Obejrzałem w końcu pierwszy odcinek nowego sezonu TWD i... no ok, jest więcej akcji i ubijania zombie. Zobaczymy jak sprawa potoczy się dalej. Czekam na jakieś ciekawe rozkręcenie fabuły i wtedy rzucę się z opinią.
Taki mały detal - kanibali ciekawej rozwiązano w Z Nation, ze względu na to, że nie pozwolono na jedzenie martwych, ale świeże kawałki szły od jeszcze żywych/podtrzymywanych przy życiu.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Obejrzałem wreszcie "Na skraju jutra"...

Podobało się to w ogóle komuś?
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Morok

Post autor: Morok »

obejrzał bym jakiś obrzydliwy horror, ale nie coś w stylu ludzka stonoga :D

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Sławol pisze:Obejrzałem wreszcie "Na skraju jutra"...

Podobało się to w ogóle komuś?
Też to niedawno obejrzałem. Na szczęście w tym tygodniu na TVP Kultura były filmy Felliniego (w tym jeden z moich ulubionych filmów "La Dolce Vita"), więc gorzki posmak po tym gniocie z Tomem Cruisem został zasadniczo zatarty :P
Lest we forget:
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza :D. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a :wink:

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Ja bym właśnie obejrzał sobie jakiś fajny horror (mam dzień wolny w to słynne Halloween więc akurat jest okazja). Oglądaliście ostatnio coś godnego polecenia ?
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Bretonnian pisze:Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza :D. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a :wink:
Co kto lubi, po prostu nie moja bajka jeśli chodzi o kino s/f. :wink: Zdecydowanie preferuję klimat "Odysei Kosmicznej" Kubricka, a z nowszych np. "Europa Report".
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Bretonnian pisze:Wow. Imo "Na skraju jutra" było jednym z lepszych filmów tego półrocza :D. Imo jedna z lepszych ról Cruise'a :wink:
Dla mnie też.

Polecam "Furię" właśnie wróciłem z kina - bardzo mi się podobał .
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Post autor: ShadorVD »

Ehhhh...

Koncowka niestety moooocno naciagana :( tylko 1/6 filmu mi nie podeszla. A tak to kawal dobrego s/f.

Taki sam temat z Dawca/Giver. Polecam pomimo tego ze końcówka byla tez nieco wydumana.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

To ja chyba inny film oglądałem - końcówka w Dawcy rzeczywiście jest kompletnie bez sensu ,natomiast końcówka w Na skraju jutra układa wszystko w logiczną całość - obejrzyj jeszcze raz i podpowiem - słuchaj komunikatów radiowych w tle... :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

ShadorVD pisze:Taki sam temat z Dawca/Giver. Polecam pomimo tego ze końcówka byla tez nieco wydumana.
Byłem na Dawcy w kinie i to była najgorsza decyzja jaką podjąłem od początku roku 2014. Nie wiem, czy był to najgorszy film jaki widziałem w życiu, ale na pewno najgorszy na jakim byłem w kinie, wliczając w to "Zmierzch".

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Post autor: ShadorVD »

SPOILER ALERT!!!

Na skraju jutra - ćwiczyli jeden dzien tyle razy... i sie nie udawalo. Potem w innym miejscu w innych okolicznosciach za pierwszym pyklo... no sorry. Wlecieli do paryza i ciiiiisza nikogo nie ma... a jazda na zepsutym heli to juz bajka nad bajki... koles musial przesunac trzy samochody zeby pojechalo na 500 metrow a na tym odcinku nic wiecej nie bylo...

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

widział już ktoś drakule? fajna baja czy nuuda?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Ja byłem na premierze
Fajny pomysł na film bardzo dobre wykonanie (imo) ale fabuła to kompletny dramat :?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Jeśli ktoś nie widział jeszcze najnowszego dzieła Tomka Bagińskiego to wrzucam...:) Co mogę rzec - klasa

http://www.youtube.com/watch?v=32vlOgN_3QQ

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

loko pisze:widział już ktoś drakule? fajna baja czy nuuda?
Widziałem i przyjemnie sie go oglądało , wart tych 20zeta =P~
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ktoś oglądał "Furię"?

ODPOWIEDZ